Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אם הנהגים שנתפסו באותו זמן על ידי אותו השוטר ילכו לבית משפט ויטענו שם שנאמר שהשוטר לא יודע להפעיל את המכשיר כמו שנטען על ידי מפקדו יש מצב שיבטלו להם את הדוחות

פורסם
אתם יודעים מה באמת מרגיז?

השוטר שתפס את ח"כ, תפס עוד 2 אזרחים לפני כן במהירות גבוהה יותר מן המותר, ורשיונם נשלל גם כן.

תגובת המשטרה בנושא הייתה שרישיונותיהם לא יוחזרו, והעובדה שהשוטר לא ידע לתפעל את המכשיר נגד ח"כ לא אומרת כלום לגבי 2 המקרים האחרים ולכן הדוחות שהם קיבלו ישארו כמו שהיו.

גועל נפש.

איפה ראית את זה?צריך לפרסם

פורסם
אתם יודעים מה באמת מרגיז?

השוטר שתפס את ח"כ, תפס עוד 2 אזרחים לפני כן במהירות גבוהה יותר מן המותר, ורשיונם נשלל גם כן.

תגובת המשטרה בנושא הייתה שרישיונותיהם לא יוחזרו, והעובדה שהשוטר לא ידע לתפעל את המכשיר נגד ח"כ לא אומרת כלום לגבי 2 המקרים האחרים ולכן הדוחות שהם קיבלו ישארו כמו שהיו.

גועל נפש.

אתם יודעים מה הסיבה לזה. לשני הנהגים האחרים לא היו את האמצאים המתאימים

אתם בטח מיסתקרנים על איזה אמצעים אני מדבר,

אז ככה: שתי אותיות הקסם האלה שכחתי במיקרה איך קוראים להם אבל שתי האותיות האלה יכלו ליגרום לשוטר לאבד את מקום עבודתו, ואם אין לך אותם אז אתה גם תשלם לשוטר משכורת

לגבי הגב' רוזנבלום אני לא מבין מה אתם בוכים, למישטרע היו שני אפשרויות

א. להילחם במכת הגניבות מיקרה אחרי מיקרה וככה להראות סטטיסטיקה טובה

ב. לימצוא רכב של איזה סלב לקבל חשיפה תיקשורתית ואז להתלהב מהביצוע והיכולות

המישטרע כמו כל אדם הגיוני בחר בדרך הקלה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

המישטרה אצלינו בארץ ממש מזכירה את מישטרת ניו יורק בשנות ה30-70 הכול קומבינות שחיטות אין סופית ......אבל אצלהם זה ניגמר אחרי שבא איש אחד וגמר לכמה אנשים את הקריירה....

פשוט המדינה שלנו עדיין בתהליך היתפתחותי וזה שחיטות וקומבינות חלק מימנו(הרי כולה עוד 3 חודשיים היא בת 57)...

למה נוראה חברים בנתיים נמשיך ליסבול אבל כמו שאומרים כול כלב יבוא יומו!

פורסם

סיפור שדיי הרגיז אותי לפני זמן מה. אני נוסע לעבודה, צמוד אלי רכב מסוג פולו לבן עם מס. אדום (משטרה) אני רואה, הבן אדם לא חגור. מצפצף לו והוא מתעלם בכוונה. ממשיך, והוא עדיין מתעלם. במשך כ-6 ק"מ עד המטה הארצי (המקום אליו נסע) נסעו בקרבתנו ניידות ספורות והן לא עצרו אותו.

כנראה שהשוטרים מחוסנים כנגד תאונות דרכים ופגיעות בנפש.

בושה וחרפה!

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
סיפור שדיי הרגיז אותי לפני זמן מה. אני נוסע לעבודה, צמוד אלי רכב מסוג פולו לבן עם מס. אדום (משטרה) אני רואה, הבן אדם לא חגור. מצפצף לו והוא מתעלם בכוונה. ממשיך, והוא עדיין מתעלם. במשך כ-6 ק"מ עד המטה הארצי (המקום אליו נסע) נסעו בקרבתנו ניידות ספורות והן לא עצרו אותו.

כנראה שהשוטרים מחוסנים כנגד תאונות דרכים ופגיעות בנפש.

בושה וחרפה!

שמוליק

מה אכפת לך?

שיעשה תאונה ונראה אם הוא חסין כוח משיכה ב- 50 G

D:

הרי ידוע ששוטרים לא יודעים לנהוג ומבצעים כל עבירת תנועה אפשרית שיש.

אני חדש פה דרך אגב (אני מגיב חדש אבל אני קורא פה כבר כמה שבועות)

Sierra Sapphire 1993 2.0i Twinky

פורסם

אני לא יודע מה היה עם החבר כנסת אבל עם פנינה רוזנבלום זה לא היה כך חוץ מהיגואר שלה ניגנב באותו זמן גם מזדאה 323 ותתפלה הם חיפשו גם אותה ומצאו והיה נגד המזדאה מרדף באזור עליית הנוער בגבעתיים עם אתה יודע ואחד מהגנבים נתפס ואחד הצליח לברוח,איך אני יודע את זה אני מתדנב במשמר האזרחי במחויבות אישית והיה לי משמרת יום ראשון.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...