Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן אליזה C 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו התנסה בסיטרואן אליזה C החדשה (הדגם האוטומטי)? האם הסטיגמה השלילית של האמינות הירודה והקושי למכור של דגמי סיטרואן אחרים (בעיקר C4) נכונה גם לגביה?

פורסם

קודם כל נדבר על הרכב עצמו ואחר כך על סטיגמות.

מדובר ברכב אשר שייך לקבוצת רכבים שאפשר לקרוא לה תת משפחתית.

יונדאי i25, סקודה ראפיד, מיצובישי אטראז', פיג'ו. 301 ( זהה ל C אליזה. של סיטרואן) . רכבים זולים יותר המשפחתיות רגילות וגם נותנות הרגשה של רכב זול. יונדאי וסקודה לדעתי יותר נורמליות ( יונדאי בגלל איכות החומרים, סקודה בזכות המנועים) .

אני חושב שרוב הרכבים האלה קיימים בליסינג , ואני לא רואה שום סיבה לקנות דבר כזה בתור רכב פרטי.

לשאלתך, אני חושב שאת C אליזה יהיה קשה למכור בעתיד , אולי יותר קשה מאשר C4, שהוא רכב הרבה יותר מוצלח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מניח שזה יהיה אוטו אמין ברמה טובה + בגלל שהוא מבוסס על מכלולים וותיקים ומוכחים ששנמצאים בייצור המון שנים.

אבל כן, יהיה קשה למכור אותו במחיר טוב בגלל שזה סיטרואן, בגלל תחרות של הליסינג שנותנים אחריות ותנאי תשלום נוחים (מה שאתה בתור מוכר פרטי לא יכול לתת) וגם בגגל שזה אוטו "ליגה ב" כלומר דגם מוזל ופחות מתקדם טכנולוגית שמיועד בעיקר למדינות מתפתחות.

פורסם (נערך)
מניח שזה יהיה אוטו אמין ברמה טובה + בגלל שהוא מבוסס על מכלולים וותיקים ומוכחים ששנמצאים בייצור המון שנים.

אבל כן, יהיה קשה למכור אותו במחיר טוב בגלל שזה סיטרואן, בגלל תחרות של הליסינג שנותנים אחריות ותנאי תשלום נוחים (מה שאתה בתור מוכר פרטי לא יכול לתת) וגם בגגל שזה אוטו "ליגה ב" כלומר דגם מוזל ופחות מתקדם טכנולוגית שמיועד בעיקר למדינות מתפתחות.

ואם אני אגיד לכם שיש לי אפשרות להשיג אותו במחיר של 83,000 ש"ח, ישר מהיבואן, לא מליסינג, שזה מחיר שלא קיים בשוק לסיגמנט הזה (חוץ אולי מלרכב הסיני MG350)? אז אני אומר לעצמי שלהפסיד אני לא אפסיד, כי יש פה הנחה של 27,000 ש"ח מהמחירון, וגם אם אוציא קצת יותר על טיפולים וגם אם אמכור אותו במחיר יותר זול, זה לא נורא. הרי לא מדובר בזבל, מבחינת נוחות נסיעה וצריכת דלק הבנתי שהוא בסדר גמור

עריכה אחרונה על ידי golemir3
פורסם

זו לא באמת הנחה, כי חברת הליסינג מקבלת הנחה לא פחות גדולה ובבוא היום יהיה לל קשה למכור אותה. מדובר ברכב סביר מאוד, אבל אם אין לך בעיה, סופר מיני מודרנית תעשה את העבודה טוב יותר.

פורסם

כלל אצבע פשוט אומר שכל רכב אשר נמצא בליסינג לא ישמור את ערכו גם כפרטי לחלוטין.

מציע לך לבדוק את השוק של מאזדה 3 \ קורולה פרטים, אם ירצה בעל הרכב למכור את הרכב יאלץ להתפשר על מחירו עקב היצע ענק ומחירי רצפה בליסינג.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סיטרואן כזאת בת שלוש נמכרת בכ-40-50K לאור המחיר הזה תחליט אם זה כדאי לך.

מדובר ברכב בעל מכללים אמינים, אבל כזה שניכר בו שחסכו עליך. אין בידוד רעשים, והגימור בפנים זול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה נכון,מצד שני יש לו כמה יתרונות,המחיר שלו זול,מאוד מרווח מאחור,תא מטען גדול והוא נוח לנסיעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...