Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במיצג אמנותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פנו אלי לעזרה בנושא מיצג אומנותי: המיצג כולל 10 מסכי טלוויזיה אשר אמורים להקרין במקביל 10 סרטונים שונים בלופ אשר יתחילו בסנכרון מושלם.

בנוסף לכך אמור גם להתנגן קטע מוזיקה אשר גם הוא יהיה מסונכרן.

האמנית מצאה איזשהו מכשיר המסוגל לפצל תמונות שונות למס' מכשירים אך הסכום שדורשים עליו להשכרה הוא אסטרונומי ולכן מחפשת פתרון אחר.

אני לא מכיר מכשיר שמסוגל להוציא output שונה למס' תצוגות שונות (מעבר למחשב ביתי שיכול להוציא אות שונה ל2/3 מסכים).

חשבתי על כמה פתרונות אפשריים:

1. 12 ארדואינואים, 10 עם מודול tv-output ואחד שמוציא אודיו ועל כל אחד מוטען סרט/סאונד אחר.

בנוסף, ארדואינו מס'12 אשר יתוכנת כך שיפעיל את כולם בבת אחת.

הבעייה העיקרית זה שנדרש אדם שמבין בתכנות ואלקטרוניקה שיוכל לבנות את המערכת ובנוסף, אני כלל לא בטוח שארדואינו מסוגל להציג סרטון, אלא רק צורות גיאומטריות פשוטות בש/ל.

פתרונות 2,3 דומים, אך עדיין חסר הטריגר שיפעיל את המערכות:

2. 5 מחשבים, כ"א עם 2 יציאות וידאו שמחוברות ל-10 מסכים.

3. 10 סטרימרים אשר יחוברו למסכים.

טריגר אפשרי לפתרונות 2 ו-3 יכול להיות פורטל אשר יכיל את כל הוידאו/סאונד וכל מחשב/סטרימר יחובר לקובץ אחר.

הסרטים יופעלו ע"י סקריפט בבת אחת.

אשמח לדעות לכאן ולכאן ובעיקר הצעות לפתרונות פשוטים יותר או חיזוק ורעיות לשיפור הקיימים.

תודה רבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תחליף את הארדואינו ברספברי פיי, תשלוט בו באמצעות כניסה אחת,

הבעיה היחידה שעולה לי לראש- לא בטוח שזמן התגובה ללחיצה יהיה זהה בכולם, עד איזה רמה אתה צריך שהכל יהיה מסונכרן?

אלפית השניה? מאית השניה?

פורסם

תודה, מעניין.

אם נשתמש בזה יהיה אחד מרכזי שיפעיל את השאר או שכולם יהיו מחוברים לפורטל כלשהו.

מבחינת סנכרון - זה אמור להיות לופ של מס' ימים כך שאו שיהיה מסונכרן מ-0 (אחרת הפיגור גדל ככל שהלופ רץ) או שהטריגר יהיה בלופ ואז נשמר אותו פיגור כל הזמן (ואז נניח ששניה זה תקין).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטריגר מאוד פשוט, אפשר אותו כן לעשות עם ארדואינו (דווקא בארדואינו אני לא מבין בכלל, אבל רק צריך להוציא סיגנל אחד כל פרק זמן מוגדר- נשמע לי סופר פשוט)

כך שתצטרך: 10 פיי ואחד ארדואינו לשלוט בכולם (10 כי את הסאונד אפשר ואף רצוי להלביש על אחד הסרטים הקיימים)

• תוכן חדש...