Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה רבה לעונים ולעוזרים.

אבל לא הבנתי כל כך תאתר שהבאתה לי אחי

בכל מקרה הסוג מנוע שלי הוא bkp

וסתם לידע כללי מזה אומר כל הסוגי מנוע האלה?

פורסם

בוקר טוב,

על פי אוטודטה אתה צריך שמן שעומד בתקן G 052 182, מחיפוש קצר, זה שמן לתיבת הילוכים מסוג DSG.

חסכתי לך לחפש ומצאתי לך שמן שעומד בתקן:

http://www.justmotor.co.il/products/726495/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98-%D7%A6%D7%94%D7%95%D7%91-FEBI-DSG

לפי אוטודטה רשום:

תיבת הילוכים אוטומטית (מילוי וריקון) 5.3 ליטר שמן.

לא יודע אם זה כולל את כל השמן בתיבה או רק מהאגן\בורג ריקון.

חכה לתשובה של מרק10, מוסך רון, או כל בעל ידע אחר.

רועי

פורסם

אם מדובר על גיר DSG6 אכן הכמות הדרושה היא 5.5 ליטר. בכול מקרה את תהליך ההחלפה ההוספה של השמן הבחור לא יכול לבצע בעצמו ללא ידע נדרש+ליפט.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אז זהו שכהר החלפתי השבוע שמן גיר אך לא במוסך מורשה אבל זה מוסך שמתעסק רק עם רכבי vag

וראיתי אותו בהתחלה פותח פקק קטן והוציא ממנו קצת שמן שזה האגן כנראה כמו שאתה אומר ואז בפקק השני הוציא את כל שאר השמן ולא ראיתי שהוא ממלא שוב שמן באגן ואז הוא מילא לבפנים ג'ריקן שלם של חמש ליטר ועברו כמה ימים והגיר עושה קצת בעיות מראשון לשני ומשני לשלישי

מה אני צריך לעשות? אין לי מושג איזה שמן הוא שם לי הוא רק אמר שזה איכותי

וכן מדובר בdsg 6

עריכה אחרונה על ידי asaf66947
  • תוכן חדש...