Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שנת ייצור 2000 , אישור בלמים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשאול שאלה ... יש לי רכב מודל 2000 שצריך לבצע מבחן רישוי בנובמבר הקרוב .

האם אני צריך להוסיף אישור ברקסים או שזה רק משנה הבאה ?

תודה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן, רכב בן 15 שנה ומעלה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תהיה יותר חכם כאשר תקבל את רישיון הרכב לתשלום בדואר. יהיה רשום לך על הטופס האם צריך אישור בלמים, אם לא רשום - אין צורך.

פורסם

ב-106 בבית שלנו שנת 1999 לא הופיע אישור בלמים לטסט. אבל בכל זאת הבאתי. טוב שהבאתי. ביקשו בכל זאת.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
תהיה יותר חכם כאשר תקבל את רישיון הרכב לתשלום בדואר. יהיה רשום לך על הטופס האם צריך אישור בלמים, אם לא רשום - אין צורך.

לא היה רשום אצלי ובמכון טסטים ביקשו והופה, 150 שקל לפח. הרכב שנת 99'. תודה באמת שנזכרו ברגע האחרון...

פורסם

אין אחידות בעניין זה, גם במודלים אחרים זה לפעמים לא מופיע.

אם נניח יש לך רכב מודל 97 והגיע רישיון ללא כיתוב "לטסט יש להציג אישור בלמים" - זה ממש לא אומר שיקבלו אותך לטסט ללא אישור.

בכל מקרה, רכב שנת ייצור 2000 שניגש לטסט ב 2015 לא צריך עדיין אישור בלמים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתמול עשיתי טסט לרכב. אומנם אני עדיין לא צריך את האישור המדובר, אבל ראיתי שלט ליד פקידת הקבלה שכתוב בו שרכבים משנת 1999 ומטה חייבים אישור בלמים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

נכון.

ניסוח התקנה קצת מבלבל.

התקמה אומרת:

רכב שמלאו לו 15 שנה צריך אישור בלמים, רכב שמלאו לו 19 שנה צריך אישור רכב מיושן.

שימו לב שכתוב "מלאו לו".

הכוונה היא שלאחר 15 או 19 שנים מלאות צריך את האישורים הנ"ל.

שזה אומר בפועל בטסט של השנה ה 16 ו ה 20 בהתאמה.

כמו כן מה שקובע זה שנת הייצור הרשומה ברישיון ולא תאריך עליה לכביש.

לדוגמא רכב מודל 2000 שעלה בחודש 11/1999 עדיין לא צריך השנה אישור בלמים למרות שזה הטסט ה 16 שלו.

פורסם

לגבי רכב מיושן שצריך אישור'רכב מיושן' לטסט. האם צריך פעמיים בשנה? ברישיון החצי שנתי השני לא היה רשום שצריך אישור. עוד לא ניגשתי לטסט, האם סתם זרקתי כסף על אישור מיותר?

תודה

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מאיפה לוקחים אישור רכב מיושן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...