Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סמירו,

קח מצנח ותקפוץ מהעץ שטיפסת עליו.

אתה כותב שטויות, מתבל ב "גורמים בבנק" וחושב שזה נשמע אמין ו "ממקורות יודעי דבר".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עם 30% אין לי בעיה, אבל למה שלא יתנו לאנשים עם כסף לשלם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מבין גדול במשכנתאות, לא מבין גדול במחירי דירות אבל...

ברור דבר אחד

יש להגדיל את היצע הדירות ויש להגדיל אותו לא בדירות של 80 חדרים , אלא של דירות 3 חדרים 70-80 מ"ר עבור זוגות צעירים, באותו בניין דירות של 4 חדרים ובאותו בניין דירות של 5 חדרים ( בניין יכול להיות מתחם של מספר בינייינים.)

כך יוכל זוג להישאר בסביבה הטבעית שלו ורק לשפר דיור, ולכשיזדקן לרדת במספר החדרים.

לגבי זוג צעיר דירה ראשונה, אין לי שום בעיה לתת לו משכנתא של 90% וגם להגדיל את התקופה ל 40 שנה.

מגיע לכל אחד דיור הולם!!

רוצים להיות יותר גדולים , הסיוע יהיה מותנה בשירות צבאי מלא , או שווה ערך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

משכנתא של 90% בעייתית.

אם יתממש החזון של ירידת ערך הדירות, משכנצא של 90% יכולה להפוך למשכנתא של 105%, והלווה יגיד לבנק "קחו" את הדירה, ומה אז?

גם מכירה הדירה לא תממש את מלוא ההלוואה וגם יצטרכו לרדוף אחר הלווה שישלם את ההפרש.

פורסם

בניגוד למדינה קפיטליסטית כמו ארה"ב בה הבטחון של הבנק הוא רק נכס, ולכן כאשר ערך הנכס נמוך מערך ההלוואה , יש ללווה לכאורה סיבה טובה להביא את המפתחות לבנק.

במציאות זה קורה רק כאשר באותה משפחה המפרנסים פוטרו, ולא מצאו עבודה זמן רב. גם אז הגיעו הבנקים למסקנה ( לקח להם קצת זמן להגיע למסקנה הזו ) , שלא כדאי לפנות את הדיירים מבתיהם , וכדאי יותר שהם יישארו בדירות ולכשיירווח , יתחילו מחדש בהחזרי ההלוואה.

בארץ הביטחון הוא גם הנכס וגם שני הלווים, לכן כדאי ללווה להישאר בדירתו ולהמשיך לשלם.

ולידיעתך , רק לפני מספר שנים אפשר היה להגיע למימון של 95% עם ביטוח אשראי, והשמים לא נפלו. נכון שהמחירים אז עלו ולא ירדו, עדיין לבנק עדיף מצב בו משלמים לו את ההלוואה מאשר פינוי הדיירים וכינוס.

כידוע הסחורה שהבנק מוכר היא כסף, ולא מכירת דירות מעוקלות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
סמירו,

קח מצנח ותקפוץ מהעץ שטיפסת עליו.

אתה כותב שטויות, מתבל ב "גורמים בבנק" וחושב שזה נשמע אמין ו "ממקורות יודעי דבר".

אתה מוזמן לקפוץ ראש מאותו העץ. זה מה שנאמר לי. לא מאמין? אחלה. אולי גם אני ״נפלתי בפח״ וזו שטות גמורה. (לא חושב).

בכל אופן, it's not my cup of tea להמציא שטויות ״לתבל אותן״ ולכתוב בפורום.

פורסם

סמירו, אני בטוח שזה מה שנאמר לך.

אבל מי אתה? לקוח פרטי שרוצה לקנות דירה? טייקון נדלן? שמעת את זה מיועץ משכנאות בבנק אחד? שני בנקים? מישהו בכיר יותר? נגיד בנק ישראל?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שמעתי את זה מפקידה שמתעסקת במשכנתאות. אבל בלי קשר לזה, במשך תקופה הייתי עובד עם הוועדה המוניטרית בבנק ישראל (אלה שקובעים ריביות וכו', נגידת בנק ישראל וכו') - ומשם יש לא מעט מידע לגבי שוק הדיור (או לפחות מה שהם מתכננים לעשות).

פורסם

1. בוא נגיד שאם אתה אדם מהרחוב שהשיג 30 אחוז הון עצמי, הסיכוי שתקבל משכנתא נמוך.

2. לפי שהבנתי הקצו מכסות שאותן לא עוברים.

3. ואם מולך יבוא אדם שמשדרג דיור למשל ויש לו כבר משכנתא והוא גורר, אתה לא תקבל.

1. לא נכון. הון עצמי נדרש לדירה ראשונה הוא 25% ולא 30%, ואם יש לך הון עצמי ויכולת החזר שמשכנעת את הבנק - תקבל משכנתא. כלומר מה שרשמת הוא שטויות.

2. אני מניח בזהירות שלא הבנת מה הסבירה לך אותה פקידה שמתעסקת עם משכנתאות. או שהיא לא הבינה מה הסבירו לה. אין מכסות אלא אם אתה קורא להלימות הון מכסות. וזה לא.

3. כל עסקה נבחנת כעסקה עצמאית. לבנק יש מספיק כסף להלוות לך, ולזה שבא לפניך ולכל העשרה שיבואו אחריך - בקיצור רשמת שטויות.

שורה תחתונה, בנאדם, ולא לראשונה בשרשור הזה, אתה כותב שטויות. צר לי אבל אתה פשוט מZיין בשכל. אתה עמוק בתוך הפוזיציה הנעלבת/מתגוננת/מתחפרת וזה רק מוציא ממך יותר ויותר שטויות.

אשכיל לדעת מה היה תפקידך "במשך תקופה הייתי עובד עם הוועדה המוניטרית בבנק ישראל

". מהי אותה תקופה ואיזה תפקיד מילאת. אתה כמובן לא חייב לענות. סתם סקרנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הבחור רק לפני שנתיים וחצי התעניין לגבי לימודי שוק ההון ועמד לפני פסיכומטרי, והיום הוא כבר עובד עם הוועדה המוניטרית של ב"י. כבוד.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

דיסקו - שוב פעם, אם כבר מי שמוציא שטויות זה אותה עובדת בנק לאומי למשכנתאות ולא אני. הבנתי בדיוק מה היא אמרה. אז אחד מהשניים - או שזה בתהליכים ועדיין לא נכנס לתוקף או שכנראה שהיא מדברת שטויות.

בבנק ישראל כתבתי את הפרוטוקולים של המועצה המנהלית והוועדה המוניטרית. ישבתי בישיבות וכו'. שמעתי לא מעט על המתוכנן בשוק הדיור.

dittohead - יפה לך שאתה עוקב אחרי מהלך חיי. האמת לא זכרתי שבכלל פתחתי פה שרשור לגבי פסיכומטרי אבל נחמד לדעת שכן. אשמח אם תשתף אותי בעוד פרטים ששכחתי, סתם בשביל הנוסטלגיה.

דריש - אשמח להבהרה לגבי הפאנץ' ליין בהודעה שרשמת.

ניקו - נרכש בית בגן יבנה לפני תקופה. בהתחלה לא יכולתי לגור שם מסיבות אישיות אך הסתדר. לכן זה האזור המדובר.

פורסם (נערך)

Hans אם אתה היית עושה את זה אז אתה פראייר.

פראייר שגר כבר 6 שנים בדירה שנראית טוב יחסית ל-40 שנותיה,

עם שכירות נמוכה יותר מההחזר התיאורטי על משכנתה לאותה דירה,

חוסך יפה וכבונוס נהנה משכנים טובים ונגישות גבוהה לשלל שירותים.

שוב, יחסית לתקופה שאני גר שם, השיפוצים שביצעתי בה היו זניחים מבחינת זמן וכסף.

אה, ולמה להחליף כשאפשר ל-ת-ק-ן ולהשביח לבד? פורום רכב או לא?

נ.ב.

(משכנות שאננים זה אחד מהאזורים היקרים בירושלים - אוסף דירות ריקות של מיליונרים גלותיים זקנים)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סמירו אני מוכרח לציין שאתה על המסלול הנכון, הצלחת לרדת חלקית מאחת הצמרות, אם תמשיך בקורס הזה ייתכן שבעתיד יהיה ניתן לנהל יחד דיון סמי-פורה! P:

ושמח שהסתדר לך המעבר לבית שלך, זה נשמע כמו הצעד הכי נכון כל עוד הוא בר ביצוע.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...