Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לחשוב על לפתוח טמבורייה. זה בא לי בטוב, אני מאד אוהב כלי עבודה, בקיא בתחום, חייתי ונשמתי קנייה ומכירה של כלים במשך 4 שנים רצופות, אבל יש כמה שאלות שמציקות לי.

אתם לא חייבים לענות על גבי הפורום הפתוח אם אתם חושבים שזה לא רעיון טוב, יש לי מקום בתיבת הה"פ :wink:

1) כמה בגדול, עלה לכם להקים את החנות? שכירות, מים, חשמל- זניח. אני מתכוון לסחורה, אגרות שונות שאני לא מכיר לגבי חנויות (אגרת שילוט וכדומה)?

2) האם יש פוטנציאל לגדילה לחנות גדולה יותר, כגון רשת עם מספר סניפים?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה נשמע יותר כמו בעל חנות חיות מאשר טמבורייה :lol:

פורסם

~

בהתחשב בקהל הלקוחות הטיפוסי בחנויות כאלה ובמתחרים שאינם בוחלים בפעילות פלילית לקידום העסקים שלהם, הייתי ממליץ לוותר. יש אנשים שזה מתאים לסגנון החיים שלהם, אתה למיטב זכרוני לא בדיוק שייך לקבוצה הזאת, וטוב שכך.

הסתייגות קלה מהכתוב לעיל: אולי זה יכול לעבוד אם יהיה מדובר בחנות קטנה באיזו עיירת ספר או נישה דומה אחרת. עדיין, אני בספק אם תראה מזה הכנסות רציניות, ואם העסקים יתחילו ללכת טוב זה רק ימשוך מתחרים מהקטגוריה לעיל.

בשביל שלא תגיד שאני סתם בא להוציא לך את האוויר מהמפרשים, הנה רעיון אלטרנטיבי למשהו שיכול לעבוד באמת: עסק של הנדימן. אם תרצה לדבר על זה בהרחבה, אני זמין בפרטי. לדעתי תפור עליך.

פורסם

גם אני חשבתי על זה פעם, ומבדיקה (קצרה ולא ממצה) שעשיתי כנראה שהכדאיות הכלכלית של זה מוטלת בספק: מצד אחד אנשי המקצוע קונים בחנויות יעודיות ולא בטמבוריות והלקוחות הפרטיים נוטים לקנות באייס, ומצד שני עלות הפעלת עסק כזה, כולל החזקת כמות ראויה של סחורה במלאי, ממש לא זולה. הרבה מהעסקים שבדקתי בתחום הם בעצם "חזית" לפעילות נוספת - תיקונצ'יק, מנעולן, וכו' - שאני מעריך שמכניסים כספים נוספים לעסק מעבר למכירת סחורה.

פורסם

הועלתה אפשרות של חנות אינטרנטית - הבעיה היא שתחושתי היא שמי שנכנס לטמבוריה רוצה את המוצא כאן ועכשיו: נורה, מסמר או פילטר למים, ואם לא תחזיק מלאי מספק הלקוחות לא ישמרו נאמנות.

הנושא של תיקונצ'יק מוכר לי מהטמבוריה בשכונה שלי - בעל העסק גם חשמלאי, ונענה לקריאות בסוף יום העבודה ובמחיר סביר לגמרי. אין לי מושג אין העסק מבחינה כלכלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל תחום העשה במו ידיך דועך בארץ (ובעולם).

לרוב האנשים אין את הכלים המיומנות הזמן והכוח לעשות מספיק כדי שלחנויות יהיה בשר כדי להרויח.

החנויות חיות מהשיפוצניקים ושירותים נלוים - לא מלמכור מנורה ללקוח הטיפוסי.

נוסף לתחרות בהום וסנטר ושות, יש לך גם תחרות עם חנויות מתמחות כמו שזר בקריות.

אם אני מסתכל עלי, ואני מגדיר את עצמי חובב ומשתדל מאוד לקנות בטמבוריה, - מקופסת צבע אקרילי גדולה, רולר, ברז, 2 מנורות ועוד כל מיני פיצספקס במשך שנה לא תוכל להחזיק עסק.

פורסם

אתה לא צריך לכוון ללקוחות פרטיים אתה צריך לכוון לבעלי עסקים בינוניים באיזור, מסגריות, מפעלי שילוט, וכו'. אתה צריך להיפגש איתם לשווק את עצמך ולראות איך הולך. מלקוח פרטי באמת לא יצא לך כלום

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

השאלה המקורית שלי הייתה לגבי עלות פתיחה. תשובה לזה לא קיבלתי, אבל אני יורד מהרעיון בכל מקרה-מהסיבות שהועלו כאן ומהתייעצויות נוספות. דריש, צפה לה"פ ממני בסוף השבוע. תודה על ההצעה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

להיות שיפוצניק או אינסטלטור זה רעיון טוב.

תפתח מאפייה או חנות גלידות.

תמיד תהיה לך פרנסה בזה (אלא אם כבר קיימת אחת בשכונה).

עסקים של מזון בד"כ לא מחזיקים יותר מדי זמן. למה? לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הועלתה אפשרות של חנות אינטרנטית - הבעיה היא שתחושתי היא שמי שנכנס לטמבוריה רוצה את המוצא כאן ועכשיו: נורה, מסמר או פילטר למים, ואם לא תחזיק מלאי מספק הלקוחות לא ישמרו נאמנות.

+1

אם אין לי אור בחדר, או הניאגרה מקולקלת, לא אחכה חודש לחלקים באדיבות דואר ישראל.

אגב, מי שהזכיר פה את אייס - בטמבוריה שכונתית ממוצעת יש מבחר יותר טוב ומחירים נמוכים יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טמבוריה קטנה אני מאמין שיהיה לך קשה להתקיים. "מגרש" שכולל בתוכו גם חומרי בניין ועסק יותר רציני של כלי עבודה זה כבר קפיצה ברמה.

• תוכן חדש...