Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאלצתי להחליף שמשה קדמית בעקבות סדק שאין לי מושג איך נגרם. מזל שיש ביטוח.

במזגגה אמרו לי שצריך להחליף גם את הגומיה של השמשה. אחרי קריאה ברשת הבנתי שזה מעין 'מס' שהם לוקחים הרבה פעמים בהחלפת שמשה (הזגג אפילו לא נכנס לרכב כדי לראות). אבל זאת לא הנקודה, מה שאני אשמח לדעת - אפילו אם כן צריך להחליף, כמה זה אמור לעלות?

כל סיפור הגומיה עלה לי 230 שח..

פורסם

גם אותי תקעו עם הגומייה הזאת. 200 שקל. הביטוח לא מכסה את הגומיה הזאת. זה סתם פס של גומי.

עוד דרך לסחוט כמה שקלים מהלקוח.

פורסם (נערך)

הגומיה זה פס הגומי מסביב לשמשה. הכי פשוט וקל לזגג לתלוש את הקיימת ואז לחייב אותך על התקנה של גומיה חדשה. חסרון נוסף שלרוב זאת תהיה גומיה ג'נרית ולא מקורית של יצרן הרכב, ויכול להיות שההתאמה או המראה שלה יהיה שונה מהמקורי.

אם הגומיה קיימת אצלך במצב טוב, אין שום סיבה להחליף אותה. עם קצת רצון אפשר להוריד את הקיימת ובסוף להחזיר אותה בחזרה.

אני מניח שרוב האנשים יסכימו להחליף את הגומיה במקום להתחיל להתעקש עם העסק או להתחיל לחפש מקום אחר, אם העלות היא באמת כ-200 ש"ח, והעסקים עובדים בשיטת מצליח.

לכן לדעתי ההמלצה שלי תהיה להתעקש על הסרה זהירה של הגומיה הקיימת ולהשתמש בה שוב. כמובן תתעקש להיות נוכח בתהליך ההסרה כדי לוודא שבאמת העבודה מתבצעת כמו שצריך.

- לפני כחודש לצורך תיקון יסודי של חלודה שהתחילה להתפתח בגג של הרכב שלי, שהוא שנת 97, היה צריך להוציא את השמשה החוצה, והזגג שעבד עם הפחח דאג להסיר אותה בזהירות ובסופו של תהליך החזיר את הגומיה הקיימת ללא בעיה.

עריכה אחרונה על ידי The Coolest
פורסם

במצב כזה לא הייתי מתעקש על כלום ברגע שהשמשה כבר מפורקת, כשהוא יחזיר לך את השמשה, הוא כבר "ידאג" להתקין את הגומייה כך שתחזור אליו שוב פעם, לתקין גומייה חדשה וגם לשלם על הפירוק וההרכבה.

• תוכן חדש...