Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החדשתי ב-Mercedes CLA 250 אני חדש בפורום, וגר בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה להתרגש מכל האנשים שחושבים שהם יודעים מה הכי טוב...

רכב הוא מוצר שנועד לשמש מטרה ומאחר ואתה מכיר את המטרה שלך הכי טוב אתה יודע הכי טוב איזה רכב הכי נכון בשבילך...

אין דבר כזה הרכב הכי טוב...

פרארי 488 זה רכב טוב? כנראה שכן... ומה אם המטרה שלך היא בכלל רכב לטיולי שטח?!?! אז כנראה שפרארי זה ממש לא הרכב בשבילך...

לסיכום עשית בחירה מצוינת אל תתרגש מאנשים שאומרים לך למה לא קנית X או Y כי רק אתה באמת יודע מה הם בדיוק הצרכים שלך

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין מה להתרגש מכל האנשים שחושבים שהם יודעים מה הכי טוב...

רכב הוא מוצר שנועד לשמש מטרה ומאחר ואתה מכיר את המטרה שלך הכי טוב אתה יודע הכי טוב איזה רכב הכי נכון בשבילך...

אין דבר כזה הרכב הכי טוב...

פרארי 488 זה רכב טוב? כנראה שכן... ומה אם המטרה שלך היא בכלל רכב לטיולי שטח?!?! אז כנראה שפרארי זה ממש לא הרכב בשבילך...

לסיכום עשית בחירה מצוינת אל תתרגש מאנשים שאומרים לך למה לא קנית X או Y כי רק אתה באמת יודע מה הם בדיוק הצרכים שלך

אתה מבין את הראש שלי 8)

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם (נערך)

אני רק שאלה

קודם כל תתחדש :)

אשמח לשמוע על מה 50 אלףהוספת חבילת ספורט (ולא את החבילת ספורט פלוס - שמקנה את המראה המלא של דגמי amg). כאן מדובר רק על גלגלים 18 אינטש ובודי קיט יותר אגרסיבי מהרגיל (והוא לא כמו של גרסת ה amg שם הבודי קיט שונה, או לחלופין בגרסאת הספורט פלוס) לפי גודל המסך אין חבילת המולטימדיה.ויוצא רענון קליל לדגם ב2016. לכן מוכרים מלאי ביותר זול.נניח והוספת את חבילת הפרימיום וחבילת תאורה עדיין הרכב צריך להיות באיזור ה 35 מקסימום.

אשמח אם תסביר איך הגעת ל 50?אני מכיר את הרכב לעומק.. שואל בשביל לדעת ולא בציניות חלילה

עריכה אחרונה על ידי Audemars
פורסם

אני רק שאלה

אשמח לשמוע על מה 50 אלףהוספת חבילת ספורט (ולא את החבילת ספורט פלוס - שמקנה את המראה המלא של דגמי amg). כאן מדובר רק על גלגלים 18 אינטש ובודי קיט יותר אגרסיבי מהרגיל (והוא לא כמו של גרסת ה amg שם הבודי קיט שונה, או לחלופין בגרסאת הספורט פלוס) לפי גודל המסך אין חבילת המולטימדיה.ויוצא רענון קליל לדגם ב2016. לכן מוכרים מלאי ביותר זול.נניח והוספת את חבילת הפרימיום וחבילת תאורה עדיין הרכב צריך להיות באיזור ה 35 מקסימום.

אשמח אם תסביר איך הגעת ל 50?אני מכיר את הרכב לעומק.. שואל בשביל לדעת ולא בציניות חלילה

תודה רבה !

35 במקסימום ? וואלה ? הוא עולה 34339 על הכביש אחרי מיסים בלי כלום עליו..

Lexus GX460 Luxury

פורסם

אני רק שאלה

print_logo_mbusa.gif

Your Local Dealership

Mercedes-Benz of Nashville

630 Bakers Bridge Avenue

Franklin, TN 37067

(615) 742-8000

[TABLE=width: 774]

[TR]

[TH=class: vehicle-cell heading-cell]Your CLA250 Coupe

[/TH]

[TH=class: vehicle-price-cell, align: right]$46,609

[/TH]

[/TR]

[TR]

[TH=class: msrp-cell heading-cell]MSRP

[/TH]

[TD=class: msrp-price-cell, align: right]$31,500*[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH=class: heading-cell]Exterior

[/TH]

[TD=class: main-cell-content][TABLE=width: 450]

[TR]

[TD=class: stacked-image, colspan: 3]iris?client=mb&brand=mbusa&resp=err_status%2Cjpeg&quality=90&vehicle=cla250c&pov=e01%2Ccgd&paint=2_191&sa=0_234%2C0_413%2C0_614%2C0_794%2C0_889%2C9_321%2C9_997%2C9_p01&width=768&height=320&w=6647&h=3868&x=2240&y=2857[/TD]

[/TR]

[TR=class: txt-price-row]

[TD=class: txt-cell-two, colspan: 2]Color: Cosmos Black Metallic[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$720[/TD]

[/TR]

[TD=class: txt-cell-two, colspan: 2]Wheels: 18-inch AMG twin 5-spoke wheels[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]OPTIONS

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: stacked-text, colspan: 2]Sport PackageSport body stylingChrome diamond-block grille18-inch AMG twin 5-spoke wheelsPerforated front brakes with painted calipers[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$2,200[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: img-cell]2014-CLA-CLASS-CLA250-025-MCFO.jpg[/TD]

[TD=class: txt-cell]Panorama roof[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$1,480[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: img-cell]2015-CLA-CLASS-CLA250-037-MCFO.jpg[/TD]

[TD=class: txt-cell]Bi-Xenon headlamps and LED taillamps[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$850[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: txt-cell-two, colspan: 2]Rear spoiler[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$300[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]ACCESSORIES: Exterior Appearance

[/TD]

[/TR]

[TR=class: last-row]

[TD=class: img-cell]MERCEDES-BENZ-WHEEL-HUB-INSERTS-MCFO-R.jpg[/TD]

[TD=class: txt-cell]Wheel Hub Inserts[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$19[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH=class: heading-cell]Interior

[/TH]

[TR]

[TD=class: stacked-image, colspan: 3]iris?client=mb&brand=mbusa&resp=err_status%2Cjpeg&quality=90&vehicle=cla250c&pov=centerpano%2Ccgd&paint=2_191&fabric=4_801&sa=0_234%2C0_242%2C0_413%2C0_873%2C0_h79%2C9_318%2C9_997%2C9_p01&hfov=123&pitch=17&angle=20&width=768&height=384[/TD]

[/TR]

[TD=class: txt-cell-two, colspan: 2]Color: Black Leather[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$0[/TD]

[/TR]

[TD=class: txt-cell-two, colspan: 2]Trim: Aluminum[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$150[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: stacked-text, colspan: 2]Interior PackageLeather upholsteryMB-Tex upper dash and door trim with top-stitchingMulticolor ambient cabin lighting[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$1,650[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: img-cell]2015-CLA-CLASS-CLA250-061-MCFO.jpg[/TD]

[TD=class: txt-cell]Multicolor ambient cabin lighting[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]Included with package[/TD]

[/TR]

[TD=class: img-cell]2015-CLA-CLASS-CLA250-121-MCFO.jpg[/TD]

[TD=class: txt-cell]Illuminated door sill panels[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$650[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH=class: heading-cell]Entertainment & Convenience

[/TH]

[TR]

[TD=colspan: 3]KEY STANDARD FEATURES

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: stacked-text, colspan: 2]Dual-zone automatic climate controlCentral controller and 7-inch color displayHD Radio receiverHands-free Bluetooth interfaceMedia InterfaceSport front seats12-way power driver seat with memorySplit-folding rear seatsAmbient interior lighting[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right][/TD]

[/TR]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: stacked-text, colspan: 2]Premium PackageHeated front seatsharman/kardon LOGIC7® sound systemSiriusXM Radio with 6 months of serviceKEYLESS-GOAuto-dimming rearview and driver-side mirrorsCompass displayHomeLink garage door opener[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$2,300[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: img-cell]2014-CLA-CLASS-CLA250-058-MCFO.jpg[/TD]

[TD=class: txt-cell]Heated front seats[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: txt-cell-two, colspan: 2]12-way power front passenger seat with memory[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$400[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: txt-cell-two, colspan: 2]KEYLESS-GO[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: img-cell]2014-CLA-CLASS-CLA45-AMG-079-MCFO.jpg[/TD]

[TD=class: txt-cell]harman/kardon LOGIC7® sound system[/TD]

[/TR]

[TD=class: img-cell]2015-CLA-CLASS-CLA250-120-MCFO.jpg[/TD]

[TD=class: txt-cell]Garmin MAP PILOT[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$600[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH=class: heading-cell]Performance & Safety

[/TH]

[TR]

[TD=colspan: 3]KEY STANDARD FEATURES

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: stacked-text, colspan: 2]2.0L turbo Direct Injection 4-cylinder engine7-speed DCT dual-clutch automatic transmissionECO Start/Stop systemCOLLISION PREVENTION ASSIST PLUSATTENTION ASSISTAdaptive braking technologySmartKey with KEYLESS-STARTRain-sensing windshield wipers[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right][/TD]

[/TR]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: stacked-text, colspan: 2]Driver Assistance PackageDISTRONIC PLUSBlind Spot AssistLane Keeping Assist[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$2,500[/TD]

[/TR]

[TD=class: img-cell]2014-CLA-CLASS-CLA250-030-MCFO-R.jpg[/TD]

[TD=class: txt-cell]Blind Spot Assist[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH=class: heading-cell]Service & Care

[/TH]

[TR]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: stacked-text, colspan: 2]mbrace® Package (billed yearly, 6-month trial included (new vehicles)

3-month trial included (pre-owned vehicles))**mbrace Mobile ApplicationAutomatic Collision NotificationSOS/Emergency CallRoadside Assistance ConnectionStolen Vehicle Location AssistanceAutomatic Alarm NotificationRemote Horn & Lights(via Mobile App)Safe RideValet Protect (via Mobile App)Send2Benz™Remote Door Lock/UnlockVehicle Finder (via Mobile App)Dealer ConnectVehicle InformationMessage Center (via Mobile App)[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$280[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]ACCESSORIES: Vehicle Care And Protection

[/TD]

[/TR]

[TD=class: img-cell]2015-CLA-CLASS-CLA250-123-MCFO-R.jpg[/TD]

[TD=class: txt-cell]UVS-100™ sunshade[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$85[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH=class: heading-cell]Other Charges

[/TH]

[TD=class: main-cell-content other-charges-container][TABLE=width: 450]

[TR=class: txt-price-row last-row]

[TD=class: txt-cell-two, colspan: 2]Transportation Charge[/TD]

[TD=class: price-cell, align: right]$925[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH=class: heading-cell][/TH]

[TD=class: main-cell-content total-charges-container][TABLE=width: 450]

[TR=class: grand-total]

[TD=bgcolor: #F2F2F2]Total[/TD]

[TD=class: total-price, bgcolor: #F2F2F2, colspan: 2, align: right]$46,609

[/TD]

[/TR]

[TD=class: disclaimer, colspan: 3]*Excludes all options, taxes, title registration, $925 transportation charge and dealer prep fee.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

עכשיו תוסיף 9 אחוז מיסים (ויתרתי לך על 925 דולר של דמי הובלה וסוכנות ) ותגיד לי אתה כמה יוצא.

Lexus GX460 Luxury

פורסם
תודה רבה !

35 במקסימום ? וואלה ? הוא עולה 34339 על הכביש אחרי מיסים בלי כלום עליו..

מי שנכנס לסוכנות לא משלם msrp. לא לדבר על הנחה לפני ריענון לדגם. תוריד מזה 10 אחוז שתוסיף לשידרוגים והגעת לחישוב שלי. לא מסובך..

פורסם
מי שנכנס לסוכנות לא משלם msrp. לא לדבר על הנחה לפני ריענון לדגם. תוריד מזה 10 אחוז שתוסיף לשידרוגים והגעת לחישוב שלי. לא מסובך..

לא רשמתי ששילמתי 50 רשמתי כמה הוא עולה ואפילו ציינתי שקיבלתי הנחה.. אני לא מבין מה אתם חושבים שמשעמם לי ?

Lexus GX460 Luxury

פורסם
עוד דבר שאני לא מבין.. למה כשמישהו קונה רכב יש נטייה לאנשים להציב לו אלטרנטיבות לרכישה שלו לאחר מעשה? זאת אומרת אני כבר קניתי את הרכב.. כבר הוצאתי את הכסף שלי לפי השיקולים שלי למה אנשים מרגישים את הצורך לערער או ״לא להבין״ את הבחירה? זה משהו שמפריע לי כי אני בטוח שיש אנשים שקנו רכבים והם לא כמוני כמוכם ולא עשו סקר שוק ויכול להיות שהם באמת לא הכירו רכבים אחרים וביאסתם להם תרכישה! שזה מעשה עלוב לדעתי. תשמרו על הדעות שלכם לעצמכם אם הם לא מפרגנות.. ואני שמח מאוד עם הבחירה שלי למי שיש לו ספק לרגע (מי לא היה שמח ?)

בעיקר מסקרנות מדוע נבחר X מול Y, שום דבר אישי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

דגמי 2016 כבר נמכרים פה בלי הנחה לידיעתך..

Lexus GX460 Luxury

פורסם

אתה לא מבין אותי.

לך אין 2016 (אחרת היה לך את האינפוטיינמט החדשה). זו הסיבה שקיבלת הנחה (כי הסוכניות מנקות מלאי קיים) ועל כן לא הבנתי איך הגיע המחיר ל50. התעניינתי על מה הדלתא.

ואחרי שהבנתי שזה בכלל לא מה ששילמת הכל היה ברור.

פורסם
אתה לא מבין אותי.

לך אין 2016 (אחרת היה לך את האינפוטיינמט החדשה). זו הסיבה שקיבלת הנחה (כי הסוכניות מנקות מלאי קיים) ועל כן לא הבנתי איך הגיע המחיר ל50. התעניינתי על מה הדלתא.

ואחרי שהבנתי שזה בכלל לא מה ששילמת הכל היה ברור.

אני שמח שהגענו להבנה של איך זה היה המחיר.. כאילו שזה שינה משהו

Lexus GX460 Luxury

פורסם

מישהו קנה צעצוע חמוד, רבים מהמגיבים כאן שופטים אותו על כך שלא קנה amg,בעוד חלקם משנעים עצמם באיזו ליסינג אפרורית

הוא ירד מ1.2, נראה לכם שהוא מחפש רק מהירות/ מנוע ?

נראה גם כאילו הוא מכיר את החומר, פתאום כל אחד נהיה דילר של מרצדס.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
הבעתי דעה.. זכותי לא? כמו שזכותם להביע את שלהם.. סתם מצפה מאנשים שיש להם חיבה לרכבים שידעו שזה עלול להרגיז או להכאיב לאנשים ששמו הרבה כסף על רכב שהם אהבו

לא הבעת דעה.

"תשמרו על הדעות שלכם לעצמכם אם הם לא מפרגנות.." זאת דרישה.

תלמד את ההבדלים בין דעה לדרישה.

אתה לא יכול לדרוש דרישה כזאת בפורום ציבורי.

בלי קשר, אני לא נגד הקנייה שלך.

אני מציע שתרגע קצת.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם
מישהו קנה צעצוע חמוד, רבים מהמגיבים כאן שופטים אותו על כך שלא קנה amg,בעוד חלקם משנעים עצמם באיזו ליסינג אפרורית

הוא ירד מ1.2, נראה לכם שהוא מחפש רק מהירות/ מנוע ?

נראה גם כאילו הוא מכיר את החומר, פתאום כל אחד נהיה דילר של מרצדס.

תודה רבה לך איש יקר.. אני לא מכיר אותך אבל חסרים אנשים כמוך בפורום כנראה.

Lexus GX460 Luxury

פורסם
לא הבעת דעה.

"תשמרו על הדעות שלכם לעצמכם אם הם לא מפרגנות.." זאת דרישה.

תלמד את ההבדלים בין דעה לדרישה.

אתה לא יכול לדרוש דרישה כזאת בפורום ציבורי.

בלי קשר, אני לא נגד הקנייה שלך.

אני מציע שתרגע קצת.

אתה גם מנסה ללמד אותי לשון ? אתה רוצה לרדת עוד רמה למטה? כשאני או כל אחד אחר פותח שרשור קיימת האופציה לא להגיב.. אף אחד פה לא איזה ג׳רמי קלארקסון שיש לו איזה ידע בלתי נדלה על רכבים (אני מנחש ניחוש פרוע כן ? ) ואם אני ארצה בשרשור שלי (כל עוד זה במגבלות החוקים ) אני יכול גם יכול לבקש.. אני לא יוצא נגדך אישית אבל מרגיז מאוד שיש אנשים (ואני ממש לא מתכוון להגרר לשחצנות של מי יכול או לא יכול להרשות לעצמו) שבאים ממקום יומרני ומזלזל מבלי להכיר אותי. כן זה הרכב הראשון שקניתי מכספי לעצמי.. אבל זה שנהגתי על רכבים כאלה ואחרים ו/או מה הניסיון שלי זה אף אחד לא יודע.. עוד דוגמה: כמה שילמתי ? בחרתי לשתף ואז מגיע גאון הדור הבעלים של חברת מרצדס לספר לי שהוא בקיא בחומר.. כל הכבוד הוכחת שאתה יודע לזהות מסך של רכב.. ואני בניגוד אליך ישבתי שם במעמד העסקה וראיתי כמה רשום על הדף.. חושב שאני משקר? אתה מנסה לחשוף פה תרמית ? אם יצא לך להגיע לארהב תבוא תראה את הקבלות. יחס מזלזל ומגעיל למישהו שבסך הכל רצה לשתף בקהילה של אוהבי רכבים.. חלק מהאנשים פה כנראה באים עם סרגל בכיס ואתה יכול לנסות להבין לבד מה הם מודדים איתו.

Lexus GX460 Luxury

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...