Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

אני קוראת פה לא מעט זמן, אני יותר ויותר חושבת על איך ליצור תרבות נהיגה, נהיגה נוכה שתהיה חוקית ומכובדת לכולם.

בראשי צצה מחשבה, למה שזה לא יתחיל פה? מקארסופורום?

אנחנו בפורום הזה [עשרות?] אלפי חברים.

רובנו בעד תרבות נהיגה, כבוד, התחשבות באחר, ומעל הכל עמידה בחוקי הנהיגה.

למה שלא נרים את הכפפה, נתאחד כולנו למען מטרה זאת, ונשנה את פני הכבישים.

אם אנחנו, שמייצגים כמה עשרות, ואולי אף מאות מכל עיר, יכולים לשנות את נהיגתנו, לשפר אותה, ולכבד את שאר הסובבים אותנו נעשה זאת, השינוי יורגש!

אם לומר את עיקר הדברים שבפי, אני חושבת שאנחנו צריכים לעשות הכל למען מטרה זאת, והבשורה יכולה לצאת מפה, מהפורום הנכבד הזה, שחברים בו עלפי ואף עשות אלפי נהגים.

אנחנו אף יכולים ליצור מדבקות נהיגה זהירה, שמתנוסס בה בגאווה הפורום הזה שלנו.

ואם נואיל בטובנו להדריך ולשנות גם את הסובבים אותנו, אז בכלל נצליח.

מה דעתכם?

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדבקות לא יעשו כלום,שינוי לא יבוא מפה באלא בחינוך החל מגיל קטן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך את מתכננת לעשות דבר כזה? תני רעיונות,תתני השראה.

אני בטוח שהמון מכאן ישמחו לדחוף נושא כזה אבל מדבקות וססמאות אור ירוק כבר יש בישראל, מה תעשי אחרת? איך תגרמי לאנשים לנהוג זהיר?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

דעתי היא שאת פונה לקהל הלא נכון. דווקא סביר שבפורום, רוב המשתתפים נוהגים כמו שצריך. כדי להילחם בבריוני כביש, פרחות וערסים בעיקר, צריך שוטרים (גם סמויים) שלא יתביישו לעצור ולתת להם דוחות על נהיגה בריונית. כמות האנשים שחותכים ונדחפים לנתיבים היא פשוט מגוכחת במדינה הזו, כנ"ל כמות משתמשי הסלולארי שמזגזגים לנתיבים אחרים.

רק מכות כואבות בכיסים והידיעה שזה מה שעלול לקרות לחלאות האלה, יביא לשינוי. שמו אכיפה באיילון על הנתיב הציבורי והופה, רואים אותו ריק בבוקר. רק ככה.

פורסם

רק נהיגה זהירה עם מחשבה שאין לאן למהר על הכביש תועיל.

אני לא מדבר על מהירות אלא סבלנות ותשומת לב לאחרים על הכביש.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

המדבקות זה סתם ליופי, בסגנון מה שכבר היה פה.

ההשראה היא חינוך כאמור, מאמרים, הסברים, וממש מדריכים.

מה לעשות ומה לא, ושרשורים בגנון שיש פה, שנתקעים בשמאלי, חותכים, ובריונים בכביש, שיהוו דוגמא לאיך לא להתנהג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תרבות נהיגה קלוקלת זה רק סימפטום של הבעיה הגדולה: חוסר החינוך בתרבות הישראלית.

בריון בכביש הוא גם בריון בשאר תחומי החיים כשמתאפשר לו. מי שחונה על המדרכה כי "מה קרה כולה 5 דקות" יקח לך את האוכל מהמקרר המשותף בעבודה כי "מה את רוצה לא ידעתי של מי זה, כולה יוגורט ב5 שקל".

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נוסטלגיה: קארספורום משנה את הרגלי הנהיגה בישראל

1. אייטם מס' 1

2. אייטם מס' 2

אני זוכר גם אייטם על השארת 1-2 מ' לפני קו העצירה ברמזור אדום בשביל רוכבי דו"ג.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כמו שאמרו מדריכים והסברים לחברי הפורום זה לא רלוונטי,פה יש מודעות.

רק מגיל קטן ניתן לשנות,להתחיל ללמד איך להיות הולך רגל>לעבור במעבר חציה,להיסתכל לפני ולא להתפרץ,לא לרכב על כבישים עם רכבים על אופניים זאת התחלה והיסודות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מדבקות לא יעשו כלום,שינוי לא יבוא מפה באלא בחינוך החל מגיל קטן.

+1, הכל מתחיל בחינוך מגיל קטן לשנות עכשיו התנהגות של אנשים "בוגרים" כמעט בלתי אפשרי

• תוכן חדש...