Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תכננתי תקציב, היתה גחמה של רגע להוסיף לסט אפ הצנוע של חדר השינה.

כמה שיותר נמוך שקונה מכשיר איכותי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לשמוע תדרים שאני לא שומע עם המדפיים הקטנים, SQ לא פיצוצים, בשביל זה יש שני סאבים בסלון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

כמה אופציות

קניה מחול של סאב לא משתלמת עקב המשקל הרב של הרמקול. משתלם לייבא סאב ברמות הגבוהות.

יש אחלה של סאבים כדוגמת ה ELAC Debut 2.0 DS10.2 כ 1400 שח עד הבית.

Klipsch R-100SW

Echo Sub של אמזון אחלה VFM

Audioengine S8

שקול יד שניה יש אחלה מציאות איזה SVS BP2000

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אם לא בוער לך שיגיע מהר, תנסה לבדוק מה מעלה המחשבון של ushops וכדומה במשלוח ימי. הניחוש שלי - יהיה זול יותר אבל לא משמעותית (המשקל הנפחי די גבוה)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

עוד אפשרות בארץ - אפשר למצוא (ולשמוע!) פה ושם סאבים בחנויות אודיו למיניהן, כתוצאה מטרייד-אין.

אגב, שכחתי הערה חשובה - 99% מהסאבים שאתה מוצא באמזון ארה״ב פועלים על 110V בלבד.

אם כבר יש שנאי אז סבבה, אם לא - לא שווה את ההתעסקות.

ועוד הערה אחרונה (אני מה-זה סנילי לאחרונה) - אם כבר השקעת והחלטת לעטר את הסלון בקוביה,

אז בחיאת, לפחות 10 אינץ׳. כמעט שום הבדל בגודל הפיזי.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כמה אופציות

קניה מחול של סאב לא משתלמת עקב המשקל הרב של הרמקול. משתלם לייבא סאב ברמות הגבוהות.

יש אחלה של סאבים כדוגמת ה ELAC Debut 2.0 DS10.2 כ 1400 שח עד הבית.

Klipsch R-100SW

Echo Sub של אמזון אחלה VFM

Audioengine S8

שקול יד שניה יש אחלה מציאות איזה SVS BP2000

אאלט האקו סאב של אמאזון פועל אך ורק עם רמקול נוסף של אמאזון אקו.

אם הבנתי נכון לא יכול לפעול בצורה עצמאית.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

אבל פתרון מדהים ואסתטי לסאב עם ביקורות מעולות באמאזון , עד כמה שאפשר לסמוך על ביקורות באינטרנט.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• תוכן חדש...