Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפתי מרווח - תקציב 150-200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שסקודה סופרב החדשה אמורה להגיע לארץ בשבוע הקרוב.

רכב מאוד מרווח, לא נופל מהפאסאט מבחינת איכות החומרים (חוץ מאולי פס אחד בדשבורד), מנוע 1.8 אמור להכנס בתקציב שהגדרת וגם המיאוץ ל100 יהיה נמוך משמעותית מ10 שניות. את נושא צריכת הדלק כדאי לבדוק.

מבחינת הסחירות העתידית, הק"מ שלך משמעותית גבוה מהממוצע, כנראה שבכל מקרה תצטרך להתמודד עם קושי מסויים במכירה, אולי כדאי לבדוק מנועי דיזל? בגזרת הדיזל תקבל מומנט בריא, צריכת דלק כנראה קצת יותר טובה, השוק יותר סלחני לק"מ גבוה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוקר אור,

תודה על התגובות, אני נוסע 30,000 ק"מ בשנה, בעיקר בינעירוני.

לגבי ה B4 - ברור לך שאם הם מוכרים דרך ליסינג בסכום של 20% ירידת ערך אז בהתאמה גם היד-2 יצנח...

[ טיעון נפוץ אך מנותק מהמציאות. נכון שזה פוגע במחירי יד2 אבל כל עוד הרכב מוצלח הרווח כעת משמעותית גבוה מההפסד העתידי. אולי יש התאמה באחוזי הערך אך כספית אין שום התאמה]

ובכל מקרה גם אם הרכב זול אני לא אוהב להתבאס בכל פעם מחדש כאשר אני מתדלק.

לגבי צריכת דלק במנוע עם טורבו -> באמת לא חשבתי על זה ואכן הוולוו היתה עשויה להתאים, אבל היא מתחילה ב 200,000 ואז עוד צריך אבזור (למשל חיישני רוורס), וכן היא לא נראת גדולה במפרט שלה (נפח תא מטען של 370 ליטר), אני אגש לראות אותה ואתלבט.

לגבי מאזדה 6 "משודרגת"- למדתי כבר שכאשר יש דגם בסיס ודגמים "מתקדמים" אז תמיד המחירים מתכנסים לדגם הבסיס, למשל הסיויק ספורט שלי עלתה 10K יותר מהרגיל (היה חשוב לי בקרת שיוט), אבל ביד 2 המחירון שלה מאוד דומה לבסיס...

[ אני חושב שאתה צודק מאוד בכל הקשור לאבזור אבל כאן השדרוג הוא גם במנוע וכן נוצרת הבחנה ממשית מגרסת הליסינג. אגב, גם אם רכבי הליסינג פוגעים בערך עדיין קח בחשבון שלמזדה צפוי ביקוש בגלל מוניטין מוצלח. כמו כן לעובדה שהרכב נפוץ יש יתרונות מבחינת חלפים וכו. זמינים יותר ולרוב זולים יותר כי הרכב נפוץ. זה טוב לך וטוב לשמירת הערך]

פורד אדומה - לצערי כרגע אין להם את הדגם הרלוונטי של המנהלים (מונדאו)

אופל אינסיגניה OPC - מתחיל מ 204 אלף ונשמע ממוקד מהירות

אופל אינסיגניה רגיל - במבחן רכב של YNET לרכב הבסיס: "תצרוכת הדלק מעט מאכזבת בשיוט רגיל (כ-10 ק"מ לליטר) אך במסלול נהיגה ארוך מאד שדימה תנאי אמת רגועים יחסית, התקבלה תוצאה של 8.9 ק"מ לליטר - נמוך משמעותית מנתוני אופל. " - לא נשמע מלהיב :(

[ לא יודע איזה מבחן קראת אבל שם לב שהאופל נמכרה בהתחלה עם מנוע אחר מהמנוע היום. הקודם היה יותר חזק ויותר שתיין ]

ממשיך לחפש, היום אגש לוולוו ולניסאן

12345

פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שטויטה לא מייבאת דגמים בצבעים ?

אני מכיר מישהן עם טויוטה פריוס בצבע כחול מטאלי, ואחר בצבע חום

פורסם
אופל אינסיגניה רגיל

מבחן הדרכים שהתייחסתי אליו הינו משנת 2013: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4468385,00.html

אולי אכן עבר מאז שדרוג משמעותי, אבל אני לא יודע זאת.

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שטויטה לא מייבאת דגמים בצבעים ?

אני מכיר מישהן עם טויוטה פריוס בצבע כחול מטאלי, ואחר בצבע חום

הפריוס נראת לי קטנה מידי לשלושה ילדים מאחורה והפריוס + לא מגיעה בצבעים - הלכתי לסוכנות ברעננה לוודא.

אם רצונך במונדאו, תבדוק את הפיוז'ן באיילון מוטורס.

רכב שלא ביבוא סדיר - אני חושש מתקלות שהמוסכים לא ידעו לטפל.

אבל כן התקשרתי לפורד ושאלתי מתי מגיע הדגם - הם ענו שבשאיפה בינואר, אולי אמתין

הסופרב הגיעה לארץ. שווה לבדוק גם אותה.

את האמת חוץ מהלוגו בחוץ לא כל כך הבנתי מה ההבדל בינה לבין הפאסאט, מותג משנה "עממי" יותר במחיר של 180,000 ש"ח.

קבעתי נסיעת מבחן לאלטימה ליום חמישי.

הלכתי בתחילת השבוע לסוכנות של צ'מפיון ושמעתי את ההנחות של הפאסאט (7,000 ש"ח הנחה + 2,000 ש"ח קופוני קניה בקניון) וכמעט התפתתי לקנות, ואז הוא עבר עימי על התוספות שצריך כדי לעלות על הכביש, מה שכמעט שבר אותי היה האיתורן ב - 5,000 ש"ח ומה שבאמת שבר אותי היה המעמד לסלולרי ב - 500 ש"ח, כאשר שאלתי אותו למה אז תשובתו "כדי שתוכל להשתמש בסלולרי שלך לוויז :twisted::twisted::twisted:"

פורסם

לדעתי כן עדיף להמתין לסופרב. לטעמי היא הרבה יותר יפה מהפאסאט מבפנים וגם מבחוץ. תא מטען ענקי עם דלת חמישית ושוק יד שנייה בריא מאוד. כיום מכוניות מנהלים נחלשו בשוק ואף אחד לא ייתן לך מחירון על רכב בן 3 עם 90000 אלף ק"מ, אז לנסות לנבא שוק עתידי זה לא רלוונטי, מה גם שתמיד תוכל לעשות טרייד אין אצל היבואן ממנו תרכוש רכב חדש ושם בד"כ המחיר סביר כי את הרווח שלו הוא כבר עשה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

האלטימה, שאתה הולך לבדוק, כרגע נמכרת בהנחה רצינית ל "חבר ".

גם אם אינך זכאי להחנה כזאת, כדאי לנסות לנהל משא ומתן לגבי המחיר.

http://www.smartpage.co.il/vault/mag/2015/hever/hever253.html

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הנחה רצינית ל "חבר ".

ההנחות של חבר באמת מדהימות (הייתי רוצה להיות בעל כרטיס, אבל כנראה שלא בגלגול הזה),

המחיר שהציעו לי בסוכנות היה בעל הנחה דומה... יש לי תחושה שזה רכב נדיר שכמעט אין על הכביש והיבואן צריך להפטר מהמשלוח.

לדעתי כן עדיף להמתין לסופרב.

קיבלתי ואקפוץ היום לראות את המכונית (תיאורטית יש בכחול ואדום יפים),

חבל שאין שום מבחן דרכים באף אתר שחיפשתי בו :(

פורסם

אלטימה בקנדה נפוצה כמו מזדה 3 אצלינו.

השאלה, עד כמה מפריע לך שזה רכב נדיר בארץ.

כנראה השוק של יד 2 יהיה חלש ביותר, בדומה לניסאן פריימירה . מצד שני, המחיר לחדש נראה מפתה ומפצה על ההפסד בעתיד במכירה . להשאלה איך הרכב תקבל תשובה בנסיעת מבחן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין כרגע כלום באלבר - הם תחת חקירת משטרה בכל הנוגע לייבוא המקביל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לדעתי כן עדיף להמתין לסופרב.

הלכתי לסוכנות ברעננה, ישבתי עם שי,

הרכב מאוד מרשים מבחינת מפרט ופתרון, אהבתי את ה 5 דלתות ומאוד אהבתי את המרווח במושב האחורי.

אפילו לגבי חסרונות שיש בפאסאט הם הצליחו להתגבר חלקית (למשל אין WAZE אבל יש תקשורת עם הסלולרי כך שהוא יכול להציג מפות של גוגל).

אבל:

אין בצבעים !

אני יודע שרשום בקטלוג שיש כחול ואדום, אבל את שניהם לא מביאים לארץ, אפילו לא בהזמנה מיוחדת והמתנה של 5 חודשים...

נפלו פניו של איש המכירות כפי שנפלו פני, נפרדנו כידידים.

פורסם
תוכל אולי לשתף אותנו מה עומד מאחורי הדווקנות בבחירת הצבע?

כמה סיבות:

א. קל למצוא בחניה את הרכב :)

ב. לא אוהב להרגיש כמו כולם כאשר אני בכביש.

ג. יותר משמח אותי לגשת לרכב צבעוני - כמו שיותר משמח אותי לראות פקידה יפה ולא מכוערת.

תגיד לי שאפשר להתפשר על הסעיפים האלו - כן אפשר, אבל אני לא אוהב להתפשר אם אני לא חייב.

גם על הכחול של הפאסאט/אלטימה אני לא "מת", אבל הוא מספיק נעים לעין ומיוחד כדי שאוכל לאהוב אותו.

היום יש לי שני רכבים:

- הונדה סיוויק אדומה

- פורד פיאסטה אדומה

הרכב הקודם שהיה לי:

- הונדה אינסייט תכלת

רכב לפניו:

- סוזוקי סוויפט אדומה

בקיצור: אם אני רוכש את הרכב אני מעדיף אדום או כחול.

• תוכן חדש...