Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפתי מרווח - תקציב 150-200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור,

אני עומד לרכוש רכב חדש ומאוד מתלבט, אשמח לעזרה.

מה התקציב שלי: 150,000-200,000 ש"ח.

מה חשוב לי:

א. צבע רכב - אדום או כחול (מה שפוסל למשל את טויוטה שלא מייבאים רכבים צבעוניים)

ב. שקט בתא הנוסעים במהירות 110 קמ"ש (מה שפוסל את רוב הג'יפים, שכנראה בגלל הצורה שלהם יש רעש מהחלונות)

ג. תאוצה מ - 0 ל - 100 במהירות של 10 שניות ופחות (בכל זאת אם משלמים סכום כזה לא צריך עגלה, נכון ?)

ד. מקום במושב האחורי לשלושה ילדים

ה. צריכת דלק מעל ל - 1:10 במבחני הרכב

חשבתי על:

א. פאסאט - אבל עם כל הבלאגן שעומד להתרחש לפולסוואגן, אני חושש שאחרי 3 שנים של כתבות לא מחמיאות ערך המכונית ביד 2 יצנח.

ב. B4 - אבל אני חושש מצריכת דלק.

ג. מרצדס 180B - אבל עשה לי רעש מהחלונות בנסיעת מבחן.

כרגע יש לי CIVIC שאני אוהב מאוד, אבל היא קטנה לילדים מאחורה, ומשום מה אין בסוכנות הרכב את הדרגה הבאה (אקורד).

אשמח לעזרתכם

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזדה מוכרים לפרטיים רק 53% מכלל הרכבים שלהם (פרסום ממגאזין ממון 11/9/2015 - כן, אני שומר את הטבלה אצלי על השולחן כי ידעתי שאני ארכוש בקרוב), מה שאומר ירידת ערך אכזרית וקושי למכור :(

אני עומד להחזיק את הרכב רק ל - 3 שנים ולא חתונה לכל החיים.

באופן עקרוני מעדיף חברות שמוכרות פחות לליסינג

אבל אם לא אמצא שום דבר יותר טוב אשקול זאת בחיוב

פורסם

נסה וולבו s60.

היא נוחה ושקטה, המושב האחורי מצריך בדיקה עם העיסאות של הילדים, בבגאז' לא חסר מקום.

עם חבילות ה-R הרכב נראה לא רע, בעיקר בתכלת אבל גם באדום.

פורסם

ה-S60 לא מרווחת מההונדה באופן משמעותי, תא המטען שלה קטן יותר מהסיוויק ב-25%.

בהונדה הייתי שוקל את ה-CR-V - ייצורה של ההונדה אקורד הופסק כבר לפני חודשים מספר.

מכוניות מנהלים נוספים שהייתי שוקל: טויוטה אוונסיס וניסן אלטימה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בחג פגשתי קרוב משפחה שבדיוק קיבל את ה-crv החדש שלו.

הרכב מאוד מרווח ונוח אבל הוא כבד ועצל והאבזור בדגם הבסיסי שעולה 190k מאוד מאכזב, חסרים דברים בסיסיים כמו הגה מכוסה בעור ובקרת אקלים שקיימים ברכבים זולים בהרבה.

פורסם

א. פאסאט - אבל עם כל הבלאגן שעומד להתרחש לפולסוואגן, אני חושש שאחרי 3 שנים של כתבות לא מחמיאות ערך המכונית ביד 2 יצנח.

יכול מאוד להיות שהמצוקה בפולגסוואגן דוקא תתבטא בהנחה דרמטית ברכישה כעת.

יש להם מלאי שצריכים למכור וירצו להראות שהמותג ממשיך למכור.

אם זה המצב אז הבעיה במכירה תהיה קטנה משמעותית מהמתנה ברכישה

פורסם

ככל שהמכונית גדולה ויקרה יותר ירידת הערך גבוהה יותר. למאזדה 6 יש יחסית ירידת ערך סבירה ביחס למתחרות. אפשרות נוספת היא טויוטה קאמרי היבריד שמאוד חסכונית וגם שומרת על ערכה. אני אישית היית קונה 508. מנוע 1.6 ליטר חזק וחסכונית, מכונית שקטה ומאוד נוחה.

פורסם

תודה על ההמלצות

וולבו s60 - צריכת דלק במבחנים בארץ לא מדהימה

הונדה CRV - עשיתי נסיעת מבחן, לא מספיק שקט ומעט מאוד אבזור בשביל 190K

טויוטה אוונסיס - אין בצבעים

שברולט אימפלה - מחירון 230 אלף ש"ח

טויוטה קאמרי היבריד - אין בצבעים

מאזדה 6 - כאמור חושש מיכולת מכירה בגלל הליסינג

מכוניות שאבדוק בעקבות הפוסט:

- ניסן אלטימה (בכלל לא ידעתי שקיים רכב כזה, תודה zvit)

אשמח לרעיונות נוספים ותודה רבה :)

פורסם

יש אופל אינסיגניה OPC ליין עם מנוע 1.6 טורבו ועיצוב קצת יותר קרבי סביב 200K, מה שכן לפי האתר שלהם מבחר הצבעים דל ואפור.

גם פיג'ו 508 יכולה להיות אפשרות.

כמה קילומטרים אתה נוסע בשנה שצריכת הדלק מקבלת מקום כל כך משמעותי?

את ה-B4 למשל אפשר למצוא בעיסקות ליסינג 0 ק"מ -138 אלף שקלים, זה משאיר לא מעט עודף גם אם היא תהיה קצת יותר שתיינית.

פורסם

דווקא את הרכב עם האופציה לצבע הכי יפה בחבורה אתה פוסל, בגלל שאתה מתייחס לרכב כאל סוג של השקעה.

האדום המיוחד של מאזדה (ופורד למעשה) יפיפה.

פורסם

בנוגע לצריכת הדלק במבחני דרכים- רכב עם מנוע טורבו תמיד יצרוך יותר דלק תחת מאמץ. בנסיעה רגועה הוא יותר חסכוני ממנוע אטמוספרי. ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן לפני ההחלטה.

פורסם

לגבי המאזדה 6 אם ירידת ערך כתוצאה משיווק נרחב לליסינג מדאיגה אותך אתה יכול לחפש את מנוע ה2500 שמגיע עם כל התוספות בסביבות 188k וגם אינו נמצא ביד רחבה בשוק הליסינג (אם בכלל ) כמו מנוע ה2000 .

נ"ב הרכב משווק במגוון צבעים

פורסם

בוקר אור,

תודה על התגובות, אני נוסע 30,000 ק"מ בשנה, בעיקר בינעירוני.

לגבי ה B4 - ברור לך שאם הם מוכרים דרך ליסינג בסכום של 20% ירידת ערך אז בהתאמה גם היד-2 יצנח...

ובכל מקרה גם אם הרכב זול אני לא אוהב להתבאס בכל פעם מחדש כאשר אני מתדלק.

לגבי צריכת דלק במנוע עם טורבו -> באמת לא חשבתי על זה ואכן הוולוו היתה עשויה להתאים, אבל היא מתחילה ב 200,000 ואז עוד צריך אבזור (למשל חיישני רוורס), וכן היא לא נראת גדולה במפרט שלה (נפח תא מטען של 370 ליטר), אני אגש לראות אותה ואתלבט.

לגבי מאזדה 6 "משודרגת"- למדתי כבר שכאשר יש דגם בסיס ודגמים "מתקדמים" אז תמיד המחירים מתכנסים לדגם הבסיס, למשל הסיויק ספורט שלי עלתה 10K יותר מהרגיל (היה חשוב לי בקרת שיוט), אבל ביד 2 המחירון שלה מאוד דומה לבסיס...

פורד אדומה - לצערי כרגע אין להם את הדגם הרלוונטי של המנהלים (מונדאו)

אופל אינסיגניה OPC - מתחיל מ 204 אלף ונשמע ממוקד מהירות

אופל אינסיגניה רגיל - במבחן רכב של YNET לרכב הבסיס: "תצרוכת הדלק מעט מאכזבת בשיוט רגיל (כ-10 ק"מ לליטר) אך במסלול נהיגה ארוך מאד שדימה תנאי אמת רגועים יחסית, התקבלה תוצאה של 8.9 ק"מ לליטר - נמוך משמעותית מנתוני אופל. " - לא נשמע מלהיב :(

ממשיך לחפש, היום אגש לוולוו ולניסאן

• תוכן חדש...