Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נסעתי ברכב כשפתאום הוא נכבה..

נתקעתי ברחוב מלא מוסכים בראשון וכמה חבר'ה ממוסך ליד הציצו ואמרו שנקרעה שרשרת טיימינג ( ראו דרך פתח מילוי שמן)

ביטוח הגרר לא מוכן לגרור למוסך שלי בטענה שאני נמצא בקרבת מוסך..זה לא נשמע הגיוני כי הרי כל האזור מלא מוסכים - אין זכות לבחור היכן לטפל?

האם במנוע זה (2 ל') קריעת שרשרת טיימינג גורמת נזק לראש מנוע? מה עלות אפשרית לתיקון?

תודה ושבת שלום

שי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש איזה סעיף בביטוח הגרירה שאומר שלא יגררו את הרכב ממוסך או סביבה של מוסך. לא זוכר את הניסוח במדוייק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ביטוח הגרר לא מוכן לגרור למוסך שלי בטענה שאני נמצא בקרבת מוסך..זה לא נשמע הגיוני כי הרי כל האזור מלא מוסכים - אין זכות לבחור היכן לטפל?

בוודאי שיש לך זכות. תתקשר שוב לביטוח הגרירה ותלחץ עליהם.

כמובן שאחרי המקרה ממליץ לך להעביר את הביטוח גרירה לספק אחר או לבטל עליו לחלוטין.

פורסם

בסוף הסתדרתי לגבי הגרר והרכב ממתין למוסך ביום ראשון.

לגבי התקלה עצמה, האם במנוע הספציפי הזה קריעת השרשרת תגרום נזק לשסתומים?

• תוכן חדש...