Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן וזריז עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חושב כרגע על להחליף את הג'ימני לכיוון רכב קטן גודל זהה או קצת גדול יותר שידע להתמודד עם העליות של חיפה כמו שצריך, השאיפה היא כמה שיותר ספורטיבי במגבלות התקציב.

בגדול הקריטריונים הם אמין, גיר עדיפות לאוטומט (בגלל החברה), צריכת דלק סבירה 1-9 1-10 ומעלה שנתון לא קריטי כל כך.

חשבתי לכיוון אודי A3 מנוע 2000 שנת 2004/5, הבעיה היחידה שקשה למצוא אותם ובמיוחד במצב טוב.

אילו אופציות עוד כדאי לבדוק ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לאודי יהרסו ההילוכים.

קח את מאזדה 2 דמיו החדשה - עם פס אדום ספורטיבי ונהיגה דינאמית!!!!!!

2011 SEAT LEON 1.8 TSI FR MN

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

CITROEN C3 PICASSO 2014

פורסם

יש לי תחושה שהבחור הזה חושב שהוא מצחיק,

בכל מקרה, לדעתי לקנות אודי A3 מתיישנת זאת טעות, האחזקה יקרה והחלקים יקרים כמובן. אני גם לא בטוח שהוא עונה על הצד הספורטיבי. רכב ספורטיבי בתקציב שלך זה לרוב ידני וגם לא במצב מי יודע מה בדרך כלל.

הייתי מנסה אולי לחפש אלפא 159, יש לה גיר רובוטי קלאץ' אחד לא הכי נעים לנהיגה, אבל היא לא רעה בסך הכול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...