Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה Security Camera System Kit מ - eBay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום.

כבר תקופה שאני מעוניין לרכוש KIT מצלמות אבטחה ב - eBay , יש כ"כ הרבה ואני לא ממש מבין בכל הנוגע לנתונים של המצלמה/ציוד.

אשמח לקבל חוות דעת בנוגע ל - KIT הבא .

כמה שאלות אשמח לקבל עליהם תשובות:

- עד כמה מסובך להתקין ציוד כזה בצורה טובה?, יש באפשרותי לקבל עזרה בהתקנה מחשמלאי.

- יש לי צורך במצלמת שתשב בחצר גם בעונת הגשמים, המצלמה הזאת נגד מים?, איך הולך עניין החשמל?.

- אני מחפש איכות טובה, בנתונים של המצלמה רשום 1080P,1300TVL זה נחשב לאיכות טובה במצלמות אבטחה?.

- במידה ואני רוכש את המצלמה איזה פורמט מתאים לארץ? NTSC / PAL ?.

- יהיה צורך לשלם מכס/עמלות ? .

המשך ערב נהדר, איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם (נערך)

למחיר שלו הקיט סביר. 1300 קו זה קישקוש, דרך bnc אפשר לקבל עד 250 קו. זאת מערכת אנלוגית עם מקליט. יש מערכות דיגיטאליות באיכות hd ומקליט nvr כמובן יקר יותר.

להתקין לא מסובך אם יש קישורים בסיסיים של עבודות בית (קידוח חורים, העברת כבלים וכד).

על איכות משלמים. יש לי מערכות אנלוגיות דומות, אבל מצלמות טובות (דורש מארז מיוחד להתקנה מחוץ לבית).  

תבדוק אם מערכת אנלוגית מספיקה לך. האיכות לא משהו, גם במצלמות טובות. במצלמות פשוטות, האיכות גרועה עוד יותר.

עריכה: קח בחשבון שצריך עבור מקליט ליקנות דיסק קשיח. האיכות של צילומים בפרסומת הזאת זה בלוף. איכות כזאת מקבלים עם מצלמה hd דיגיטאלית.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל המצלמות שלי מאיביי. כולן NTSC, אבל הסוג הטוב יותר. אחת ממונעת שעוברת כבר את החורף השלישי (אבל כבר עושה בעיות) ועוד כמה טובות (הכל יחסי) כולן אנלוגיות.

לא מסובך להתקין, אבל חשוב לבצע את זה טוב.

על חלקן שילמתי מכס, על חלק אחר לא.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

חפש לך קיט מצלמות AHD עושות עבודה מצויינת והאיכות טובה מאוד!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
למחיר שלו הקיט סביר. 1300 קו זה קישקוש, דרך bnc אפשר לקבל עד 250 קו. זאת מערכת אנלוגית עם מקליט. יש מערכות דיגיטאליות באיכות hd ומקליט nvr כמובן יקר יותר.

להתקין לא מסובך אם יש קישורים בסיסיים של עבודות בית (קידוח חורים, העברת כבלים וכד).

על איכות משלמים. יש לי מערכות אנלוגיות דומות, אבל מצלמות טובות (דורש מארז מיוחד להתקנה מחוץ לבית).

תבדוק אם מערכת אנלוגית מספיקה לך. האיכות לא משהו, גם במצלמות טובות. במצלמות פשוטות, האיכות גרועה עוד יותר.

עריכה: קח בחשבון שצריך עבור מקליט ליקנות דיסק קשיח. האיכות של צילומים בפרסומת הזאת זה בלוף. איכות כזאת מקבלים עם מצלמה hd דיגיטאלית.

התקציב שלי ( 800 ש"ח ) מאפשר לי לרכוש רק מערכת אנלוגית כפי שאתה רושם, אשמח לדעת איזה איכות אני מקבל לפני שאני רוכש את המצלמה, אתה יכל לתת לי דוגמה של סרטון/תמונה שתציג לי את האיכות האמיתית?, וכן אני יודע שזה לא כולל דיסק קשיח .

חפש לך קיט מצלמות AHD עושות עבודה מצויינת והאיכות טובה מאוד!

אשמח לקבל המצלמה לאחד כזה שעומד בתקציב שלי ( 800 ש"ח ) .

עוד משהו קטן, שמתי לב שאין פרטים בנוגע לאורך הכבלים שמקבלים או אם בכלל מקבלים כבלים.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

לא סירטון שלי, אבל זאת האיכות שמקבלים באמת עם מצלמה טובה (נגן ברזולוצייה 360 ביוטיוב ולא על מסך מלא):

דוגמא למצלמה טובה:

http://www.ebay.com/itm/Mini-Effio-E-Sony-700TVL-2-8-12mm-Auto-IRIS-Manual-ZOOM-CCTV-Bullet-camera-OSD-/121782764088?hash=item1c5ad18238:g:1KcAAOxyThVTbBxw

שים לב, החיישן צריך להיות של סוני. למצלמות כאלה אפשר להחליף עצמיות (עדשות), עם זום, בלי זום וכד'. תוודא שהעצמית היא עם צמצם אוטומטי AUTO IRIS. בהתקנה בחוץ דרוש למצלמה מארז בסגנון כזה:

http://www.ebay.com/itm/Beige-Blk-Aluminium-Case-Housing-for-CCTV-Camera-System-/291573235987?hash=item43e31e8113:g:DNUAAOSw9r1WBMji

לפני שאתה מזמין תוודא שהמארז מתאים בגודל למצלמה שאתה מזמין.

וכמובן לפי סוג ההתקנה, צריך עבור מצלמה רגל ו/או חצובה (אצלי המצלמות מותקנות בבית ומסתכלות דרך החלון - זה דרש לעשות תעלה שחורה בין חלון למצלמה כדי שלא יכנס האור מצדדים ולא תיהיה השתקפות).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...