Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החדשתי ב-Mercedes CLA 250 אני חדש בפורום, וגר בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אז כמו שכבר אמרתי אני חדש בפורום אני כרגע מתגורר בארה״ב ולא מזמן (לאור הלחץ מכיוון האישה) ירדתי מהאופנועים ל4 גלגלים (ועל 4 בכללי :lol:)

והנה הוא הרכב הראשון והחדש שלי מקווה שתאהבו!

Mercedes Benz CLA 250 AMG Kit fully loaded

12105906_10206883911750212_1281023571000099383_n.jpg12107047_10206910018202857_8596839153816497519_n.jpg11147060_10206957792317180_5167814429587890215_n.jpg12115758_10206886811822712_2120359853156903564_n.jpg12108137_10206883911670210_6722265623132609344_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי leston46

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברוך הבא! - תהנה מהרכישה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תתחדש, נראית טוב מאד!

מה מחירה בארה"ב?

החל מ 30 וקצת אלף דולר.

ועד מחיר של מאזדה 3 בישראל.

פות"ש תתחדש ותהנה :)

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם

תתחדש. זאת גרסת ה"קריסטלים"?

* למי שלא יודע, אני לא צוחק- יש אופציה להזמנה ב-S קלאס, בה משובצים כביכול-יהלומים בגריל, בפנסים וגם בחלק מהתאורה הפנימית. לא ידעתי שאפשר להזמין אותה גם ב-C.

פורסם

תתחדש, חבל מאוד שירדת מאופנוע לרכב. אני דווקא הייתי ההיפך. ירדתי מרכב לאופנוע למרות ששם אתה יכול להחזיק כמעט כל רכב שאתה רוצה. מכוניות לא משכו אותי ואני גאה לומר שעשיתי טיול מחוף לחוף פעמיים. החוויה אחרת לגמרי שאתה על אופנוע.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם !

אני גר נאשוויל טנסי והרכב עצמו הוא הגרסא עם כל התוספות (כולל הבודי שלה amg) רק בלי המנוע ( בכל זאת רכב ראשון לא רציתי לצאת מגדר התקציב בהרבה)

המחיר לאחר מיסים (MSRP) של הרכב שאני קניתי עם התוספות המיוחדות עומד על כ50 אלף דולר כמובן שלאחר כמה דק של מיקוח המחיר ירד בכמה אלפים ונרכש הרכב.

תהליך רכישת הרכב הוא לא מסובך ואפילו מזמין! תודעת השירות פה גבוהה מאוד וכשאתם נכנסים ל(רוב) אולמות התצוגה יש תחושה שבאמת מעריכים את הכסף שאתה מוציא מהכיס.. שהייתי בלקסוס לדוגמה וכמעט רכשתי את הis200T לאשתי לקחו אותנו לאזור המתנה (בזמן שאיש המכירות בדק את המחיר ואת ההנחה ) ואני הייתי בהלם ממה שיש לך שם כלקוח.. קודם כל.. בופה מלא (הזכיר לי קצת את טרקלין דן בנתבג אם מישהו היה זה יעזור להמחיש מה הולך שם) עם מקרר שתיה שבו יש הכל מ רד בול ועד למים עם ויטמנים.. למרות שלא הרגשתי בנוח לקחת משם כלום (בכל זאת היינו בתהליך הבירור ) התפלאתי לטובה מהשירותים המציעים ללקוחות לפני הרכישה ולאחר הרכישה (שטיפה ודיטיילינג חינם לכל החיים ללקוחות במהלך שעו הפתיחה 9:30 עד 20:00.. תחזוקה מלאה של הרכב בחינם לשלוש שנים.. ארוחות גורמה לכל הלקוחות בסוכנות פעם בחודש..וזה על קצה המזלג) כמובן הכי חשוב לא משנה איפה ואיזה רכב אתם קונים חדש או משומש ברגע שסיימתם לחתום על הניירת אתה נכנס לרכב ונוסע ברכב שרכשת באותו יום (לא מחכה 3 ימים לרישוי (במקרה הטוב)!! כך היה גם בריינג׳רובר.. מרצדס.. BMW ואוודי.. אני יכול להגיד בצורה חד משמעית שזו היתה חווית הרכישה והבירור הכי נעימה שהיתה לי מזה הרבה זמן.

לגבי הרשמים מהרכב.. זו פעם ראשונה שאני נוסע במרצדס.. כמובן שאני יכול להעיד על איכות גימור יוצאת מן הכלל.. הגג הפנורמי שקט ומהיר.. מערכת הMBRACE (כמו שירות קונסיירג׳ ושירות שליטה ברכב מרחוק) פשוט משאירה אותך עם פה פתוח.. הרכב מפנק מאוד והמערכות טובות מאוד ולמרות המנוע הקטן הרכב מרגיש זריז מאוד ויש לו התנהגות כביש מעולה.. והכי הכי חשוב.. אני מחייך כל בוקר שאני יוצא מהבית! תודה רבה לכולם ואם יש לכם עוד שאלות אני אשמח לענות!

Lexus GX460 Luxury

פורסם
תתחדש, חבל מאוד שירדת מאופנוע לרכב. אני דווקא הייתי ההיפך. ירדתי מרכב לאופנוע למרות ששם אתה יכול להחזיק כמעט כל רכב שאתה רוצה. מכוניות לא משכו אותי ואני גאה לומר שעשיתי טיול מחוף לחוף פעמיים. החוויה אחרת לגמרי שאתה על אופנוע.

רכבתי כשנתיים על R1 2012 ואני באמת הגעתי למסקנה שיש לי עוד כמה שנים שאני רוצה להתעורר בהן לצד אישתי ועם כל האהבה והגעגוע זה שווה יותר..

Lexus GX460 Luxury

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...