Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב להזמין הגה מאייבי ללא הכרית אויר,

הוא יעצר במכס ?

האם משהו השתנה מאז האשכול הזה,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?368163-%D7%97%D7%95%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%95%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%9B%D7%A1-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D

תודה .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם (נערך)

במידה ולא טעיתי בסיווג הפריט, אזי הוא נכלל ברשימת הפריטים המדוברים בקישור - המשמעות היא שיהיה צורך לקבל אישור ממשרד התחבורה במטרה להעביר את הפריט במכס.

קישור לסיווג באתר רשות המיסים :

http://62.219.95.10/TaarifHistory/MisimList.aspx?pratmeches=870894904&valuedate=20151112&helek=17

יש למלא את טופס

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/BakashaRisuiYevu.pdf

בקשה לרישוי יבוא אישי לצריכה עצמית של חלקי חילוף ומכללים לרכב

ולשלוח לכתובת המצויינת ע"ג הטופס בצרוף כל המסמכים הנדרשים של החלק שאותו ייבאת.

עריכה :

גילוי נאות - אינני איש מקצוע בתחום מיסים/ סיווג וכו', ולכן לא להסתמך על תשובתי כתשובה מוסמכת.

לקבלת תשובה מוסמכת/ ודאית - יש לפנות למסווג מוסמך.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

אז למי אני כן יכול לפנות בשביל לבדוק את הנושא ?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

מה הבעיה עם משומש ?

(שוב ללא כרית אויר)

פורסם

הגה מוגדר כחלק בטיחותי (בדומה לרפידות בלמים, חישוקי גלגלים וכו'), ובהתאם לכך ניתן להכניס לארץ רק חלק חדש. לא תותר כניסתו של חלק משומש לארץ, ועל כן או שהוא יוחזר לשולח ע"ח המזמין או שהוא פשוט יושמד.

ניתן למצוא את הנוהל הזה באתר משרד התחבורה, כרגע אין לי זמן לחפשו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בזמנו הזמנתי הגה עור ללא כרית אויר ל147 שהייתה לי, ההגה הגיע בלי שום בעיה.

אבל קח את מה שרשמתי בערבון מוגבל היות ומפוח למזגן שהזמנתי, חדש מהמפעל, כן נדרש לאישור.

פורסם

אני קיבלתי עד סניף הדואר הקרוב לביתי רביעיית חישוקים מבלי שנדרשתי להגיע למכס או להציג אישור כלשהו, אבל זה רק מפני שהם לא נתפסו.

כפי שהוסבר, חשוב להבין שצריך לקחת את המקרים הללו בעירבון מוגבל מכיון שבאותה מידה המשלוח גם יכל להיעצר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

תראה אלעד, קראתי מה ששלחת, רק שהבחור בנושא הזמין עם חברת שליחויות (aramex) היא כמו DHL וחבריה.

השאלה אם שווה לקחת את הסיכון ולהזמין, מה יקרה אם זה נעצר ?

פורסם

כבר עניתי מספר פעמים מה יקרה להגה משומש שייעצר במכס - גם כאן וגם בשרשור שנתתי קישור אליו - באופן מאוד מפורש.

אני מניח שאתה שואל שוב לא מפני שלא הבנת את תשובותיי אלא מפני שכבר החלטת לייבא הגה משומש וכעת אתה זקוק לחיזוקים.

אז בבקשה: אתה יכול לייבא חופשי הגה משומש. זה מוצר פטור ממכס וגם אם ייתפס לבדיקה במכס הם צ'יק צ'ק ישחררו אותו, בצירוף התנצלות ושובר התקנה על חשבונם.

נרגעת?

פורסם

שלום, מתעלק על השירשור ברשותכם:

ייבוא ערכת קלאץ (רפידה, פלטת לחץ וגלגל תנופה) תשוחרר ללא "סירבולים" מיוחדים?

כלומר מובן לי שאשלם מכס ומעמ, השאלה היא האם "מצמד" מקבל אישור משרד התחבורה ללא בעיות מיוחדות?

החלק הוא חדש.

אשמח לכל המלצה והדרכה מבעלי ניסיון.

תודה

• תוכן חדש...