Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא יודע, יש ברשותי VW ג'טה 160 מזה מס' שנים. אמנם הרכב משרת אותי נאמנה, צעיר יותר הוא כבר לא יהיה, ולכן החלטתי להחליפו, והיות ואין לי את הזמן למכור אותו בעצמי, חיפשתי להחליף אותו בעסקת טרייד אין.

ביד2 מצאתי שבשחר מוטורס בחולון, שהוא מרכז מורשה של פולקסווגן, נמכר טיגואן יד 2 שמוצא חן בעיני, והגעתי עם הרכב שלי כדי לראות מה אוכל להשיג בעסקת טרייד אין. אחרי דין ודברים שערכנו עם סוכן השירות באולם התצוגה סיכמתי על מחיר וגם על אמצעי התשלום, וסיכמתי שאביא צ'ק בנקאי על הסכום הנדרש ביום שלישי, כאשר היום אני אעשה סיבוב על הרכב ואסכם את שעת האיסוף.

באופן מפתיע ואולי אף משעשע במידה מסויימת (על אף שאני עצבני ברמות שקשה לי לתאר), כשהגעתי לאולם היום אמר לי מנהל האולם שהרכב כבר נמכר, וכך גם הכריז אותו הסוכן, ועוד בחיוך רחב.

ובכן, מבחינתי הדבר פשוט - אני עם המרכז הזה בפרט, וצ'מפיון בכלל גמרתי. יש לנו במשפחה 4 פולקסווגנים שלמרכז השירות הזה לא יכנסו יותר לעולם, ואף על פי שאני מאוד אוהב את הרכבים, אני מניח שעם VAG גמרתי, אלא אם אמצא משהו שמוצא חן בעיני בלוחות, וגם אז אטפל אך ורק במוסך רון.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רצית שישמרו לך את הרכב רק על סמך המילה שלך ובלי ששילמת מקדמה או חתמתם על משהו?

אם כן, אז מבחינתם אתה לא שונה מעשרות מתעניינים אחרים שמבטיחים שיחזרו מחר או בעוד שבוע עם כסף.

מצטער, לא רואה משהו פסול בהתנהלות הסוכנות.

V5

פורסם

מיכאל, הוא רשם שהם סיכמו מפורש וקבעו יום. המינימום שהסוכן היה צריך לעשות הוא להרים צילצול לפותח האשכול ולשאול אם חל שינוי.

לא חושב שהמקרה מעיד על צ'מפיון אלא על הסוכנות הספציפית.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
רצית שישמרו לך את הרכב רק על סמך המילה שלך ובלי ששילמת מקדמה או חתמתם על משהו?

אם כן, אז מבחינתם אתה לא שונה מעשרות מתעניינים אחרים שמבטיחים שיחזרו מחר או בעוד שבוע עם כסף.

מצטער, לא רואה משהו פסול בהתנהלות הסוכנות.

חבוב, אני והמשפחה לקוחות ותיקים של המקום. אם היו מבקשים ממני מקדמה הייתי שם. אם לדעתך ככה עושים עסקים אז אתה מוזמן להמשיך לקנות מהם, אבל לי זה לא מתאים.

אגב, ב-Lexus Select שמרו עבורי רכב שעולה בדיוק כמו אותו טיגואן על סמך לחיצת יד. כנראה שזה גם הכיוון של הרכישה הבאה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• אחראי פורום
פורסם

אני מסכים איתך ויכול להבין את הכעס והאכזבה. אבל -

אני גם חושב שלא משאירים כלום ליד הגורל או ליד סוכן שלא מכיר או לא אכפת לו מהוותק שלך במקום.

אז כן להיות נודניק ולבקש משהו כתוב, להתעקש על מקדמה קטנה.

ל"מילה" בארץ יש כ"כ הרבה פרשנויות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני לא אומר שהם בסדר

(כי הם לא)

לדעתי הנציג חשב שאתה פשוט מחפש דרך יפה להגיד שזה לא מתאים לך, כמו אלפי אנשים שאומרים "עד מתי אתם פתוחים?" "איפה הכספומט הקרוב?" "אני אחזור עם האישה" וכדומה.

שוב, לא מצדיק

אבל בא לו כנראה מישהו עם מזומן ביד ואמר "תן לי", לא מתווכחים יותר מדי.. מי יודע אם אתה תחזור או שמצאת דיל יותר טוב במקום אחר

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא מבין את אלו שבאים בטענות לפותח השרשור.

1. אם הרכב נמכר, הסוכן צריך להתקשר ולהגיד אל תוציא צ'ק בנקאי, אל תבזבז זמן, אל תגיע לסוכנות.

2. אם הסוכן סיכם מחיר, סיכם מועד וסיכם תנאי תשלום - בעיני זאת עסקה לכל דבר. אם יש סייגים לגבי העובדה שהיא אכן תצא לפועל, הסוכן צריך להצהיר על כך מפורשות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לא מבין את אלו שבאים בטענות לפותח השרשור.

1. אם הרכב נמכר, הסוכן צריך להתקשר ולהגיד אל תוציא צ'ק בנקאי, אל תבזבז זמן, אל תגיע לסוכנות.

2. אם הסוכן סיכם מחיר, סיכם מועד וסיכם תנאי תשלום - בעיני זאת עסקה לכל דבר. אם יש סייגים לגבי העובדה שהיא אכן תצא לפועל, הסוכן צריך להצהיר על כך מפורשות.

אתה צודק ללא שום ספק. אבל בגלל סוכן אחד לא מקצועי לא כדאי לפסול מותג.

פורסם

מקרה מרגיז. אפילו מאוד.

במיוחד אם יש היכרות עם המקום.

אבל מה איכפת לסוכן שפות"ש רץ להכין המחאה בנקאית, נגרר מפה לשם ורק כשהגיע פיזית - התבשר שהרכב נמכר.

מה, הסוכנות מוגבלת בשיחות טלפון יוצאות, שלא יכלו לעדכן בטלפון לפחות, שהרכב נמכר?!

לטעמי - התנהגות חצופה (הזמן של הלקוח = זבל).

אופייני לשרות קלוקל.

alfa 156 2.5.

פורסם

גם אני בדעה שפותח השרשור צודק.

אינטרס של אנשי מכירות באשר הם הינו להחתים אותך על מסמכים, בין היתר כדי להבטיח את עצמם ולגרום לצד השני להיות מחויב לעסקה (ולא חסרות דוגמאות מהתחום שלנו, כגון פתיחת הזמנה כדי "רק כדי לשמור" את הרכב החדש, או תשלם אלפייה "שנביא אותו מיוקנעם על מובילית"). ככל והפרטים סוכמו ואיש המכירות לא דרש לחתום על נייר הרוכש יכול להרגיש בנח כי נוצר אמון בין הצדדים, במיוחד לאור העובדה שיש מערכת יחסים קודמת.

ואפרופו אמון בסוכני מכירות של צ'מפיון, אני עברתי מקרה דומה עם אוטודיל ירושלים, כאשר רכב עליו בזבזתי יום שישי שלם נמכר. המוסך המורשה אליו נסענו היה עמוס וסוכם עם איש המכירות כי הם יקחו לשם את הרכב בראשון על הבוקר לברר מהי הסיבה לרעש. לאחר מכן הוא חפר לי שעה על האלפא החבוטה שלו ונפרדנו כידידים, מבלי שניסה להחתים אותי על דבר.

לאחר שביום א' השעות נקפו והוא היה "עם לקוחות" כל הזמן (לא ברור לי איזה לקוחות מאחר ואפילו ביום שישי אנו היינו היחידים במגרש), הבנתי שמשהו חשוד, ובסוף היום שתפסתי אותו הוא עדכן אותי שהרכב נמכר, אבל הוא כמובן יתקשר ברגע שיכנס אליהם אחד אחר כזה. למרות שרכבים כאלו הלכו ובאו למגרש, ומזמן כבר רכשתי רכב אחר ואיני מתחרט על העסקה שהתפספסה, לא שמעתי ממנו עוד.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

מרגיז? כן אך יש גם צד שני. אתה היית מתקשר אם לא היית מעוניין מסיבה כלשהי? גם אם אתה כן, רבים לא ובגישה הזו רבים מסוכני המכירות פועלים. 99% ממוכרי רכב יד 2, מגרש או פרטי, היו עושים את אותו הדבר בדיוק כפי שעשה הסוכן.

• תוכן חדש...