Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Hans - לתקן לבד זה מעולה. לא אמרתי שלא. אבל יש דברים שלא ניתן לתקן ואפשר רק להחליף ולהחליף עולה הרבה כסף (יחסית). להיכנס להשקעה של משקופים, דלתות ומטבח - לטעמי לא שווה.

Oryo - בוודאי שזה הכי טוב. רכשתי בית - לא לגור שם זה חרא. אבל היו אילוצים שהסתדרו. אין ספק שזה הדבר הכי טוב.

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סמירו, אז שמעת משהו מפקידה אחת בבנק כלשהו, ומזה הסקת ש-"

םא אתה אדם מהרחוב שהשיג 30 אחוז הון עצמי, הסיכוי שתקבל משכנתא נמוך." וש-"הקריטריונים היםו ממש ממש קשים לקבלת משכנתא.".

זכותך, כמובן לחשוב מה שאתה רוצה, ובכל זאת, מי שקרא את שתי ההודעות האלו היה יכול להתבלבל ולחשוב שאתה איזה כריש נדלן, מנהל איזו קרן השקעות או סתם מקושר לבכירים בבנק כזה או אחר. בפועל אתה כותב פה בצורה מאוד אסרטיבית, תוך שאתה מתבסס על פקידה אחת מבנק אחד כלשהו. פקידה אחת זה לא ממש "גורמים בבנק", גם אם זה נשמע יותר רציני ומבוסס כשזה כתוב כך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נסכם זאת כך

כרגע המצב שונה ממה שכתבת

ייתכן שיש בקנה החמרות נוספות

ימים יגידו.

בחורף החזאי אומר יירד גשם לבסוף הוא צודק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם, מקפיץ קלות, הייתי שמח לקבל חוות דעת על שכונת יפו ד', אשר שוכנת בגבול יפו- בת ים.

מבחינת אוכלוסיה, קרבת סופרים וכו'.

פורסם

יפו ד הייתה פעם ה סלאמס. אני מדבר על שנות ה90. לא יודע מה השתנה.

אבל מעניין אותי עם פות"ש עבר מלה לה לנד למציאות או שעדיין מחפש את החד קרן?

פורסם

~

אתה לא עוקב אחר העלילה. פות"ש עבר לגור בביתו שקנה בית בגן יבנה לפני שכל הסאגה החלה. נכון למועד הפרסום היו אילוצים מסויימים שמנעו ממנו לעשות זאת, אבל הם הסתדרו בהמשך ולכן הוא כבר לא היה צריך דירה שכורה.

בקיצור, אנטי-קליימקס.

פורסם

פותח השרשור נהנה מאוד בביתו החדש ומאושר שהכל הסתדר.

לגבי שוק השכירות - מצב חרבנה וממש צר לי על מי שזקוק לדירה להשכרה.

גן יבנה מבחינתי זה מקום אדיר - שקט, מבודד, כל אחד בתחת של עצמו, רגוע.

פורסם
שלום לכולם, מקפיץ קלות, הייתי שמח לקבל חוות דעת על שכונת יפו ד', אשר שוכנת בגבול יפו- בת ים.

מבחינת אוכלוסיה, קרבת סופרים וכו'.

לא השתנה שום דבר משנות ה - 90.

כמי שגר שם פעם במשך 6 שנים, אני ממליץ להתרחק מיפו ד' או ג'.

במיוחד אם יש / בתכנית ילדים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדיף תל כביר רק אם אין אנטי דת.

יפו ד' לא הייתי ממליץ למי שמתכנן ילדים כפי שנאמר כאן, אבל לטעמי בהחלט אופצייה ראוייה לרווק שעובד בדרום ת''א. הארנונה זולה פי כמה משכונת עמידר בבת-ים השכנה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אפשר להתלונן גם מהצד השני.

דירת 3 חדרים בתל אביב. המיקום לא הכי נחשק אבל יושב על צירי תנועה מרכזיים ומוכרז על ידי שוכרים פוטנציאלים כמיקום טוב.

בעל הדירה הוא אדם מאוד חביב שלא מקשה ולא מציק לדיירים.

הדירה אפילו במצבה המקורי ולא סגירת מרפסת/חלוקת דירה וכד'.

המחיר קצת נמוך הממוצע ברחוב בגלל שהמראה לא הכי מלבב.

אבל הדיירים?

קובעים פגישה ולא מגיעים

מודיעים עקרונית שלוקחים את הדירה ואפילו קובעים תאריך לחתימה ונעלמים.

מבקשים הנחה של 1000 ש"ח

מעדיפים לשלם כמעט כפול על בלפור והסביבה.

וככה הדירה נשארת ריקה

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם (נערך)

אחר כך בוכים לך שלא תקח להם בטחונות בכסף וכעבור חודשיים מודיעים שהם עוזבים. אתה מגלה שבני זונה הצליחו תוך חודשיים לגמור את הפרקטים כי עשו עליהם ספונג'ה וגם לא קנו וילון לאמבטיה ולכן משקופים התנפחו. המזגן סתום לגמרי כי אף אחד לא ניקה אותו והוא מתחיל לטפטף על הגבס ויש סימנים צהובים. תריסים שבורים כי כמובן לא טרחו לסגור ני פתיחה. חצי מהשקעים רופפים ועוד הפתעות. הם עוד חושבים שעשקתה אותם.

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם
אפשר להתלונן גם מהצד השני.

דירת 3 חדרים בתל אביב. המיקום לא הכי נחשק אבל יושב על צירי תנועה מרכזיים ומוכרז על ידי שוכרים פוטנציאלים כמיקום טוב.

בעל הדירה הוא אדם מאוד חביב שלא מקשה ולא מציק לדיירים.

הדירה אפילו במצבה המקורי ולא סגירת מרפסת/חלוקת דירה וכד'.

המחיר קצת נמוך הממוצע ברחוב בגלל שהמראה לא הכי מלבב.

אבל הדיירים?

קובעים פגישה ולא מגיעים

מודיעים עקרונית שלוקחים את הדירה ואפילו קובעים תאריך לחתימה ונעלמים.

מבקשים הנחה של 1000 ש"ח

מעדיפים לשלם כמעט כפול על בלפור והסביבה.

וככה הדירה נשארת ריקה

חבר טוב נכנס כשוכר ראשון לדירה חדשה באזור הבימה, דירת 3 חדרים חדשה ב 7000 ש"ח לחודש. לאחר שהוא ראה איזה עתיקות מושכרות ב 6000-6500 ש"ח הוא לקח את הדירה בלי לחשוב פעמיים.

יש בת"א דירות שלא נגעו בהם מהיום שבנו אותם בשנות ה50 וזו הבעיה הגדולה ולא המחיר שמשלמים.

• תוכן חדש...