Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני לחייל משוחרר (40K-60K)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לקראת השחרור אני מחפש רכב שישמש אותי בחיי היום יום.

אני מחפש רכב קל לאחזקה ואמין, שיוכל לשייט במהירות סבירה (110) בכבישים עירוניים (לכן נפסלות רוב מכוניות המיני). אני מאמין שאסע בכל שבוע בערך 300-350 ק"מ, בדרכים בין-עירוניות לרוב, רוב הנסיעות יהיו עם עד 2 אנשים ברכב.

הכיוון כרגע הוא מכונית סופר-מיני ידנית משנתון 2013+ עם קילומטרז' יחסית נמוך.

המכונית שחשבתי עליהן הן:

1. פולסווגן פולו
  2. רנו קליאו החדשה
  3. סוזוקי סוויפט

אשמח לשמוע את דעתכם, ממה להתקרב ממה להתרחק והאם אני בכיוון

פורסם

1. פולו- עדיפה לך האחות החורגת איביזה (או פאביה) עם אותו מנוע-גיר; באים עם מנוע 1.4 מוכח ואמין (וגם מעט מיושן), אבל עדיין חזק יחסית לסופר מיני ידנית. אם יש לך כמה זוזים פנויים, יש איביזה עם מנוע 1.2 טורבו חדשה ב-75K (יש גם 1.0 טורבו חזק בשלוש אלפים יותר).

2. רנו קליאו החדשה- רכב מעוצב. לגבי המנוע אני לא יודע להגיד לך, טרם קראתי עליו ביקורות. אני לא מאמין שהוא חזק במיוחד. מנגד, שדה הראייה לא מדהים (בגלל אותו עיצוב) ונוחות הנסיעה לא מגהצת.

3. סוזוקי- לדעתי לא משהו בשבילך, הרכב צפוף מבפנים ומי שיושב מאחורה די יסבול. נוחות הנסיעה לא מצטיינת, אך עם זאת המנוע טוב- הוא חובב סל"ד, וצריך לעלות בסל"ד כדי לקבל כוח אבל אם תעשה את זה הוא די חזק.

4. יונדאי I20- רכב מרווח ונעים לנסיעה, נוחות הנסיעה טובה, האבזור גם טוב ביחס ל"מכונית תקציב", אבל הפנים מעט קודר. המנוע סביר (מגיע מהפיקנטו האוטומטית), קצת רועש ואין תחושה של מחסור אקוטי בכוח. התיבה הידנית טובה ומדויקת והקלאץ' רק.

5. פיג'ו 208- רכב מרווח, שימושי ונוח גם לנסיעות ארוכות. המנוע חזק, 1.2 עם 82 כ"ס והרבה מומנט בסל"ד נמוך אומרים שלא צריך לבחוש יותר מידי בהילוכים כדי לקבל תאוצה מסוימת. התיבה סבירה, לא פאר היצירה אבל גם לא משהו שיפריע ממש בנהיגה. רק שים לב שאתה הולך על הגרסא המאובזרת ולא על הבסיסית.

רשמתי את הדברים די בקצרה, בכל אופן תבצע נסיעת מבחן לפני שאתה רוכש. יש כמה חוות דעת על המכוניות האלה בפורום.

פורסם (נערך)
1. פולו- עדיפה לך האחות החורגת איביזה (או פאביה) עם אותו מנוע-גיר; באים עם מנוע 1.4 מוכח ואמין (וגם מעט מיושן), אבל עדיין חזק יחסית לסופר מיני ידנית. אם יש לך כמה זוזים פנויים, יש איביזה עם מנוע 1.2 טורבו חדשה ב-75K (יש גם 1.0 טורבו חזק בשלוש אלפים יותר).

2. רנו קליאו החדשה- רכב מעוצב. לגבי המנוע אני לא יודע להגיד לך, טרם קראתי עליו ביקורות. אני לא מאמין שהוא חזק במיוחד. מנגד, שדה הראייה לא מדהים (בגלל אותו עיצוב) ונוחות הנסיעה לא מגהצת.

3. סוזוקי- לדעתי לא משהו בשבילך, הרכב צפוף מבפנים ומי שיושב מאחורה די יסבול. נוחות הנסיעה לא מצטיינת, אך עם זאת המנוע טוב- הוא חובב סל"ד, וצריך לעלות בסל"ד כדי לקבל כוח אבל אם תעשה את זה הוא די חזק.

4. יונדאי I20- רכב מרווח ונעים לנסיעה, נוחות הנסיעה טובה, האבזור גם טוב ביחס ל"מכונית תקציב", אבל הפנים מעט קודר. המנוע סביר (מגיע מהפיקנטו האוטומטית), קצת רועש ואין תחושה של מחסור אקוטי בכוח. התיבה הידנית טובה ומדויקת והקלאץ' רק.

5. פיג'ו 208- רכב מרווח, שימושי ונוח גם לנסיעות ארוכות. המנוע חזק, 1.2 עם 82 כ"ס והרבה מומנט בסל"ד נמוך אומרים שלא צריך לבחוש יותר מידי בהילוכים כדי לקבל תאוצה מסוימת. התיבה סבירה, לא פאר היצירה אבל גם לא משהו שיפריע ממש בנהיגה. רק שים לב שאתה הולך על הגרסא המאובזרת ולא על הבסיסית.

רשמתי את הדברים די בקצרה, בכל אופן תבצע נסיעת מבחן לפני שאתה רוכש. יש כמה חוות דעת על המכוניות האלה בפורום.

תודה רבה על התשובה המפורטת, אם ככה באמת אבדוק לגבי האיביזה / פביה וה-208.

אני קצת פחות מתלהב לקנות רכב חדש ו"לספוג" את ירידת הערך, מה דעתכם לגבי קניה של רכב חדש מליסינג? (יד 2 0 קילומטר). לא כל כך מצאתי רכב ידני, אבל מאוד התלהבתי מהרעיון - יש משהו שאני מפספס?

תבדוק את הפנדה החדשה. לדעתי תענה על צרכיך, ועולה 60K לרכב חדש לגמרי.

את האמת שבחבר עולה אפילו 57K, אבל נראית לי קצת חלשה (69 כ"ס), אני טועה?

עריכה אחרונה על ידי esak
פורסם

אמליץ לך על רכב שלא הצעת.

חפש לך איביזה ודווקא הייתי יורד בשנתון או שתיים ומחפש את המנוע 1.6 105 כ"ס. בדגם SC אפילו אם אתה רוצה מראה צעיר.

אחלה של רכב ב 2011 הוצאנו כזאת מהחברה, הרכב עושה 1-13 בנסיעה של בחור צעיר ( לא קריעה אבל גם לא 80 קמש ), טיפה קשיח על הכביש אבל רכב באמת כיפי, רובם שידרגו ל" מערכת מולטימדיה" בנוסף יש לך את הגג פנורמי פנסי ערפל וכל ה "פוזה" שחבר'ה צעירים מחפשים.

לצורך העניין חבר שלי רכש כזאת שנת 2011 לפני שבוע ב 43 אלף שקל, רכב עם 39 אלף קילומטר שנראה כמו חדש!

פורסם

את האמת שבחבר עולה אפילו 57K, אבל נראית לי קצת חלשה (69 כ"ס), אני טועה?

לא חלשה בכלל. 69 כ"ס מזיזים אותה נהדר. זה לא רכב למירוצים, אבל נסעתי שנה וקצת על אחת כזו בכבישי חיפה ולא הרגשתי חוסר בכוח, גם בעליות קשות.

פורסם
לא חלשה בכלל. 69 כ"ס מזיזים אותה נהדר. זה לא רכב למירוצים, אבל נסעתי שנה וקצת על אחת כזו בכבישי חיפה ולא הרגשתי חוסר בכוח, גם בעליות קשות.

הבעיה שהנסיעה שלי היא בעיקר בכבישים בין-עירוניים ולא בעיר... בכל מקרה גרמת לי לחשוב (באמת חוסך המון כאבי ראש של חיפוש רכב יד2). מה לגבי יד2 0 קילומטר?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את השרשור, נודעתי כי ניסאן מציעים במבצע את המיקרה במחיר של 60K .

האם לדעתכם היא עשויה להתאים?

פורסם

אני אישית לא אוהב אותה, סופר מיני משומשת קלות (כמו שהוצעו לך) תצענה תמורה עדיפה. המיקרה מרגישה לי כמו מכונית תקציב, עם אמינות טובה אבל אבזור ונוחות לט מרשימים.

פורסם

המיקרה תתאים בהחלט, אבל קח בחשבון שמדובר בדגם ותיק על כל מה שמשתמע מכך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...