Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסנן דלק בניסאן נוט 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

ברשותי ניסאן נוט 2011 עם 170000 קילומטרים מכובדים.

הרכב מטופל רק במוסך מורשה.

לאחר ירידה בביצועי המנוע החלטתי להוסיף תוסף דלק 44K GK על מיכל מלא.

השינוי מורגש לטובה והרכב סוחב הרבה יותר טוב וגם חסכוני יותר בדלק, העניין הוא שלמיטב הבנתי התוסף פוגע במסנן הדלק שמעולם לא הוחלף, במוסך המורשה טוענים שזה מסנן שלא מחליפים אף פעם.

לקבל את הטענה הזאת או לחפש מוסך לא מורשה שיחליף לי את המסנן?

תודה מראש:)

פורסם

המסנן הינו חלק אינטגרלי ממשאבת הדלק הטבולה במיכל הדלק לכן ההחלפה של הפילטר אינה זולה ואינני יודע אם הייצרן מוכר את הפילטר כחלק נפרד ממשאבת הדלק.

בקילומטראז' של הרכב שלך הייתי בהחלט שוקל להחליף את הפילטר.

אכן ההנחייה בהרבה רכבים מודרנים שאין צורך להחליף את פילטר הדלק כול עוד הערכים של הלחץ והספיקה תקינים.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה בכל מקרה, ביררתי במוסך מורשה אחר והם אמרו שיש להם את הפילטר, אבל בגלל שאני לא מטפל קבוע אצלם אז הם הפנו אותי למוסך המטפל.

עוד שאלה: יכול להיות שבגלל שהפילטר ללא החלפה הוא יהיה יותר עמיד בפני תוסף דלק?

פורסם (נערך)

לדעתי כול הפילטרים עמידים בפני תוסף הדלק שהוספת במידה שווה.

דרך אגב על איזה מנוע אנחנו מדברים ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

מנוע 1600 אוטומט.

היום הייתי במוסך מורשה אחר(לא המורשה שאני מטפל בו) אמרו לי שאין מסנן דלק לרכב שלי, כי הוא מובנה במשאבה.

מה שגרם לי לחקור את העניין, זה שנהגתי על אלמרה 1600 שנת 98 של חבר, האוטו שלו מוזנח ולא מטופל בכלל. נתתי קיק דאון ונבהלתי מהתאוצה של הרכב הלוואי על הנוט שלי.

פורסם

כפי שכתבתי קודם לכן כנראה המסנן לא נמכר כיחידה נפרדת. תבקש במוסך מורשה הייבואן שיבדקו לפי מספר שלדה/מספר רכב את עלות המשאבה/מסנן.

פורסם

אין מסנן בנפרד לדגמי ניסאן עם משאבה עם מסנן ואין בעייות בכלל עם המסנן וזה ואתה יכול לשים תוספים כוואת נפשך בטנק דלק.

• תוכן חדש...