Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החדשתי ב-Mercedes CLA 250 אני חדש בפורום, וגר בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל תתחדש! ולפחות על משהו אני יכול להגיד "גם לי יש!" חבל שלא מביאים לארץ את הג'נטים השחורים. /: 20150807_064643_zpsvlrtddkc.jpg~original

תודה רבה! אדיר לגמרי.. הרכב הזה הפתיע אותי מאוד גם בגימור וגם באבזור.. מאזדה קפצו איזה 2000 רמות בכמה שנים בודדות.. מיותר להגיד שאני מאוד אוהב את הרכב שלך (אחרת היא לא היתה נוהגת באחד כזה!) אתה נהנה ממנו ?

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה חי את החלום שלי, כולל הג'יפ לאישה. אחלה תמונות!

תודה רבה קודם כל שתדע שזה נותן פרספקטיבה אחרת וגורם להעריך יותר את מה שיש לי וכמובן שאני מאחל לך את מה שיש לי כפול 10.. מי יתן ועד שנה הבעה תעצור ליידי עם 458 אדומה ברמזור ;) ותודה על הפרגון על התמונות זה אחד התחביבים שלי לצלם

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם
* ללא קשר ישיר לדיון או למי ממשתתפיו,

יש נטייה מאוד רחבה בפורומים 'גבריים' ובהרבה תחומים, לפיה לאחר רכישה כלשהי

[עדשה, מגבר, אופניים, רכב, ראוטר, סכין שף] מתגייסים חלק מהמשתתפים כדי להסביר

לרוכש למה הוא אידיוט. בכל תחום ללא הבדל יצוץ מי שיביא לינק למגבר דומה אבל

עם עכבה קצת שונה, לטלסקופ מקביל שנמכר במבצע, לכתבה שטוענת שהסדרה לקויה וכד'.

מה שמביא חלק מהאנשים להשתתף בפורום כלשהו באופן פומבי מלכתחילה,

הוא לפעמים זה שמוציא מהם גם סוג התדיינות וכחנית ותוכחנית.

זה ככה בכל דבר ובכל תחום בחיים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...