Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Since all other users have already "glorified" that horrible body work, I'll comment the practical sides of it

A - Unless you created proper ducting behind that big grill, the car will actually have LESS air flow on the radiator which might cause overheating

B - The wing's end plates are installed upside down, the larger side should point to the bottom

C - the whole package (not necessarily the wing) hurts the aerodynamic performance of the car

.With all that said, that poor car really looks terrible and tasteless

.Moti

פורסם

הספוילר הזה בטח נותן דאון פורס מטורף לגמרי..

אני בטוח שאתה צריך את זה עם כל 654.48 הסוסים שיש שם. :shock:

:lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
היית צריך לכתוב משהו בסגנון של:

שלום לכולם - הרכב שלי לאחר אונס.

סתאאאאם.....

תתחדש, אם זה מוצא חן בעיניך זה הכי חשוב... אל תקשיב לדעות של אחרים- תעשה ברכושך מה שבא לך.

רק תתחיל להיזהר משוטרים- עוד יחשבו ששמת בפנים גם אינג'קטורים של BMW, חוטי הצתה של רנו וכו'..

קודם כל , זה היה "סעפת של הונדה, אינג'טורים של BMW ואגזוז של רנו" .. והאידיוט הזה שאמר את זה (מר הוד לק התותח) עשה לי יותר מדי בלאגן עם האוטו .. ולדעתי צריך להעלות אותו על מוקד.

אה כן , והמאזדה... מהממממת !!! כל הכבוד על העיצוב החדשני , מאיפה משיגים קיט של "עשה-אותי-חללית" ?

פורסם

הרכב דווקה מאוד משעשע, למרות שחסרי מעט גימורים לפי דעתי!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

ה-"TUNING" הזה מזכיר לי את הטעם של הבני דודים שלנו... וד"א, מה זה "משתמש חסום"??

פורסם

היום נלמד מהו משתמש חסום.

משתמש חסום הנו משתמש חסום. אזי-המנהלים חסמו אותו מלכתוב.

Піскун Святослав Михайлович

• תוכן חדש...