Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לינק.

תעשייה מגלגלת מילארדים שמובילה, ולעתים מובלת, על ידי כוחות שוק שמוכרים מתחומים מיינסטרימיים יותר.

אחד ממשפטי המפתח המעניינים שמופיעים במאמר - content wants to be free - רלוונטי בעיני לכל סוג של תוכן, כולל תוכן משתמשים באתרים ופורומים... :wink:

קריאה מומלצת (וארוכה) למי שמתעניין בתעשייה המקוונת, בפורנו, או בשניהם.

תבלו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אז הם הולכים לפי המודל הכלכלי של גוגל - המשתמשים צופים בתוכן בחינם בתמורה לפרסומות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בתוכן "רגיל", כן, פרסומות ואפיליאיישן עם אתרים בתשלום.

אתרים בתשלום מתמחים בתוכן נישתי ו/או במסחר במוצרים ושירותים נלווים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

וולקאם טו מיי וורלד.

אחד היזמים בתחום מתלונן שכבר קשה להם לגייס למערך הטכני את מיטב המוחות, כמו בעבר, ושהם מפסידים אנשי טכנולוגיה לתחומים אחרים.

Winston S. Churchill -

פורסם

כמה אנשים חולים על MOM. :lol:

מה זה לעזאזל NOVIHNA? וBEURETTE?

ולפי הסטטיסטקה שלהם, אם מישהו מקיש Teen milf mom does anal, השרתים של האתרים שם קורסים.

פורסם

ברונט זה שיער חום כמו שבלונדיני צהוב, השני בטח סלנג למשהו

עכשיו ראיתי שזה מברזיל בטח זה בפורטוגזית

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

BEURETTE לא brunette

BEURETTE זה כינוי בצרפת למהגרים הצפון אפרקאים [ערבים] שחיים שם,זה זאנר צרפתי בפורנו עם שחקניות ממוצא ערבי כלשהו.

הנובינחה כניראה מילה בפורטוגזית

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
וולקאם טו מיי וורלד.

אחד היזמים בתחום מתלונן שכבר קשה להם לגייס למערך הטכני את מיטב המוחות, כמו בעבר, ושהם מפסידים אנשי טכנולוגיה לתחומים אחרים.

זה מעניין.

מזכיר לי שאי שם ב2009, התראיינתי גם ל-Cool Vision הישראלית. המשרדים שלהם היו מאוד מרשימים, וגם כתבו לא מעט על ההצלחה שלהם. דווקא הרמה של המבחנים עצמם הייתה מאוד נמוכה, וגם האנשים שראיינו אותי לא היו נחמדים במיוחד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...