Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רק אניח את זה פה

[ATTACH=CONFIG]441944[/ATTACH]

כוחות שוק my ass.

אם הבאת את זה מהקבוצה "דירות בתל אביב שמדכאות אותי" אני יכול להגיד לך ממקור ראשון שיש שם הודעות שאנשים ממציאים רק בשביל הצחוק. מצד שני יש גם דברים אמיתיים אז אי אפשר באמת לדעת.

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמת, זו הקבוצה ויש שם דוגמאות לדברים הזויים. היו גם כתבות כאלה בטלוויזיה וכו' על דירות הזויות כאלה. ואנשים מוכנים לגור שם.

אני לא מבין את המוח של אותו צעיר תל אביב שחי באיזו דירת רפש בגודל חדר (לא חדר באמת, אלא יותר כמו ארון) עם קירות מגעילים שאת הצבע אפילו לא יחזיקו, הכל פשוט מגעיל בבניין ישן ומסריח ומשלם איזה 3-4-5-אלף בחודש וגומר את כל המשכורת שלו רק בשביל "לחיות את החיים התל אביביים". לרדת למטה ישירות לפאב.

ה-ז-ו-י.

פורסם

אני דווקא מבין אותו מצויין. אמנם אני כבר זקן, אבל גם אני הייתי פעם צעיר וחרמן וככזה יתרונותיהן של בנות העיר קסמו לי הרבה יותר ממה שדירות הרתיעו אותי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך כתבו פה פעם, "שוק הדבילים חזק היום בארץ".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אמת, זו הקבוצה ויש שם דוגמאות לדברים הזויים. היו גם כתבות כאלה בטלוויזיה וכו' על דירות הזויות כאלה. ואנשים מוכנים לגור שם.

אני לא מבין את המוח של אותו צעיר תל אביב שחי באיזו דירת רפש בגודל חדר (לא חדר באמת, אלא יותר כמו ארון) עם קירות מגעילים שאת הצבע אפילו לא יחזיקו, הכל פשוט מגעיל בבניין ישן ומסריח ומשלם איזה 3-4-5-אלף בחודש וגומר את כל המשכורת שלו רק בשביל "לחיות את החיים התל אביביים". לרדת למטה ישירות לפאב.

ה-ז-ו-י.

אל אותו משקל הוא חושב עליך -

"מה יש לו לנסוע על רכב כזה חזק שטוחן דלק כמו מים, איפה יש לו כבר לנסוע על זה כאן בארץ?? ועוד לשלם על זה X000 שקל בחודש? כנראה בשביל לעמוד בפקקים ולעשות ורום-ורום.

מ-ש-ו-ג-ע."

פורסם

^ !

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

(בחיים לא הייתי גר בחורים המגעילים האלו שמפורסמים בת"א, אבל אני מוכן לקבל שלא כולם מחזיקים בסולם העדיפויות שלי)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כשהסביבה מתאימה לך, אז גם החסרונות של הבית לא כ"כ נוראיים..

הייתי שמח לשלם 2000 שקל בחודש על בית עם חניה צמודה ונוף לים.

אבל כרגע זה שאני יכול לצאת ב22 מהבית, ואני מרגיש שאני הולך בעיר חיה ומתפקדת, ולא בכפר, שנראה כמו גוש צואה, זה יותר חשוב לי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

זה בדיוק הדברים שלא הבנתי. מה זה נותן לך שאתה יוצא ב"עיר חיה ומתפקדת"? עושה לך נעים שיש אנשים ברחוב ויש רעש? גם בת הזוג שלי ככה ואני פשוט לא מצליח להבין.

אני לא שופט את אותו בחור שמתגורר אי שם בפלורנטין או משהו כזה שנתתי דוגמא בהודעה הקודמת שלי, אני רק לא מבין אותו.

ואגב, בנות העיר יכולות לקסום לכל בחור, גם כזה שמתגורר רחוק מתל אביב. זה שהבחור צריך זמינות להעלות אותה ישירות מהפאב אל הדירה , שלא יהיה לה מספיק זמן להתחרט (או שהשפעת הסם תתפוגג) זו כבר בעיה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

סמירו, כן, נעים לי שיש אנשים ברחוב ושיש עסקים שמתפקדים 24\7. מניח שזה עניין של טעם והעדפות, אבל בעיר כמו ירוחם כנראה שלא הייתי מצליח לחיות. והאמת? היום אני גם לא ממש מבין איך אנשים חיים בשכונות כמו אם המושבות, או מקומות דומים אחרים.

לגבי רעש - דווקא מחוץ לתל אביב סבלתי מרעש הרבה יותר, כי גרתי בשכונה ישראלית טיפוסית - בניינים המקיפים גינה ציבורית, שכל לילה שימשה מן הסתם כמקום מפגש לנערים וצעירים משועממים. פה הרעשים בכלל לא מגיעים אלי, למרות שאני גר במרחק הליכה של 2 דק' מדיזנגוף - אחד הרחובות המרכזיים והרועשים בעיר.

זה שהבחור צריך זמינות להעלות אותה ישירות מהפאב אל הדירה , שלא יהיה לה מספיק זמן להתחרט (או שהשפעת הסם תתפוגג) זו כבר בעיה אחרת.

נו באמת, יש לך את זה ביותר זקן? :)

פורסם

זה לא בדיוק זקן, זה משהו אחר.... בחורות של סמירו לא מתחרטות והוא לא צריך סם כי הוא רבשגל18, זה קונסיסטנטי עם שאר ההתבטאויות בשרשור כאן. לבחור יש תפיסת עולם מסוימת וכל אחד שחושב אחרת הוא חזיר / ה-ז-ו-י / כזה-שמתחרטות-לו-באמצע / סוגשלאנס / חסר עמוד שדרה (אופס זה משרשור אחר).

:mm_eek:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סמירו, כן, נעים לי שיש אנשים ברחוב ושיש עסקים שמתפקדים 24\7. מניח שזה עניין של טעם והעדפות, אבל בעיר כמו ירוחם כנראה שלא הייתי מצליח לחיות. והאמת? היום אני גם לא ממש מבין איך אנשים חיים בשכונות כמו אם המושבות, או מקומות דומים אחרים.

לגבי רעש - דווקא מחוץ לתל אביב סבלתי מרעש הרבה יותר, כי גרתי בשכונה ישראלית טיפוסית - בניינים המקיפים גינה ציבורית, שכל לילה שימשה מן הסתם כמקום מפגש לנערים וצעירים משועממים. פה הרעשים בכלל לא מגיעים אלי, למרות שאני גר במרחק הליכה של 2 דק' מדיזנגוף - אחד הרחובות המרכזיים והרועשים בעיר.

נו באמת, יש לך את זה ביותר זקן? :)

הייתה תקופה שגם אני חשבתי ככה, היום אני כבר באמת זקן :-P

יש משהו נחמד בזה שלא משנה באיזה שעה תצא החוצה, תראה אנשים מסתובבים מבלים ושמחים.

האם שווה לשלם על זה בחיפוש חניה אינסופי, פקקים ועצבים בחזרה מהעבודה (לא משנה איפה היא, כל הכניסות לתל אביב פקוקות), זו כבר שאלה אחרת :-)

מה שכן, גם אני גרתי במקום די מרכזי, דקה הליכה מכיכר דיזנגוף ודקה וחצי לסביח פרישמן 8-) וזה היה אחד מהמקומות הכי שקטים שיצא לי לגור בהם (רחוב חד סטרי שמוביל לחד סיטרי שרק מי שגר ברחוב הזה יש לו בכלל אינטרס להכנס אליו).

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אותי זה מלחיץ שיש אנשים בכל מקום מסתובבים שמחים ומבלים. מה הם יודעים שאני לא? מה זה ההצגות האלה?

ואולי כולם שמחים ברחוב כי כל מה שקשור ל"בית" שהם גרים בו מבאס אותם :wink:

מי שנהנה לגור במרכז ההוויה העירונית שיהיה לו לבריאות, אבל העיר היא מקום קיצוני מבחינה כלכלית. כדי ליהנות ממנה ולא לוותר על נוחויות כמו חניה שמורה, דירה מרווחת, נוף וכיווני אויר צריך להיות עשיר מאד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אותי זה מלחיץ שיש אנשים בכל מקום מסתובבים שמחים ומבלים. מה הם יודעים שאני לא? מה זה ההצגות האלה?

ואולי כולם שמחים ברחוב כי כל מה שקשור ל"בית" שהם גרים בו מבאס אותם :wink:

מי שנהנה לגור במרכז ההוויה העירונית שיהיה לו לבריאות, אבל העיר היא מקום קיצוני מבחינה כלכלית. כדי ליהנות ממנה ולא לוותר על נוחויות כמו חניה שמורה, דירה מרווחת, נוף וכיווני אויר צריך להיות עשיר מאד.

מסכים איתך, בגלל זה עכשיו אני גר בעיר שינה (רעננה) במרחק 10 דקות מהעבודה :-P

פורסם

מה שכן, גם אני גרתי במקום די מרכזי, דקה הליכה מכיכר דיזנגוף ודקה וחצי לסביח פרישמן

נו, רק על זה שווה לשלם אקסטרה, לא? :)

• תוכן חדש...