Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי טוסון החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מושג אם יגיעו דגמים יותר מפוארים של היונדאי טוסון החדשה והאם יגיע דגם 4 על 4?

הייתי בחברה ומציעים שם שני דגמים ללא הנעה כפולה ואם אבזור מאכזב יחסית למה שהורגלתי מיונדאי.

פורסם
למישהו יש מושג אם יגיעו דגמים יותר מפוארים של היונדאי טוסון החדשה והאם יגיע דגם 4 על 4?

הייתי בחברה ומציעים שם שני דגמים ללא הנעה כפולה ואם אבזור מאכזב יחסית למה שהורגלתי מיונדאי.

אכן מאוד מאכזב. בארה"ב הצפי של מכירות מנוע 1,6 טורבו -40 אחוז מכלל המכירות של הטוסון. על פי מידע מהיבואן צפוי להגיע במרץ-אפריל 2016. גם אז לא ברור באיזו רמת גימור יגיע ומה המחיר.

פורסם

איזה אבזור חסר לך בדיוק שלא יספיק לעשות רושם על החברים שלך ?:lol:

מבין את מה שאתה אומר וגם אני אוהב גרסאות מפוארות אבל בנינו .

4X4 לא באמת צריך ואם כן אז רחוק לא נגיע איתו ונצרוך יותר דלק

מושבי עור ? ניראה מדהים אבל בארץ לא רעיון נחמד ואבל אם בכל זאת תרצה תמיד תוכל לגשת לטופ קאר .

הנעה ללא מפתח ? למה צריך חסכתי לי עוד דבר חשמלי שיכול לעשות בעיות .

מושבים חשמליים עוד רכיב שמתקלקל מהר .

האוטו מאובזר יפה מאוד ושלא תבין לא נכון אני אחד האנשים שהכי משוחד לדברים האלה אבל זה באמת לא משתלם

האופן סקאי ברמת אבזור מעולה תחשוב שוב .

יש לך את הדברים הנחוצים באמת חלון פנורמי שזה חוויה לילדים ובכללי , הנעה רגילה שמפחיתה ממשקל הרכב

ומולטימדיה שלא פחות חשוב שמקלה מאוד בזמן ניווט .

לגבי המנוע זה באמת מעצבן שאין את ה1600T .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...