Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות במערכת מולטימדיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מנהל צי רכב בחברה גדולה.

לאחד הלקוחות יש סקודה אוקטביה שנת 2014 טורבו 1200, יש ברכב מערכת מולטימדיה מובנית שהיצרן הרכיב בפנים עם כל מיני פיצ'רים בין היתר בלוטוס והתראות וחיווים כגון נורה שרופה ברכב , תקר וכו.. בתא הכפפות קורא דיסקים ומתחת למולטימדיה חיבור ל-USB וקבל UX. ברכב מותקנת קופסה ירוקה מטעם החברה ע"מ לקבל התראות מיקום ובעיקר ע"מ לחסוך בדלק. כמו כן חיישני רוורס לא מובנים של הרכב ,התקנה חיצונית .

הבעיה היא ומבחינת הלקוח היא מאוד אקוטית שבמהלך האזנה שלו לתדרים גל"צ וגלגל"צ ישנם רעשי רקע מעצבנים מן רחשים מפריעים שגורמים לאי נוחות הרעשים הנ"ל לרוב רק בתדרים שהזכרתי וכמעט בכל חלקי הארץ . לקחתי את הרכב כבר לביצוע עדכון גרסה

וזה לא עזר המפשיר אדים לא עובד והשמשות נקיות שכן האנטנה מובנית על השמשה האחורית, במוסך כל פעם מנפנפים אותי מחדש . יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ,בכוונה סיפרתי את כל זה כי אולי יכול להיות שאחת ההתקנות ברכב יושבת על איזה מינוס לא מתאים או שזה לא קשור. ללקוח זה ממש עקרוני.

בכל מקרה אשמח לקבל הכוונה או פיתרון למי שיש רעיון שיבורך

תודה לעונים.

פורסם

כבר שמעתי על מקרים שהתקנת רכיבים חשמליים גרמה לבעיות קליטה - אפילו התקנה של דיבוריות בלוטוס.

האם תוכל לשחזר את התופעה בכל זמן נתון בו תפעיל את הרדיו על התדר הסורר?

אם כן,

האם יש לך אפשרות לניתוק פרוביזורי ולבדוק את התדר ?

האם לקחת את הרכב לבדיקת חשמלאי?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

הפרעות קליטה יש ממתאמים חשמליים לא איכותיים לאבזור כמו מצלמה, גלאי רדאר. במקרה שלך קופסא ירוקה. כיצד הקופסא הירוקה משדרת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

במהלך האזנה שלו לתדרים גל"צ וגלגל"צ ישנם רעשי רקע מעצבנים מן רחשים מפריעים שגורמים לאי נוחות הרעשים הנ"ל לרוב רק בתדרים שהזכרתי וכמעט בכל חלקי הארץ

בעיית קליטה רק לתחנות האלו? האמת נשמע די דימיוני.. לא נשמע לי סביר שהמשדרים שלהם שונים מאלו של התחנות האחרות.

אני מהמר שהוא שומע בעיקר את התדרים האלו, וכאשר הוא עובר לאזור שבו יש תדר אחר חזק יותר הרדיו לא מחליף לבד ואז הוא חווה הפרעות קליטה.

זה מזכיר לי סיפור על מישהו שרצה להחליץ רכב חברה שהוא קיבל (ניסן טידה). שום דבר לא עזר עד שהוא התלונן על כך שהרכב לא בטיחותי וסוטה כל הזמן ימינה. כמובן שלהד"ם אבל מי יתעסק עם בטיחות? החליפו...

A3

A4

פורסם

שלום

התופעה לא מתרחשת בכל זמן נתון , אבל לרוב יש רעשי רקע .

בוצע איפוס למערכת במוסך מורשה אך התופעה חזרה.

כמו כן יש ברכב דלקן והקופסה הירוקה היא של טרפילוג אני לא יודע באיזו שיטה היא משדרת אני מניח שזה סוג של GPS

• תוכן חדש...