Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתמשתי בפוליש זול של TURTLE WAX, הHEAVY DUTY שלהם ליתר דיוק.

הוא העלים מכות רציניות שנגרמו לרכב, שפשופים מרכבים אחרים ושריטות חנייה.

הרכב שעשיתי עליו הוא שחור, הכל עבד טוב.

אחר כך עשיתי ללקסוס של חבר, גם שחור (אבל הרבה יותר יקר משלי חח, זאת הבעיה פה)

בכל מקרה כשעשיתי על הרכב שלו באזור מסוים, השריטה גם נעלמה, אבל מיד לאחר מכן הופיעה עיגול אפור מסביבה, עם מלא סווירילים מכוערים מהצד שלו. הורדתי פשוט שכבת לקה או משהו? זה ממש בולט, שמתי וקס וזה העלים את זה לכמה שניות וזה שוב חזק, כנל גם כשמרטיבים את האזור עם מים, הוא נהיה שחור שוב ואז הופך לאפור דהוי אחרי כמה שניות, יש מה לעשות?? פוליש עדין עם מכונה יעזור? תודה..

הייתי מעלה תמונות אבל יורד גשם, אי אפשר להראות את זה..

פורסם

תודה, אני מקווה שזה יעזור ולא עשיתי משהו בלתי הפיך.

יש סיבה שזה קרה? יש לו עוד הרבה שריטות ברכב ואני מפחד לטפל ברכב הזה כבר חח..

אולי להבא פוליש קצת פחות אגרסיבי ?

פורסם

פוליש אגרסיבי מטבעו הוא חזק על מנת להסיר שריטות קשות יותר או כדי להסיר שפשופים או שפשופים לאחר שלייף.

הוא יוצא גם סווירלים עדינים.

עמו שציינו ,יש צורך במעבר עם פוליש עדין.

זה על קצה המזלג.

אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה אז אל תצנסה על רכבי כאלה.

לך לאזור מוסכים ליד הבית,תבקש איזה חלק מתאונה כלשהו ותעשה ניסוים בבית ותלמד איך לעבוד +בשילוב עם יוטיוב ;)

פורסם

יש לי קצת ניסיון, במיוחד על הרכב שלי שעבר הרבה שטויות על ידי כי הצבע שלו ממילא לא משהו.

אבל זה היה מאוד מוזר הקטע שקרה שם, אני לא מדבר על סווירלים אפילו כי זה באמת שטויות להוריד עם פוליש עדין וקצת עבודה, אני מדבר על פשוט גוון אפור שהתקבל שם באזור הפוליש.

פורסם (נערך)

פשוט המקום עבר צביעה לא איכותית וזו התוצאה. נסה בעדינות פוליש פיניש/עדין

או ווקס פשוט שמכיל פוליש בפנים.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

תנסה לעבור על האיזור עם "אולטימט קמפאונד"

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-Meguiar-s-Ultimate-Compound-300ml.html

עם פד ידני יעודי שייתן לך עוצמה בעבודה (יש לזה משמעות).תשפשף לאורך זמן ותחזור על זה לפי הצורך.

http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-Chemical-Guys-Hex-Cut.html

אם זה לא יעזור תעדכן ...

שלומי.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...