Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המאזדה 3 2.0 ליטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעולה,יש לי אותה עוד מעט שנה,פחות שבוע.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

מבחינת כוח ונוחות, הגולף אוכלת את המאזדה בכל פרמטר.. גם בהאצה מ 0-100 , גם 80-120 וגם 0-220...

מבחינת אמינות, יש לעמית שלי מהעבודה אוקטביה TSI + DSG 1.4 שנת 2009 שכולם השמיצו אותה, ועד היום נוסעת ללא רבב.

אני מאמין שהמאזדה תשמור על אמינות טובה יותר, אבל בזמן המכירה המאזדה תימכר בטרייד אין של 15% מתחת המחירון לפחות בגלל הליסינג.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

vag ואמינות לא הולכים ביחד וניתן להוסיף לרשימה את הסקנדל האחרון,מעניין מה עוד קבוצת VAG מסתירה.

למזדה 3 2.0 יש מספיק כוח בכל מצב בנוסף לאמינות מושלמת.

מזדה 3 הרבה,הרבה יותר מפנקת ומאוד מאבזרת,גולף יכולה רק לחלום לקבל כמות כזאת של אבזור.

מי בכלל יגע ברכב יד שניה שיש לו שילוב קטלני של TSI+DSG ומראש אתה יודע שאתה הולך לאכול קש. למה בכלל להכנס למיטה חולה??

אני יודע שעכשיו אספוג אש...יאללה תתחילו:-)

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

אני ממש מסכים איתך למרות שברשותי....גולף. בטווח הרחוק המאזדה תהייה הרבה פחות בעייתית שכן מייצגת טכנולוגיה מוכחת גם אם פחות מתוחכמת מבגולף.

פורסם

הגולף מציעה תא נוסעים איכותי יותר, נוחות נסיעה ועדיפה ובנוסף ביצועים וצריכת דלק טובים משל המאזדה. אך יחד עם זאת לאור ריבוי התלונות (בעיקר על הגיר DSG) בהחלט ישנה סיבה טובה לחשוש מבחינת אמינות.

מצד שני ה-3 2.0- היא מכונית טובה למדי בפני עצמה, הביצועים טובים יחסית והיא גם מהנה לנהגיה ביחס למשפחתיות אחרות.בונוס נוסף זאת גם הגירסה המאובזרת.

פורסם

רק על הנייר.

במציאות הרכב לא מרגיש חזק, לא חזק לפחות כמו הדור הקודם שהרגיש חזק יותר למרות הספק נמוך יותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
הגולף מציעה תא נוסעים איכותי יותר, נוחות נסיעה ועדיפה ובנוסף ביצועים וצריכת דלק טובים משל המאזדה.

תא נוסעים של מזדה לא רק שלא נופל איכותית מתא נוסעים של גולף,אלא להפך הוא מתעלה עליו בכל פרמטר.הוא מציע תא נוסעים איכותי,מפנק ומאובזר בשתי רמות מעל הגולף.

או שבעיניך תא נוסעים איכותי זה לשלם הון על הרכב ,אבל לא לקבל עברית ובכלל לסרס את המערכת מולטימדיה זה בסדר?

אני עם הרכב עשיתי כבר כמעט 20000 ק"מ וצריכה ממוצעת שלי עומדת על 7.2ל\100 ק"מ,לדעתי זה נתון מעולה למנוע 2.0 ואני גר בחיפה עם כל העליות.

אני מסכים אתך על הנוחות,חישוק 18" +צמיג 45\215 זה לא מתכון נכון לרכות,אבל הניהוג הוא פנטסטי ורכב ממש מקשיב לך.

ArikC-לא מרגיש חזק? 8.9 שניות ל 100 ק"מ ומהירות סופית 208 קמ"ש,מה עוד אפשר לבקש מרכב משפחתי?

עריכה אחרונה על ידי leo69

• תוכן חדש...