Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו נשוב לרגע לנושא:

בנתיים אני רוצה להזמין אגזוז catback

והדגם שלי לעומת הדגמים באיביי לא תואם יש אצלי sr

ובאיבי הוא נותן לי תפריט לגבי:

cs- hatchback3 door

dx- coupe 2 door

dx- hatchback 3 door

dx- sedan 4 door

ex-coupa 2 door

ex-sedan 4 door

ex- r coupe 2 door

ex- r sir coupe 2 door

ex-r sedan 4 door

gx-sedan 4 door

hx-coupe 2 door

lx- sedan 4 door

si-coupe 2 door

איזה דגם הכי קרוב ל sr? מבחינת הבודי של הרכב

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שרשורים שמתחילים ב "אני חייל ויש לי סיוויק..." הם מתכון בטוח לשעות של הנאה.

:popcorn:

לפותח השירשור, כולנו היינו ככה בגיל שלך. אני שנת 86 גדלתי על מהיר ועצבני 1, בזמנו גם חשבתי על איפה אני משיג ניאונים.

בכל אופן, כשתתחיל את הפרוייקט יתחיל הכאב ראש:

1. כל חלק שתביא תצתרך לשחרר מהמכס, למכס יש יכולת מיוחדת להוציא לך את הנשמה בכל מה שקשור לזה.

2. הכל יקר פצצות ביחד עם המס.

3. למצוא מישהו שיעשה לך את העבודה כמו שצריך זה גם לא פשוט, אנחנו לא בארה"ב (או אנגליה, או גרמניה)

4. רכב עם הנעה קידמית ומעל ל 300 כ"ס זה מתכון בטוח להיכנס בעמוד. אם אתה לא יודע למה אז קח צעד אחורה.

5. דפרנציאל מוגבל החלקה, ראה סעיף 4 ותבדוק כמה רק זה עולה.

6. לא תחזיר את ההשקעה במועד המכירה.

7. שיפורי התנהגות ? לא ? כי אם לא ואתה פשוט מתכוון להיות לוחם רמזורים בקו ישר, אז כבר עדיף לך איזה סיאט איביזה טורבו וקצת חמוצים ואתה ביעד שלך.

8. נגיד ואחרי כל זה, ואחרי שתקבל רכב הנעה קידמית עם 300 כ"ס, אתה תבין למה היה כדאי לך פשוט להתחיל עם רכב ספורט אמיתי וזהו.

אבל תעדכן, תעדכן. בחייך תעדכן.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם (נערך)

אתה רוצה להזמין אגזוז מאיביי ? בהצלחה בלהוציא אותו מהמכס.

יש רשימת דברים שזה סרט רע להזמין מחו"ל. כמו אגזוזים (צנרת רגילה בלי כלום זה בסדר), צלחות בלימה וכו...

מציע לך להתעדכן קודם בחוקים ובמה מותר ומה אסור.

אבל אולי יהיה לך מזל ולא יתפס.

תרכוש בארץ, אבל לא הייתי מתחיל מזה, כי כל הצנרת שלך אינץ' וגפרור ובסוף גם ככה תחליף אותה ותעשה עבודה כפולה.

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

תשמע דיפורס נתת לי באמת כמה נקודות למחשבה

קשה להזמין באיביי זה ברור אבל בינתיים אני חייב לפחות את הסאונד של האגזוז המערכת מתחילה לשעמם אותי

לפחות לבינתיים אני ינסה להקשיב לך ולשים רק דוד בשביל קצת סאונד

פורסם

ולשאר אני מתעניין עכשיו לפרוייקט בעתיד עכשיו גם אם יש לי הכלים אין לי את הזמן והכסף לחלקים ועבודה

ואתה עוד מתפלא שלא מבינים אותך.....

אחי רשמתי לפני "ככה שניראה לי" תקרא את הכל לא רק מה שנוח לך
פורסם

התחלנו ב1000HP ועבודה בפורמולה דריפט, וסיימנו בדוד אחורי לשיפור הסאונד.

התכונה היחידה שזיהיתי כאן שיש בה איזשהי נחיצות לענף הספורט המוטורי הגיעה בפוסט מספר 34 - שחר ציין נקודה למחשבה, וניכרת גם יכולת הקשבה מסוימת.

שחר - בהצלחה בכל אשר תשאף אליו, חשיבה והקשבה הן התכונות ההכרחיות להרבה דברים בחיים.

פורסם

חבוב, אתה לא מבין כמה ידע אתה צריך בשביל לבנות את מה שאתה חולם לבנות. כשאתה כותב שאין לך כסף לSTI ואין לך כסף לתדלק את הסיוויק, דקה אחרי שרצית 300 כ"ס (שלא נדבר על 1000) - זה לא רציני.

אם תשקיע בהונדה שלך את ההפרש ממנה לאימפרזה GT במצב סביר+ עדיין לא תגיע ליכולות של האימפרזה, אז בשביל מה?

אם אתה רוצה ללמוד מכונאות על הרכב שלך זה דבר טוב, תתחיל מדברים בסיסיים כמו להחליף שמנים ונוזלים, תמשיך להחלפת תושבות מנוע, אולי פילטר אוויר פתוח (או אינבוקס כדי לשמור על פרופיל נמוך מול השוטרים) אולי איזה סעפת פליטה טובה יותר, יש אינסוף דברים.

אחרי שתדע דבר או שניים על הרכב שלך ועל מכונאות בכללי ויהיה לך כמה שקלים בצד, תחליף למשהו מעניין יותר ותעשה חושבין מחדש.

כי בינתיים זה נראה שעוד כמה חודשים תספר לנו שהתחדשת בדוד סיברינג ולדים לשפריצרים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש פה כל כך הרבה ליצנים שאני לא יודע איזה הודעה לצטט קודם, אני אתייחס לבחור האחרון שהגיב פה ורשם שאם אני משקיע את ההפרש בין סיויק לGT אני עדין לא מגיע ליכולות האימפרזה.. אז דע לך גבר גבר, מלך המכונאות והחלפת הנוזלים שכל הונדה עם Td04 תפרק GT לחתיכות בקו ישר, מעבר לזה אתה יכול להתקפל ולהגיד שהתכוונת ל "יכולות" במסלול לפי הרנו שיש לך בתמונה בצד.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

סימוכין?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

כפרה עלייך... עדיין חושב שקו ישר זה נהיגה? לפעמים אחרי פירפור של רבע שעה ההונדה באמת תעקוף את הסובארו. גם לי לקח זמן להבין שהפורום הזה זה אנשים שבאמת אוהבים רכב וגם התאהבתי בעצמי, בשביל להתווכח על נתונים יש פייסבוק מפוצץ בילדים שהוציאו רישיון לפני יומיים(האמת שזה לא קשור כל כך לזמן שעבר כי אני יודע שתגיד לי שיש לך כבר פזם) וכאן באמת אוהבים מכוניות, כשיצרן מפרסם נתון מומנט אז כאן לא רבים אם זה מהיר מהגולף gti או לא, אלא מתרכזים בעניין הנידון וכל מנוע מעניין בפני עצמו, לכל אחד יש מותג אהוב אבל כולם מבינים אהבות של אחרים, להבין אנשים שקונים פוקוסים למיניהם בגלל ההתנהגות הכביש(אמיתית או לא), להבין אנשים שקונים צרפתיות כי זה נח(לכאורה) , להבין אנשים שקונים יפניות כי זה אמין(עדיין לכאורה) , פשוט להבין. להבין שכשכדי לגדוש הונדה צריך להחליף החל מבוכנות ועד לפרק את המזגן כדי למצוא מקום לאינטרקולר, ושאם לא תבצע את הדברים האלה הגדישה שלך תהיה חמה מדי ושכרך בהפסדך או שהראש מנוע יתפוצץ בגלל יחס דחיסה גבוה מדי, ואני לא אומר שזה נכון מה שאמרתי אבל לקנות אימפרזה gt זה פשוט יותר זול.

תהיה מבין, אנשים פה באו לעזור, אנשים פה מסתובבים בארץ עם מפתח מומנט כדי לחסוך לאנשים כסף וללמד אותם, אנשים טובים באמצע הפורום. אז אנא תהיה יותר מכיל, יש פה אנשים שגדשו הונדה עוד לפני שטעמת מטרנה.

פורסם (נערך)

בישביל אחד שהייתה לו הונדה טורבו לפני שטעמתי מטרנה רשמת פה 2 מליון שטויות, אז ככה יש מספיק קיטים עם מזגן, יש אחלה מקום לאינטר קולר, ואם אתה מסתכל על יחס עלות מול תועלת ושוב אני מדבר על קו ישר וכן, זו נהיגה. (האירוע הכי מתוקשר של הספורט המוטורי שהיה פה בארץ היה אירוע דראג. איזה קטע!) אז ההונדה לבעלי תקציב נמוך תתן את המקסימום תמורה.

קח GT שתגיע במקור עם 211 כ"ס במנוע, שוב מדבר על רכב סטנדרטי שנמצא על הכביש כבר 16 שנה. מאמין שה 211 סוסים כבר מזמן ברחו מהמנוע אבל נגיד בתאוריה שהרכב יצא מהחברה. קח סיויק, עם d16 שלא בנית בו שום דבר, לא פתחת בוכנות ולא חיפשת מקום לאינטר קולר, שים לו קיט טורבו של Td04 שאחרי כל הסיפור של החלקים והכיוונים לא יעלה על ה 15 אלף ש"ח. בגדישה של 0.7 אתה תגיע לאזור ה 200 סוס. עכשיו מה שנשאר לנו זה לנחש כמה שוקלת סיויק, וכמה שוקלת GT ולעשות את החישוב של משקל מול כוח סוס ולנסות לנחש מי ינצח.

עריכה אחרונה על ידי תמיר.ז

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

זה מזכיר לי את השרשורים הישנים שלי על הקורולה...אחר כך התבגרתי והבנתי שאלו בסך הכל רכבים משפחתיים פשוטים ועממים, חלקם עם ביצועי מנוע לא רעים וחלקם פחות שבסך הכל מיועדים לנסיעה מA לB. אבל באמת שאם אתה חייל תפרן למה להיכנס לשטויות האלו?

כבודה של הונדה במקומה מונח, זה בטוח אבל אם אתה חושב שזה משחק מחשב מה שאתה מתכנן לעשות אתה חי באח הגדול.

תיסע באוטו כמו שהוא, תשפצר אותו חיצונית אם בא לך, תטפל בו מכאנית כמובן ותשאיר כסף לשאר החיים.

בהצלחה.

פורסם

אני לא מבין בתחום אבל אני רואה התאמה גדולה בין הכותבים חובבי ההונדות כאן בפורום להונדות המשופרות המסתובבות בכביש:

משופרות מאוד

מושקעות מאוד

עם סאונד מרהיב (או סתם רועשות)

לא ממש מהירות

• תוכן חדש...