Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאוד אוהב את עניין הרחפנים, קראתי קצת על ה DJ PHANTOM 3 והוא מדהים - אך גם רחוק שנות אור מהתקציב שלי.

אני טס לניו יורק בעוד שלושה שבועות ורוצה במידת האפשר המלצה על קוואד קופטר איכותי עד 200$ , יש לי מצלמה SJCAM 5000 שניתן להוסיף במידה ואפשרי. אני לא מחפש 4K או אפילו FULL HD , מחפש משהו שיעוף סבבה, זמן טיסה סביר, ושיצלם באיכות סבירה או שאפשר יהיה לחבר לו את ה SJCAM

אשמח להמלצות :)

פורסם

SJCAM על קוואד עד 200 דולר יתן לך בערך 5 דקות טיסה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אוקיי , אז תשכח מזה ! :)

מה כן נכנס בתקציב 200$ למתחילים, משהו נחמד כזה שיטוס לגובה סביר ואוכל לראות את מה שהוא מצלם ולהקליט ?

היה לי את ה A.R DRONE של אפל הגרסה הראשונה, זה היה עף כשהיה רוח.. אבל חוץ מזה היה מאוד נחמד..

פורסם

כן .. זה לגמרי נכנס ב200$ ...

אפשר תשובה ענינית ? כאמור אני לא יודע להטיס כזה .. ואני לא מחפש עכשיו לטוס לגובה מטורף ולצלם את הים ב 4K..

מחפש משהו שיעוף סביר, ושאוכל לצפות במה שזה מצלם .. משהו פשוט.

פורסם

אישית אני מתכנן לבנות על השלדה הזו

http://www.minihquad.com/frames/blackout-330

עם כמה מנועי 2208

אמור להגיע לאיזור ה 120 קמש בבטחה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כן .. זה לגמרי נכנס ב200$ ...

אפשר תשובה ענינית ? כאמור אני לא יודע להטיס כזה .. ואני לא מחפש עכשיו לטוס לגובה מטורף ולצלם את הים ב 4K..

מחפש משהו שיעוף סביר, ושאוכל לצפות במה שזה מצלם .. משהו פשוט.

זה כל העניין... את הזולים אתה צריך לדעת להטיס, את הפאנטום קוף קשור יודע להטיס אחרי 10 דקות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני מסייעת להנדסאים שעושים עכשיו פרוייקט עם ה AR Drone 2.0, נקנה בבאג ב1700 ש"ח לפני חצי שנה בערך. מניחה שבארה"ב זה הרבה פחות מזה.

זה כבר מזמן לא "של אפל", זה מגיע עם אפליקציית הטסה גם לאנדרואיד ובסה"כ צעצוע די מרשים. 2 מצלמות (קדמית ותחתית), כשהקדמית היא תיאורטית hd.

בגרסה שהמכללה קנתה יש 2 סוללות של 1500 mah שכל סוללה מספיקה לכ18 דקות טיסה.

אם אהבת את המקור, גרסה 2.0 משפרת הרבה דברים (אם כי יציבות ברוח זו עדיין נקודת תורפה).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
יש מבצע ב NEWEGG מקווה שאתה לא הולך לשנא אותי אתמול הוא היה ב-600$.

תודה רבה לכולכם - האמת ש 600$ מתחיל לדגדג לי קצת ... אין לי כלכך תקציב כזה, אבל מי יודע..

האם ה DJI PHANTOM 3 הרגיל משמעותית נחות מדגם ה PRO שעולה כפול ? מישהו יכול לסכם את ההבדלים ?

אם זה רק המצלמה - אז אני אשקול זאת ברצינות, האם יש שינויים גם בתצורת הטיסה?

פורסם

אין לך צורך בפנטום 3.

ה 2 יספק לך את העבודה וכיד שניה המחיר גם שפוי.

יש הרבה למכירה,כי אנשים רצו משהו יותר טוב ואז גילו שאין להם זמן לתחביב הזה.

אני כרגע עם פנטום 2,עם סט fpv ,מטיס למרחק של 800 מטר,כרגע זה מספק אותי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
תודה רבה לכולכם - האמת ש 600$ מתחיל לדגדג לי קצת ... אין לי כלכך תקציב כזה, אבל מי יודע..

האם ה DJI PHANTOM 3 הרגיל משמעותית נחות מדגם ה PRO שעולה כפול ? מישהו יכול לסכם את ההבדלים ?

Standard - אפשר לקרוא לזה פאנטום 2 גרסא 2, שלט ישן, מערכת וידאו בWIFI מעפנה ברמות אחרי 500 מטר אמיתיים אתה כבר מתחיל לאבד קליטה

Advanced שלט של האינספייר, מערכת השידור של DJI שמסתמכת על גלי רדיו ולא WIFI, אנטנות חיצוניות ככה שאתה יכול לזרוק עליהם קצת נייר כסף ואתה מגדיל את הטווח ב30 אחוז (אני הגעתי 4 קילומטר וחזרתי בגלל הסוללה ולא בגלל הקליטה) חיבור עם כבל לטלפון ככה שפחות לאג. מערכת לווינית אתה מקבל גם GLONASS יותר לווינים יותר דיוק

Pro - אותו דבר כמו האדבנס רק שיש לו מצלמה 4K

אלו אפילו לא כל ההבדלים תקרא קצת ותבין שהסטנדרט לא שווה תכסף שלו. ומי שהציע כאן פאנטום 2 שיעדכן את הגלקסי 1 שלו כי נראה לי שהוא מתיישן כבר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...