Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכבי יוקרה באזור LA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לעזור לי בנושא? מחפש רכב ליומיים שלושה, מחפש בעיקר הנאה, חשבתי על מוסטנג אבל עד עכשיו עברתי בכמה מקומות והיו בעיקר משפחתיות שמתאימות לטיולים לאורך המדינה וכל זה..

פורסם

מוסטנג (וקאמרו) תמצא כמעט בכל חברת השכרה ידועה, כולל אוויס, הרץ, אלמו וכו.

ממש לא בעיה למצוא.

בלי קשר, זה רחוק מלהיות ״רכב יוקרה״.

פורסם

כאמור - מוסטנג זה לא יוקרה, אבל זה כן הרבה תמורה לדולר אם אתה מצליח לשנורר דיל טוב, אני שילמתי מחיר זנות של 85$ ליום (אחד).

העלתי לפני כמה זמן רשומה בנוגע למוסטנג בארה"ב, אתה מוזמן לקרוא ולראות אם זה הסגנון שמדבר אליך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יש באוויס קורבט סטינגריי (לצד קאמרו ומוסטנג). מציע לך לשכור מוסטנג דרך האינטרנט (לא לשכוח את כל הביטוחים - יש שלושה), ואז לנסות לשדרג לקורבט כשאתה מגיע לשם (יש לזה יתרונות עצומים מבחינת תנאים ומחיר). זו חוויה שלא תשכח מהר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה חברים, באמת קצת הגזמתי בכותרת חח,

ORYO זה באמת מחיר מטורף, אני מתכנן להוציא 250$ ליום ואני מקווה לקבל חוויה רצינית.

roee יש לי חבר שהציע לי את זה גם אבל אני מנחוס בקטעים האלה של להגיע לסוכנות ולהוציא רכב טוב, אני אשקול את זה טוב.

תודה לכם!

פורסם

פשוט תעשה את ההזמנה דרך האינטרנט בסמיכות לתאריך ההשכרה, ותבדוק האם בתאריך הזה יש להם באתר גם קורבט פנויה, ואם כן תלך ותנסה לשדרג - סיכוי טוב שיהיה אוטו. אני יודע שבSFO יש להם טונות של קורבטים (הם קיבלו משלוח של 25 יחידות כשהייתי שם לפני שנה), בטח גם בLAX לא חסר.

אם אתה שוכר אותה, אז בזהירות - זה 460 כ"ס על 1495 ק"ג, לא משהו שאתה רגיל אליו בשום צורה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ב250$, בסאן פרנסיסקו, ראיתי מזארטי ג'יבלי. נראה שילוב מעניין של יוקרה וספורט.

בכ"א זה תקציב מכובד ולא נראה לי שתהיה לך בעיה לשכור משהו מעניין..

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...