Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

התייעצות בקשר להגשת תלונה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ..

 

בקצרה :

 

רכב נכנס לי לנתיב ללא התראה מוקדמת .. (אחי הקטן התעצבן ועשה לו אצבע משולשת) . הבחור התחיל להתנגח בי ולחסום את הנתיב על מנת שאני לא יעבור אותו , לפתע עצר את האוטו ויצא ממנו הוא ועוד אחד .. ניסו לפתוח את הדלת שלי ונתנו מכות לחלון . ברחתי משם ויש לי מספר רכב , תמונות של הפנים שלהם , ווידאו שהם יוצאים מהאוטו וגם איך שחסמו לנו את הנתיב.

מה אפשר לעשות במקרה כזה?

פורסם

לגשת לתחנת המשטרה ולהגיש תלונה.

אפשר גם לא לעשות כלום.

בשני המקרים כדאי לזכור לא להוציא אצבעות משולשות לנהגים ללא קשר לכמה הם אגואיסטים. אתה לא יודע איזה פסיכופת יצא לך מהרכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה לעשות? ללמוד לא לריב עם נהגים אחרים בכביש, גם אם אתה צודק. היית יכול ליפול על מישהו יותר אלים וזה היה נגמר רע מאוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

 

פורסם

אני אישית אולי הייתי מגיש תלונה (הכל תלוי במצב הרוח, ובסיטואציה שהייתה שם). אין לו שום זכות לגעת ברכוש שהוא לא שלו, גם אם הראת לו לא רק את האצבע המשולשת.

המשטרה לא תעשה לו כלום, רק יזמינו אותו לחקירה במקרה הכי גרוע, ומספיק שלקח יום חופש מעבודה כדי לבלות שעה בחנת משטרה אולי תלמד אותו לקח לפעם הבא לא להרים את התחת מהמושב של האוטו.

השאלה אם יש לך כוח לבזבז זמן על זה?

פורסם

אין לך הרבה מה לעשות.

מישהו איים עלי עם סכין בעבר, הוגשה תלונה, ו...? בערך כלום.

לא תחנך אותו, וגם אם כן, לצערנו יש עוד אלפים כמוהו. זה לא שה'ערסים' יצביעו עליך ברחוב; "בואנ'ה זה ההוא שלא מתעסקים איתו...".

 

אגב, אם לא הרגשתי טוב בעת הנהיגה זה קשור לפורום רכב? סתם שאלה...

פורסם
אין לך הרבה מה לעשות.

מישהו איים עלי עם סכין בעבר, הוגשה תלונה, ו...? בערך כלום.

לא תחנך אותו, וגם אם כן, לצערנו יש עוד אלפים כמוהו. זה לא שה'ערסים' יצביעו עליך ברחוב; "בואנ'ה זה ההוא שלא מתעסקים איתו...".

 

אגב, אם לא הרגשתי טוב בעת הנהיגה זה קשור לפורום רכב? סתם שאלה...

נכון למצב של היום, אם זה היה קורה בתקופה הזו כנרה שהיו יורים בו ואולי הוא היה לומד את הלקח שלו.

פורסם

אם הוא לא עשה לך נזק אלא רק התלהם... אחרי שאחיך עשה אצבע משולשת.... אני לא חושב שהמשטרה תעשה משהו.

זה קטן עליהם להתעסק עם נהג עצבני, שהרגזת אותו, והוא אפילו לא הוציא סכין...

צר לי על העוגמת נפש שנגרמה לך אבל אני לא חושב שיש מה לעשות...

פורסם

אם תדאג להפעיל את המשטרה אני מאמין שסביר בהחלט שהם יקדמו את העניין.

 

יש סיכוי סביר שאף יוגש כתב אישום בגין איומים. זה תלוי בהרבה נסיבות, אבל זה אפשרי.

×
×
  • תוכן חדש...