Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות טיפול פחחות קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוונותיי דפקתי אופל אסטרה באופן קל למדי. הפח של הדלת האחורית קצת התעקם ויש קצת שריטות (מצ"ב תמונה. מקווה שהצלחתי להעלות אותה).

אין לי ביטוח צד ג', ולכן הכל עליי.

הבנתי מסוכן הביטוח של הצד הנפגע שהנזק הוא של 1,800 ש"ח. זה נראה לי מוגזם בטירוף.

אם אני מבין נכון, הוא רוצה מוסך מורשה.

אשמח לקבל טיפים לגבי הפרקטיקה במקרים כאלה, מה עדיף, מה נהוג...

למשל, אני יכול לבקש שיתקן במקום זול יותר? שוב, אלו רק כמה שריטות ועיקום קל של פח.

תודה לעונים.

• ספונסר פורום
פורסם

הצד הפוגע לא יכול לדרוש כמה כסף שהוא רוצה על התיקון. אם יש מחלוקת ביניכם לגבי עלות התיקון מזמינים שמאי והוא קובע כמה יעלה התיקון, במוסך מורשה או בכל מוסך אחר.

התמונה לא עלתה, נסה שוב.

פורסם

בוא נגיד ככה שמנסים לקרוע אותך ללא שום סיבה

תגיד לו שיביא לך דו"ח של שמאי (שהדוח עולה 750) ואתה תשלם לו מה שרשום בדו"ח אחרי התייעצות עם שמאי שלך

כמו כן תגיד לו שבדקת במוסך ואמרו לך שזה עולה עד 1000 שקל התיקון

ככל הנראה הוא יתקפל... כי אחרת בשבילו זה יגמר בללכת לתביעות קטנות (חברת הביטוח שלו לא תעשה כלום כל עוד הוא לא יפעיל פוליסה שבה ההשתתפות העצמית קרובה ל1500 ופרמיה שקופצת בעוד 1000 לשלוש שנים)

פורסם
הצד הפוגע לא יכול לדרוש כמה כסף שהוא רוצה על התיקון. אם יש מחלוקת ביניכם לגבי עלות התיקון מזמינים שמאי והוא קובע כמה יעלה התיקון, במוסך מורשה או בכל מוסך אחר.

התמונה לא עלתה, נסה שוב.

עזרה צודק, ויותר מזה קיימת חובה של הקטנת נזק מצד הנפגע. אם יש כמה אפשרויות וכמה מוסכים שאפשר לתקן שם את הנזק הוא צריך לעשות את זה בצורה שתקטין את הנזק לצד הפוגע.

במילים אחרות הכי טוב תיקח את תמונות הנזק, תחפש פחח זול או פחח שיהיה מוכן לעשות את העבודה במחיר נמוך ותסעו לשם תתקנו ותשלם לפחח. עדיף להמנע משמאים.

• תוכן חדש...