Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רואה פה שאין המלצות אחידות וכל אחד ממליץ על חומרים אחריים ועל תהליך אחר. כיום הרכב שלי לאחר פוליש וואקס של 3m כל תהלייך הדטיילניג של 3m. יש לכם המלצה לאוטם צבע + וואקס? האם ציפוי ננו עדיף ? ואם יש לכם המלצה לציפוי ננו טוב זה יהיה מצויים.

תודה לכולם. הצבע הוא צבע מטאלי

פורסם

שמע, בשיא הכנות נפתחים פה ביום שאלות כאלו יותר מהר משלוקח למים לרדת באסלה.

חיפוש קטן יתן לך אחלה מענה, בעמוד הראשי יש לפחות 2 שרשורים כאלו

איזה טיפול ווקס כדאי לרכב חדש בצבע לבן פנינה לעבור?

ציפוי נאנו לרכב חדש

עזרו לי בבחירת ווקס

החומרים העיקריים שבאמת טובים הם אוטם צבע של מנזרנה (או 845 קולינייט), הוא קל ליישום כי הוא נוזלי והכי פחות מעיק להסיר. הגנה של 2-4 חודשים תלוי בהכנה.

וקסים סינתטים כגון 915/FUSSO קצת יותר קשים ליישום ומחזיקים הרבה יותר, לא סלחנים בעבודה איתם.

ציפוי ננו זה תהליך יקר פי כמה מקופסה של ווקס ומחזיק בערך שנה שנתיים - עד כמה זה שווה זה תלוי בך אני אישית חושב שציפוי שכזה מתאים לרכבים חדשים או שהצבע עליהם מושלם (או רכב יקר מאד).

עשית פוליש של חברה מוכרת ואני מתאר לעצמי שבוצע בצורה טובה בסדנה - שים אוטם צבע או ציפוי קרמי זה כמובן תלוי בעד כמה תפתח את הכיס.

אוטם צבע זה למרוח כל כמה חודשים כולל ניקיון מההתחלה של הרכב, ציפוי קרמי זה כביכול עבודה "לעצלנים", כלומר הרכב מוגן עם ציפוי מה שנותר לך לעשות זה לשטוף פעם בשבועיים +- כדי לדאוג שיהיה נקי, והברק חוזר לבד (יש כאלה שמוסיפים ווקס מעל אבל זה לא מחזיק הרבה על ציפוי).

Opel Adam S 2017

פורסם

איזה צבע הרכב שלך?

יש לך את ה FUSSO לרכבים בהירים ויש גם את השחור לרכבים כהים.

תשתדל שלא יגע בפלסטיקה או גומיות זה משאיר לבן, כמו כן בימים חמים עד 5-7 דק' על הפח אחרת קשה להוריד ממש. ימים קרים אפשר גם 10.

SOFT99 Fusso Coat 12th PTFE Sealant Anti Corrosion Waterproof for All Color Car | eBay

והאופציה הקלה יותר ליישום הקולינייט 845 במחיר זול לדעתי מאוד, מוכר אמין.

Collinite Insulator Wax Liquid 845 845 Bottle 473ml Brand New | eBay

אלו ווקסים שמתאימים לחורף (בעיקר הפוסו), יישום פעם ב3 חודשים לקולינייט עד חצי שנה לפוסו ולפעמים יותר (לדעתי מגזימים וכמובן תלוי במזג האוויר).

Opel Adam S 2017

פורסם

אלו ווקסים שמתאימים לחורף (בעיקר הפוסו), יישום פעם ב3 חודשים לקולינייט עד חצי שנה לפוסו ולפעמים יותר (לדעתי מגזימים וכמובן תלוי במזג האוויר).

אני משתמש בכהה לרכב בהיר -נותן תוצאה טובה מאוד. ( לא מרגיש שינוי בגוון הצבע,אבל לא מכיר את הבהיר)

למזג אוויר יש אכן השפעה על עמידות ווקסים/אוטמי צבע. אבל לטכניקת השטיפה יש השפעה

לא פחות מכרעת.

פורסם

לא תצטער, אחלה ווקס, רק לשים לב שאתה לא מורח יותר מדי, שכבה דקה ביותר (שכמעט ולא רואים, בטח לא לבן!) ולהסיר אחרי בין 5-8 דק' במזג אוויר קר ולא בשמש.

פעם ראשונה היה לי קשה עם זה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...