Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החדשתי ב-Mercedes CLA 250 אני חדש בפורום, וגר בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי כשל עידן. הקטע המואר קצת מוזיל את העסק...

איזו מכונית הייתה לך קודם?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דעתי כשל עידן. הקטע המואר קצת מוזיל את העסק...

איזו מכונית הייתה לך קודם?

זה הרכב הראשון שקניתי לעצמי.. עברו תחת ידיי מספר לא מבוטל של רכבים חלקם מעניינים מאוד וחלקם משעממים מאוד. תודה רבה לכולכם! בתמונה התאורה מובלטת בכוונה זה פחות בולט לעין.. לגבי הבחור ששאל אותי על תמונה של פנים הרכב זה מה שיש לי כרגע על הפלאפון.. אני אצלם לכם סרטון קצר של הרכב מבפנים וקצת מבחוץ ושוב תודה על הפרגון!

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם
בתמונה התאורה מובלטת בכוונה זה פחות בולט לעין..

אל תתבאס אבל זו תאורה מאוד "זולה" לרכב יוקרתי, מסוג הדברים שנתקלתי בהם לא פעם בתאילנד (מתים שם על סמלים מוארים של טויוטה והונדה).

יש דברים שמוטב להשאיר לטויוטה והונדה, סמל מואר זה בהחלט אחד מהם, על אחת כמה כשהוא מחובר לאחות הקטינה של ה-CLS.

כמובן שאם אתה אוהב את זה- זה מה שחשוב.

תהנה מהרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
50 היה המחיר לפני ההנחה ואחרי מיסים הamg עולה 53 פה וזה לפני אקסטרה לדגם 2015 הבעיה איתה היא לא רק המחיר היא גם ירידת הערך והציונים בהשוואה למחיר.. אני יכולתי גם לעלות גם ליותר אבל זה רכב ראשון שלי ואני לא רואה סיבה לקפוץ מעל הפופיק.. הרכב הבא יהיה מעניין יותר מבטיח ;)

הפער הוא רק 3K ולא רצית לעלות יותר? ירידת הערך של רכב שעולה 53 משמעותית יותר חדה מרכב שעולה 50? ציונים בהשוואה למחיר? בוא נעזוב רגע את ההשוואה בין מרצדס לשאר העולם. ההבדל בין המנוע של ה 250 ל 45 הוא אדיר.

אני עברתי ל A45 מפולו GTI שהביצועים שלה היו דיי דומים ל 250. אתה מבין בכלל על אילו הבדלים מדובר? בשביל 3K דולר?

אולי לא הבנתי אותך נכון :-)

פורסם

ה CLA 250 מתחילה בארצות הברית בסביבות ה 32K

לעומת זאת ה CLA 45 AMG מתחילה ב 50K

ככה שלמרות שההבדל בין הגרסת AMG לגרסת 250 שהוא קנה היה בסך הכול 3K עדיין מדובר על שתי רכבים ברמת אבזור מאוד שונה...

בעוד שה CLA 250 תהיה עמוסה בתוספות במידה ושולם עליה 50K

ה AMG תהיה בסיסית למדי...

זה כנראה הסיפור...

למרות שאני עדיין הייתי בוחר ב AMG...

בכל מקרה שהיה לך המון מזל טוב

תתחדש רכב מדהים...

אני גם שקלתי לקנות את ה CLA 45 AMG הרכב פשוט נראה מדהים...

פורסם
ה CLA 250 מתחילה בארצות הברית בסביבות ה 32K

לעומת זאת ה CLA 45 AMG מתחילה ב 50K

ככה שלמרות שההבדל בין הגרסת AMG לגרסת 250 שהוא קנה היה בסך הכול 3K עדיין מדובר על שתי רכבים ברמת אבזור מאוד שונה...

בעוד שה CLA 250 תהיה עמוסה בתוספות במידה ושולם עליה 50K

ה AMG תהיה בסיסית למדי...

זה כנראה הסיפור...

למרות שאני עדיין הייתי בוחר ב AMG...

בכל מקרה שהיה לך המון מזל טוב

תתחדש רכב מדהים...

אני גם שקלתי לקנות את ה CLA 45 AMG הרכב פשוט נראה מדהים...

אכן קלעת בול לחלק מהשיקולים! תודה רבה על הפרגון!

הפער הוא רק 3K ולא רצית לעלות יותר? ירידת הערך של רכב שעולה 53 משמעותית יותר חדה מרכב שעולה 50? ציונים בהשוואה למחיר? בוא נעזוב רגע את ההשוואה בין מרצדס לשאר העולם. ההבדל בין המנוע של ה 250 ל 45 הוא אדיר.

אני עברתי ל A45 מפולו GTI שהביצועים שלה היו דיי דומים ל 250. אתה מבין בכלל על אילו הבדלים מדובר? בשביל 3K דולר?

אולי לא הבנתי אותך נכון :-)

אני אספר לך קצת על עצמי כדי שתבין קצת יותר טוב.. אם רק הכוח היה מעניין אותי הייתי לוקח את הsl 65 כי היא יפהפייה בעיניי או פשוט נכנס לסוכנות של פורש שנמצאת 2 מטר מהדלת שלהם או למזראטי שנמצאת 4 מטר לכיוון השני.. אני גדלתי על הרכבים הנ״ל ותאמין לי שאחרי הפרארי באיטליה ויגואר f type R באנגליה אני מחפש נוחות וmore bang for the buck.. הבחור שהגיב אחריך הבין את השיקול.. זה רכב קטן וחמוד שכיף לנסוע איתו בעיר.. יש לו את כל התוספות.. ואף אחד לא ייתן לך שריטה עם המפתח על הרכב כי יש לך רכב שמפיל להם תעיניים.. (יש פה איזורים שישאר לך רק am מהAMG כי מישהו שם היה צריך תליון לשרשרת זהב שהוא שדד הרגע) יש הרבה שיקולים שהם שלי ואני שמח שבחרתי את הרכב הנ״ל והחיוך שלי בבוקר יעיד על כך :wink:

Lexus GX460 Luxury

פורסם

עוד דבר שאני לא מבין.. למה כשמישהו קונה רכב יש נטייה לאנשים להציב לו אלטרנטיבות לרכישה שלו לאחר מעשה? זאת אומרת אני כבר קניתי את הרכב.. כבר הוצאתי את הכסף שלי לפי השיקולים שלי למה אנשים מרגישים את הצורך לערער או ״לא להבין״ את הבחירה? זה משהו שמפריע לי כי אני בטוח שיש אנשים שקנו רכבים והם לא כמוני כמוכם ולא עשו סקר שוק ויכול להיות שהם באמת לא הכירו רכבים אחרים וביאסתם להם תרכישה! שזה מעשה עלוב לדעתי. תשמרו על הדעות שלכם לעצמכם אם הם לא מפרגנות.. ואני שמח מאוד עם הבחירה שלי למי שיש לו ספק לרגע (מי לא היה שמח ?)

Lexus GX460 Luxury

פורסם

אז למה פירסמת פה שירשור?

כדי שכולם יגידו לך עד כמה הבחירה שלך מוצלחת?

לשמוע רק דברים חיוביים?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אתה פה בפורום ציבורי פתוח לכל מי שמצליח להירשם.

אתה לא יכול לבוא ולהגיד: "

תשמרו על הדעות שלכם לעצמכם אם הם לא מפרגנות.. "

פתחת שרשור אז תתכונן לשמוע כל מי דעות מכל מני אנשים, כאלה שמפרגנות וכאלה שלא..

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם
אז למה פירסמת פה שירשור?

כדי שכולם יגידו לך עד כמה הבחירה שלך מוצלחת?

לשמוע רק דברים חיוביים?

וואלה אם לפרסם פה שרשור אומר לקבל התנהגות כזאת כנראה שאני באמת במקום הלא נכון אבל יש לי תחושה שאתה מדבר בשם עצמך כי יש פה כמה אנשים שיודעים לפרגן ולהמשיך הלאה בחייהם.. אגב זה פורום של נהגים.. אני מאמין שאם הנראות של הרכב לא היתה מעניינת אותי לא הייתי קונה מרצדס והייתי קונה פחית מעפנה שתיקח אותי מנקודה א׳ לב׳ הרי לכולם פה כיך להראות רכב חדש שהם קנו ותאמין לי שהם לא עושים את זה כדי לשמוע מאנשים כמה הם טעו בבחירה שלהם.. ואתה לא חייב להגיד משהו אם אין לך באמת מה להגיד.. אף אחד פה לא מחויב להגיד מברוק (יש איזה 3000 צפיות לשרשור ו57 תגובות הרבה אנשים בחרו לפסוח חוץ מהאנשים שחושבים שהם איזה משיח שצריך לתת את דברו אחרת העולם לא ימשיך להסתובב לאותו כיוון)

זה מרגיז ואני בטוח שזה מעצבן לא רק אותי

Lexus GX460 Luxury

פורסם
אתה פה בפורום ציבורי פתוח לכל מי שמצליח להירשם.

אתה לא יכול לבוא ולהגיד: "

תשמרו על הדעות שלכם לעצמכם אם הם לא מפרגנות.. "

פתחת שרשור אז תתכונן לשמוע כל מי דעות מכל מני אנשים, כאלה שמפרגנות וכאלה שלא..

הבעתי דעה.. זכותי לא? כמו שזכותם להביע את שלהם.. סתם מצפה מאנשים שיש להם חיבה לרכבים שידעו שזה עלול להרגיז או להכאיב לאנשים ששמו הרבה כסף על רכב שהם אהבו

Lexus GX460 Luxury

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...