Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החדשתי ב-Mercedes CLA 250 אני חדש בפורום, וגר בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה גם מנסה ללמד אותי לשון ?

כן.

אתה רוצה לרדת עוד רמה למטה?

לא.

השאר לא טרחתי לקרוא, 'צטערת.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עוד דוגמה: כמה שילמתי ? בחרתי לשתף ואז מגיע גאון הדור הבעלים של חברת מרצדס לספר לי שהוא בקיא בחומר.. כל הכבוד הוכחת שאתה יודע לזהות מסך של רכב.. חלק מהאנשים פה כנראה באים עם סרגל בכיס ואתה יכול לנסות להבין לבד מה הם מודדים איתו.

ב״כביכול״ מפרט שצירפת כאן ובתיאור הרכב, הוספת דברים שלא קיימים ברכב שלך. אז מי מאיתנו הוא זה שצריך למדוד משהו עם סרגל ?

כל הדיון גלש לפסים אישיים וזו לא הייתה המטרה. זו קהילה של חובבים ושל אנשים שמבינים דבר או שניים (לבל נשכח שגם אינך יודע מי עומד מולך). וכשמשהו לא ״התיישב״ טבעי שיעלו שאלות.

כשאתה טוען שאנשים מגיעים ממקום יומרני ומזלזל כלשונך, שים לב לצורת כתיבתך בתשובותיך.

מבחינתי הדיון תם.

המשך יום נעים מ-גאון הדור

פורסם
ב״כביכול״ מפרט שצירפת כאן ובתיאור הרכב, הוספת דברים שלא קיימים ברכב שלך. אז מי מאיתנו הוא זה שצריך למדוד משהו עם סרגל ?

כל הדיון גלש לפסים אישיים וזו לא הייתה המטרה. זו קהילה של חובבים ושל אנשים שמבינים דבר או שניים (לבל נשכח שגם אינך יודע מי עומד מולך). וכשמשהו לא ״התיישב״ טבעי שיעלו שאלות.

כשאתה טוען שאנשים מגיעים ממקום יומרני ומזלזל כלשונך, שים לב לצורת כתיבתך בתשובותיך.

מבחינתי הדיון תם.

המשך יום נעים מ-גאון הדור

לא רשמתי שום דבר שאין באוטו אתה סתם ניסית לטפטף רעל.. ברור שהדיון תם מבחינתך כי הבנת שלא קראת עד הסוף את ההודעה שלי ובגלל זה יצאת חומוס אגב העלתי פירוט מלא של הרכב.. מהאתר שלהם.. אז בבקשה שב בשקט אתה והגאון השני.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם
ממש מבאס לקרוא את השרשור הזה... אתה כתבת ככה... הוא כתב ככה...

זה נקרא צרי עין או משועממים ואני מצטער שלזה הגיע השרשור שהיה אמור להיות כולו כיף ופרגון.. תודה לכל מי שפרגן נראה לי שאפשר למחוק את השרשור לפני שזה יגרר לעוד ריב מיותר עם עוד נהג מקלדת שהחליט לבאס לי את החוויה..

Lexus GX460 Luxury

פורסם

* ללא קשר ישיר לדיון או למי ממשתתפיו,

יש נטייה מאוד רחבה בפורומים 'גבריים' ובהרבה תחומים, לפיה לאחר רכישה כלשהי

[עדשה, מגבר, אופניים, רכב, ראוטר, סכין שף] מתגייסים חלק מהמשתתפים כדי להסביר

לרוכש למה הוא אידיוט. בכל תחום ללא הבדל יצוץ מי שיביא לינק למגבר דומה אבל

עם עכבה קצת שונה, לטלסקופ מקביל שנמכר במבצע, לכתבה שטוענת שהסדרה לקויה וכד'.

מה שמביא חלק מהאנשים להשתתף בפורום כלשהו באופן פומבי מלכתחילה,

הוא לפעמים זה שמוציא מהם גם סוג התדיינות וכחנית ותוכחנית.

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)
קודם כל תודה רבה לכולם !

אני גר נאשוויל טנסי והרכב עצמו הוא הגרסא עם כל התוספות (כולל הבודי שלה amg) רק בלי המנוע ( בכל זאת רכב ראשון לא רציתי לצאת מגדר התקציב בהרבה)

המחיר לאחר מיסים (MSRP) של הרכב שאני קניתי עם התוספות המיוחדות עומד על כ50 אלף דולר כמובן שלאחר כמה דק של מיקוח המחיר ירד בכמה אלפים ונרכש הרכב.

תהליך רכישת הרכב הוא לא מסובך ואפילו מזמין! תודעת השירות פה גבוהה מאוד וכשאתם נכנסים ל(רוב) אולמות התצוגה יש תחושה שבאמת מעריכים את הכסף שאתה מוציא מהכיס.. שהייתי בלקסוס לדוגמה וכמעט רכשתי את הis200T לאשתי לקחו אותנו לאזור המתנה (בזמן שאיש המכירות בדק את המחיר ואת ההנחה ) ואני הייתי בהלם ממה שיש לך שם כלקוח.. קודם כל.. בופה מלא (הזכיר לי קצת את טרקלין דן בנתבג אם מישהו היה זה יעזור להמחיש מה הולך שם) עם מקרר שתיה שבו יש הכל מ רד בול ועד למים עם ויטמנים.. למרות שלא הרגשתי בנוח לקחת משם כלום (בכל זאת היינו בתהליך הבירור ) התפלאתי לטובה מהשירותים המציעים ללקוחות לפני הרכישה ולאחר הרכישה (שטיפה ודיטיילינג חינם לכל החיים ללקוחות במהלך שעו הפתיחה 9:30 עד 20:00.. תחזוקה מלאה של הרכב בחינם לשלוש שנים.. ארוחות גורמה לכל הלקוחות בסוכנות פעם בחודש..וזה על קצה המזלג) כמובן הכי חשוב לא משנה איפה ואיזה רכב אתם קונים חדש או משומש ברגע שסיימתם לחתום על הניירת אתה נכנס לרכב ונוסע ברכב שרכשת באותו יום (לא מחכה 3 ימים לרישוי (במקרה הטוב)!! כך היה גם בריינג׳רובר.. מרצדס.. BMW ואוודי.. אני יכול להגיד בצורה חד משמעית שזו היתה חווית הרכישה והבירור הכי נעימה שהיתה לי מזה הרבה זמן.

לגבי הרשמים מהרכב.. זו פעם ראשונה שאני נוסע במרצדס.. כמובן שאני יכול להעיד על איכות גימור יוצאת מן הכלל.. הגג הפנורמי שקט ומהיר.. מערכת הMBRACE (כמו שירות קונסיירג׳ ושירות שליטה ברכב מרחוק) פשוט משאירה אותך עם פה פתוח.. הרכב מפנק מאוד והמערכות טובות מאוד ולמרות המנוע הקטן הרכב מרגיש זריז מאוד ויש לו התנהגות כביש מעולה.. והכי הכי חשוב.. אני מחייך כל בוקר שאני יוצא מהבית! תודה רבה לכולם ואם יש לכם עוד שאלות אני אשמח לענות!

תתחדש על הרכב , בכל פעם שאני רואה אחד כזה על הכביש אני לא מאמין שמוכרים כאלה מכוניות.

במחיר הזה ניתן לקחת C350 או BMW335 או 328 מאובזרת מלא. וגם כמובן S60 T6 מאובזרת מלא ועוד מלא אופציות (גנסיס 5 ליטר או 3.8 AWD הכל עם איבזור מלא).הייתי שמח להבין את תהליך הרכישה ומה היו השיקולים של לקנות את זה מול דגמים אחרים?

בדיוק שבוע שעבר חבר גרר אותי לקנות אותו עבורו , נסענו ב X3 ,X5 ובוולוו XC90 , לא יאומן שאנשים קונים פה X3 ב 50 אלף דולר (החבר לא קנה , כי וולוו לא הסיכמו להוריד לנו שקל מה MSRP).

כמה שאלות על הרכב שלך , אני מניח שאתה מתדלק פרימיום 91 נכון ? איך צריכת הדלק ?

כל מי שאני שאלתי על הרכב הזה אמר שהראות במראות \ מאחורה מזעזעת ולכן גרר דעה שלילית מהבנות זוג , יש משהו בזה ?

רק עכשיו אני קורא את כל ההודעות , אני לא מנגח ולא חלילה מזלזל בכסף שהשקעת ברכב.

אותי עניין השיקול והתהליך של לקנות בסכום מאד גדול כזה רכב.

עריכה אחרונה על ידי maphisto

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
עוד דבר שאני לא מבין.. למה כשמישהו קונה רכב יש נטייה לאנשים להציב לו אלטרנטיבות לרכישה שלו לאחר מעשה? זאת אומרת אני כבר קניתי את הרכב.. כבר הוצאתי את הכסף שלי לפי השיקולים שלי למה אנשים מרגישים את הצורך לערער או ״לא להבין״ את הבחירה? זה משהו שמפריע לי כי אני בטוח שיש אנשים שקנו רכבים והם לא כמוני כמוכם ולא עשו סקר שוק ויכול להיות שהם באמת לא הכירו רכבים אחרים וביאסתם להם תרכישה! שזה מעשה עלוב לדעתי. תשמרו על הדעות שלכם לעצמכם אם הם לא מפרגנות.. ואני שמח מאוד עם הבחירה שלי למי שיש לו ספק לרגע (מי לא היה שמח ?)

מסכים מילה במילה. חכמולוגיות ישראלית.

תתחדש ותהנה.

פורסם

נכנסתי היום לשרשור ולא האמנתי. מההודעה שלי (לדעתי אני כן מפרגן) נפתח דיון מגעיל ומשעמם.

אני מניח שאני מה״לא מפרגנים״ למיניהם למרות שאת התגובה הראשונה שלי פתחתי ב ״תתחדש!!(עם שני סימני קריאה שלא יהיה ספק)״ ואז שאלתי שאלה לגיטימית שהתפתחה לדיון לגיטימי (מבחינתי).

בכל מקרה שיהיה במזל טוב לרוכש הרכב (היפה מאוד לטעמי) ובהצלחה

פורסם
תתחדש על הרכב , בכל פעם שאני רואה אחד כזה על הכביש אני לא מאמין שמוכרים כאלה מכוניות.

במחיר הזה ניתן לקחת C350 או BMW335 או 328 מאובזרת מלא. וגם כמובן S60 T6 מאובזרת מלא ועוד מלא אופציות (גנסיס 5 ליטר או 3.8 AWD הכל עם איבזור מלא).הייתי שמח להבין את תהליך הרכישה ומה היו השיקולים של לקנות את זה מול דגמים אחרים?

בדיוק שבוע שעבר חבר גרר אותי לקנות אותו עבורו , נסענו ב X3 ,X5 ובוולוו XC90 , לא יאומן שאנשים קונים פה X3 ב 50 אלף דולר (החבר לא קנה , כי וולוו לא הסיכמו להוריד לנו שקל מה MSRP).

כמה שאלות על הרכב שלך , אני מניח שאתה מתדלק פרימיום 91 נכון ? איך צריכת הדלק ?

כל מי שאני שאלתי על הרכב הזה אמר שהראות במראות \ מאחורה מזעזעת ולכן גרר דעה שלילית מהבנות זוג , יש משהו בזה ?

רק עכשיו אני קורא את כל ההודעות , אני לא מנגח ולא חלילה מזלזל בכסף שהשקעת ברכב.

אותי עניין השיקול והתהליך של לקנות בסכום מאד גדול כזה רכב.

לגבי תהליך הרכישה אני אשמח לפרט לך בפרטי אם תרצה (אני באמת לא רוצה לתת פתח לעוד חכמולוג שיסביר לי למה הייתי צריך לגהץ את הכרטיס מלמטה למעלה ולא ההפך ואיזה קפה הייתי צריך לשתות בהמתנה אז תרגיש חופשי לשלוח הודעה פרטית עם השאלות ואענה ברצון רב) תודה רבה על הפרגון!

מסכים מילה במילה. חכמולוגיות ישראלית.

תתחדש ותהנה.

אני מודה לך! תודה על הפרגון מעריך את זה

נכנסתי היום לשרשור ולא האמנתי. מההודעה שלי (לדעתי אני כן מפרגן) נפתח דיון מגעיל ומשעמם.

אני מניח שאני מה״לא מפרגנים״ למיניהם למרות שאת התגובה הראשונה שלי פתחתי ב ״תתחדש!!(עם שני סימני קריאה שלא יהיה ספק)״ ואז שאלתי שאלה לגיטימית שהתפתחה לדיון לגיטימי (מבחינתי).

בכל מקרה שיהיה במזל טוב לרוכש הרכב (היפה מאוד לטעמי) ובהצלחה

כמו שציינתי בהודעה נדמה לי שזה לא מכוון ישיר אלייך פשוט הרתיח אותי כי אתה היית אחד מתוך כמה שבחרו לתת שאלות בנוסח קצת ״חבל שלקחת את זה יש כזה בx כסף יותר וזה שווה יותר מהרכב שקנית״ סתם תופעה רעה.. מי שרצה לשאול ידע לעשות את זה בפרטי ואני עונה להכל באהבה תאמין לי . גם אתה יותר ממוזמן ותודה שוב על הפרגון כי את זה אני מעריך הרבה יותר אצל בני אדם מכל דבר אחר.

מה שקונה אותי זה האינטריור, איזה יופי.

תתחדש.

תודה רבה על הפרגון! ללא ספק סביבת הנהג המודרנית היתה חלק מהשיקולים! אני שמח שאהבת

* ללא קשר ישיר לדיון או למי ממשתתפיו,

יש נטייה מאוד רחבה בפורומים 'גבריים' ובהרבה תחומים, לפיה לאחר רכישה כלשהי

[עדשה, מגבר, אופניים, רכב, ראוטר, סכין שף] מתגייסים חלק מהמשתתפים כדי להסביר

לרוכש למה הוא אידיוט. בכל תחום ללא הבדל יצוץ מי שיביא לינק למגבר דומה אבל

עם עכבה קצת שונה, לטלסקופ מקביל שנמכר במבצע, לכתבה שטוענת שהסדרה לקויה וכד'.

מה שמביא חלק מהאנשים להשתתף בפורום כלשהו באופן פומבי מלכתחילה,

הוא לפעמים זה שמוציא מהם גם סוג התדיינות וכחנית ותוכחנית.

וזה בדיוק מה שהגעיל אותי.. אתה יכול לראות שנגררתי לצערי הרב לספק מפרט מלא של הרכב כאילו אני חייב להוכיח את חפותי (הרגשה לא ממש נעימה שאיזה אידיוט מנסה לצלוב אותך מול שאר משתמשי האתר) ואז פתאום הבנתי שאיני חייב דבר לאף אחד ושאם למישהו לא מסתדר משהו בסיפור שלי זה לא כלכך נורא כי בכל זאת הוא לא בדיוק היה איתי כשחתמתי על כל הניירת.. או שכמעט נקרעו לי השרירים בפרצוף מלחייך מהרגע שנכנסתי לסגור על האוטו וכל בוקר שאני יוצא אליו. (שזה הכי חשוב לדעתי כבעל רכב עם אהבה מוטורית כזו או אחרת הרי בשביל זה אנחנו פה לא? סתם חשבתי שאנשים פה ידעו להעריך את ההרגשה הזאת למכונה ולא ינסו לפגוע במשתמש בפורום )

ובכל מקרה חשוב לי להגיד שאני בחור מפרגן וכמובן תמיד נהנה גם שמפרגנים לי.. כמו כל אחד.. הטענה שזה פורום ציבורי לא נותן רישיון להיות חרא של בן אדם או לבאס מישהו.. לא מסוגלים להיות אנשים חיוביים לכו תגיבו על כתבות בווינט.

תודה רבה לכל המפרגנים

לעדכון בנושא קנינו לאישתי רכבת תואם (ניסיתי לשכנע אותה על הלקסוס nx F אבל היא החליטה לקנות את cx במקום שהוא לא פראייר אגב הופתעתי לטובה מאוד מהאבזור למחיר)

12068449_10206910737220832_2477794088854322141_o.jpg12096213_10153721357169224_8187484450454268798_n.jpg

Lexus GX460 Luxury

פורסם

אתה יותר מידי זמן בארצות הניכר שכחת מה זה ישראלים הא DUDE.

נראה פגז שוב תתחדש , נשמח לשמוע את ההרשמות שלך מהרכב, את מה בנץ החליף?

פורסם
אתה יותר מידי זמן בארצות הניכר שכחת מה זה ישראלים הא DUDE.

נראה פגז שוב תתחדש , נשמח לשמוע את ההרשמות שלך מהרכב, את מה בנץ החליף?

תודה רבה! אני אעלה בהמשך סרטון והתרשמות.. הבנץ היא הרכב הראשון שלי.. נסעתי על רכבים כאלה ואחרים אם זה מהעבודה או של העסק של אבא שלי (בנטלי ג׳אג וריינג׳רובר) בעיקר... אבל זה הרכב הראשון שקניתי לעצמי מכספי הפרטי

Lexus GX460 Luxury

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...