Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החימום במזגן לא תקין .. והקירור עובד פיקס.

שהמנוע חם (90c) הוא מוציא קצת חום של המנוע.. כאילו זה לא חם מספיק!! אוויר פושר לא חם ולא קר!

מה אפשר לעשות ?

פורסם

מתי פעם אחרונה אתה זוכר שזה עבד לך?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יש לי לאון 2002 וגם אצלי אותו הדבר,

לאחר בדיקה במוסך התברר שזה הרדיאטור חימום, ועל מנת להחליף אותו יש לפרק את כל הדשבורד מבפנים,

עלות העבודה יקרה ולכן לא משתלם לתקן ..

החלטתי שעדיף למות מקור באוטו :-)

פורסם
עוד שאלה.. שאני מפעיל את המזגן הAc צריך להיות דולק ?

בשביל לקרר בוודאי אחרת יוצא רק אוויר ולא קירור,

בשביל חימום אין חובה ..

פורסם

כן בשביל קירור אין בעיה פשוט שזה על חום ואני לוחץ עליו יוצא גם כן קור..

הבעיה יכולה להיות רק ברדיאטור חימום ? או שיש עוד דברים שקשורים לזה ?

פורסם

אכן ניקוי בלחץ לרדיאטור החימום ייפתור את הבעיה. אלא אם קיים ברז חשמלי והוא זה שבעייתי. תבדוק שהמנוע בטמפרטורת עבודה אם הצינורות שמתחברים לקיר האש/ לרדיאטור החימום חמים מאוד. כמו כן האם החום מנוע יציב?

• ספונסר פורום
פורסם

בנוסף לאפשרות של רדיאטור חימום סתום, הייתי בודק את אטימות המדף שמפריד בין תעלות החימום לקירור.

המדף מצופה בספוג שאוטם את המעברים בין החימום לקירור. במידה ועפו לך ספוגים בזמן האחרון מתעלות האוורור, זה בהחלט יכול להיות רמז לכך שהבידוד התקלף.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה מקצועית ללא עלות, אצלנו במוסך.

בברכה,

אופיר רודניצקי

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
בנוסף לאפשרות של רדיאטור חימום סתום, הייתי בודק את אטימות המדף שמפריד בין תעלות החימום לקירור.

המדף מצופה בספוג שאוטם את המעברים בין החימום לקירור. במידה ועפו לך ספוגים בזמן האחרון מתעלות האוורור, זה בהחלט יכול להיות רמז לכך שהבידוד התקלף.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה מקצועית ללא עלות, אצלנו במוסך.

בברכה,

אופיר רודניצקי

כן קרה לי בהתחלה שעפו לי ספוגים מהמזגן !!

ואיך עושים ניקוי לרדיאטור חימום ? איפה הוא יושב בידיוק?

פשוט אנע חדש בתחום ..

פורסם

רדיאטור חימום נמצא מאחורי הדשבורד והחלפתו או הדבקת ספוגים חדשים דורשת פירוק חצי דשבורד או את כול הדשבורד ומדובר כאן על הוצאה כספית לא קטנה.

ניקוי הרדיאטור נעשה על-ידי הזרמת מים דרך הצינורות בקיר האש. לדעתי מכיוון שהרכב שלך יחסית יישן נוצרה קורוזיה והצטברות לכלוך בכול מערכת הקירור

לכן המערכת זקוקה לטיפול ייסודי ולא רק ניקוי הרדיאטור הפנימי.

קפוץ למוסך רון לביצוע בדיקה מקיפה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אפשר הסבר יותר מפורט איך אפשר לנקות את הרדיאטור? איפה הצינורות האלה בידיוק מתחברות ? ואיך להזרים לשם מים?

ורק בשביל ההסבר הקירור עובד מצויין!! הבעיה היא שאני מעביר לחימום לא יוצא אוויר חם מספיק

פורסם (נערך)

ועוד משהו שעכשיו שמתי אליו לב... כשאני מפעיל על חום רק מהפתחי אוורור האמצעים יוצא קצת חום ובצדדים לא! ויש רעשים כאילו יש שם חתיכות שעפות.. וזה מרגיש כאילו הוא קצת סתום בכללי

ולפי מה שאני מבין אלה הצינורות ?

20151118_155029.jpg20151118_155042.jpg

עריכה אחרונה על ידי itamar00008
פורסם

אכן אלה הצינורות שנכנסים לרדיאטור הפנימי. שים לב ! מהתיאור שלך הבעיה היא בחוסר איטום או/גם פעולה לא תקינה של המדפים לכן ניקוי לא יעזור לפיתרון הבעיה. הניקוי עשוי לייעל את עבודת מערכת הקירור אולי גם לעלות במעט את הטמפ' שיוצאת מפתחי האיוורור במידה וקיימת סתימה חלקית ברדיאטור.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...