Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

למי שקרא אתמול בעיתונים, היה יכול לראות ולהתרגז (כרגיל) על האפלייה שהמשטרה עושה:

1)ח"כ דוד אזולאי נתפס כשהוא נוסע במהירות 232 קמ"ש במאזדה 6 (בכביש 6).השוטר החליט לשלול את רשיונו ל-30 יום (כמו לכל אזרח רגיל). לאחר שהח"כ התווכח עם מפקדו של השוטר שרכבו לא יכול להגיע למהירות כזו, רשיונו הוחזר לו, ופורסם בעיתונים שהשוטר לא ידע איך לתפעל את המכשיר.

מה שמעניין אותי אם הדבר היה נעשה לאזרח רגיל מן השורה, האם מפקדו של השוטר היה ממהר להחזיר לו את הרשיון, ולכו תדעו כמה דוחות ניתנו לאזרחים תמימים בגלל הבורות של השוטר כביכול.

2)פנינה רוזנבלום, הודיעה למשטרה שרכב היגואר שלה ניגנב. המשטרה מיהרה לחפש אחר הרכב ומצאה אותו. מישהו יודע מה קורה לאזרח מן השורה שמלונן על גניבת רכב? אז אני יספר לכם מנסיון אישי שגנבו לי את הרכב וגם שהתקשרתי שגנבו לשכן שלי את הרכב:

אם באים לתחנה, השוטר לא שואל יותר מדי שאלות, וכותב לכם טופס שאיתו תלכו לביטוח, במידה ואין לכם ביטוח או שאתם מאוד רוצים את הרכב חזרה, אתם נענים בתשובה מהשוטר: "איפה נילך לחפש את הרכב בדהרייה? בטח פירקו לך אותו כבר". אם תתקשרו למשטרה מאוד "ימהרו" לשלוח כמה מתנדבים של המשמר האזרחי, בדר"כ אנשים כמונו, שאין להם סמכויות ולא מעוניינים להסתבך עם פושעים בקרבות יריות או מרדפים, לסכן את חייהם ואח"כ עוד להיות מאושמים.

מה שמעניין אותי עכשיו, זה האם יבוטלו כל הדוחות שניתנו לאזרחים ע"י השוטר הנ"ל שנתן דו"ח לחבר כנסת דוד אזולאי, ועוד דבר שמעניין אותי האם המשטרה תבצע תפנית ותתחיל להלחם באמת במכת גניבות הרכב.

אבל דבר אחד אני בטוח, שמה שנעשה שלשום הוא פשוט חוצפה של המשטרה, בכך שהיא מפלה את אזרחייה לרעה. פשוט חוצפה.

פורסם

מסכים איתך!

אנחנו "האזרח הקטן " והתופעה הזו מקבלת תאוצה יותר ויותר במהלך הזמן..הכל חלטורות וקומבינות במדינה הזו ידוע שחזקים שורדים וחיים טוב במדינה הזו כי המדינה הזו היא "ג'ונגל" שבו החזק שורד!!

וחבל שכך !..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אתה צודק 100%, אבל את האמת ? אין לי מושג איך אני יכול להילחם בתופעה.

אולי לך יש רעיון ?

בטח.

בוא נהיה כולנו מפורסמים.

ככה גם פרוטקציות אצל השוטרים,

וגם נוכל לרכוש יגואר... =)

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

מדינת קומבינות-אין ספק בכך,ועוד רוצים להילחם בתאונות דרכים,איפה חיים הכט ואור ירוק, ככה בטח ימנעו תאונות,מעניין איך הוא ידע שהרכב לא מגיע ל232 קמ"ש,הוא בטח נסע 110 והשוטר ממש לא יודע להפעיל את המכשיר וככה הקפיץ עוד 120 קמ"ש.

פורסם

לעניין הח"כ במקרה הספציפי ספק אם גם לכם לא היו מחזירים את הרישיון על כזה דבר.

לעניין גב' רוזנבלום אכן יש בזה משהו...אך עם זאת הסיכוי שלא היו מוצאים את הרכב שלה הוא קטן (כמה יגוארים כאלה יש בארץ?). בנוסף היו עדויות לאן הרכב נסע ולא מדובר כאן על מקרה גניבה שבו אתה מגיע לחניה ולא רואה את הרכב.

פורסם
אתה צודק 100%, אבל את האמת ? אין לי מושג איך אני יכול להילחם בתופעה.

אולי לך יש רעיון ?

יש רעיון והוא איגוד נהגים,הבעיה שבארץ לך תתחיל..

פורסם
יש רעיון והוא איגוד נהגים,הבעיה שבארץ לך תתחיל..

אתה רואה ttzz ??!!!

אנשים בוכים כל היום, אבל ניסיון התאגדות פשוט שלא עולה לאף אחד כסף, ובוקשי עולה בזמן - זה אף אחד לא מוכן לעשות! אז שיבכו...

אהה.. סליחה... זה עולה כוס קפה..

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

עזבו עניין של כסף,מה כבר איגוד כזה יכול לעשות? אז יפגשו קבוצה של אנשים מידי פעם ירברו על הרניבות והמשטרה וכו' וישתו קפה ביחד,זה יפתור משהו?

פורסם
עזבו עניין של כסף,מה כבר איגוד כזה יכול לעשות? אז יפגשו קבוצה של אנשים מידי פעם ירברו על הרניבות והמשטרה וכו' וישתו קפה ביחד,זה יפתור משהו?

זה לא.. אבל התארגנות עם אג'נדה כתובה, קבלת חשיפה תקשורתית כלשהי.. התחלה של משהו. עדיף מלייל כל היום

שם השוטר מחכה...

פורסם

מזכיר את עמותת אור ירוק שלהם יש את כל החשיפה התקשורתית והמימון ובטח בעיית התאונות נפתרה.

עזוב אותך גנבים תמיד יהיו ושום איגוד או אמותה לא תפתור את זה,אז ידברו בתקשורת על איגוד שיפעל נגד גניבות, אבל איך הוא יפעל? מה הוא יעשה?חשבת על זה?

פורסם
מזכיר את עמותת אור ירוק שלהם יש את כל החשיפה התקשורתית והמימון ובטח בעיית התאונות נפתרה.

עזוב אותך גנבים תמיד יהיו ושום איגוד או אמותה לא תפתור את זה,אז ידברו בתקשורת על איגוד שיפעל נגד גניבות, אבל איך הוא יפעל? מה הוא יעשה?חשבת על זה?

אני מדבר על תחום העלאת המהירות המותרת בכבישים המתאימים לכך. אני מדבר על פיזור נכון ואיכותי של מכמונות המהירות, לא כמו שנעשה כיום. איגוד הנהגים באנגליה הצליח לעשות את זה. אפשר גם פה לתרום לזה. אבל מגישה כמו שלך (אני לא בא בטענה, פשוט רואים את הגישה אצל הרוב) - אי אפשר להשיג כלום.

אם לא תמלא לוטו - לא תזכה. אם לא תנסה להתחיל משהו - לא תצליח אף פעם

שם השוטר מחכה...

פורסם

אתם יודעים מה באמת מרגיז?

השוטר שתפס את ח"כ, תפס עוד 2 אזרחים לפני כן במהירות גבוהה יותר מן המותר, ורשיונם נשלל גם כן.

תגובת המשטרה בנושא הייתה שרישיונותיהם לא יוחזרו, והעובדה שהשוטר לא ידע לתפעל את המכשיר נגד ח"כ לא אומרת כלום לגבי 2 המקרים האחרים ולכן הדוחות שהם קיבלו ישארו כמו שהיו.

גועל נפש.

Back to the original - NC again.

פורסם
אתם יודעים מה באמת מרגיז?

השוטר שתפס את ח"כ, תפס עוד 2 אזרחים לפני כן במהירות גבוהה יותר מן המותר, ורשיונם נשלל גם כן.

תגובת המשטרה בנושא הייתה שרישיונותיהם לא יוחזרו, והעובדה שהשוטר לא ידע לתפעל את המכשיר נגד ח"כ לא אומרת כלום לגבי 2 המקרים האחרים ולכן הדוחות שהם קיבלו ישארו כמו שהיו.

גועל נפש.

זה באמת דבר שהוא פסול.

• תוכן חדש...