Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם גם לכם מגיע כסף מהבנק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד ימים ספורים למימוש זכאות לקבלת כספים מהבנק עקב תיאום עמלות.

פרטים כאן, הקישור מפנה לבנק טפחות אך המידע לגבי לקוחות של הבנקים:

בנק לאומי, בנק הפועלים, בנק דיסקונט ובנק הבינלאומי הראשון, שהיה להם חשבון עו"ש ו/או חח"ד ואו חש"ק באותם בנקים במהלך השנים 1.1.1990 ועד 30.6.2008.

אז כל מי שהחזיק כספים בבנק X בתקופה האמורה והיום מחזיק כספים בבנק אחר, למהר ולהגיש תצהירים בהתאם.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בנק איגוד לא היו חלק מהקנוניה? אז אני לא זכאי להגיש תצהיר ולקבל החזר?

למה שולחים את התצהירים לנאמן של בנק איגוד?

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

לא ממש הבנתי,

אם היה לי חשבון בנק ב2008 בלאומי , מגיע לי כסף?

אני עד היום בלאומי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כן, מגיע לך כסף.

אם אתה עדיין באותו בנק (גם אם מספר החשבון השתנה) הכסף יכנס לחשבונך ללא כל צורך לעשות איזה שהיא פעולה או הצהרה.

מה שכן, שאלת המפתח היא כמה כסף ייראה כל לקוח בסופו של דבר.

פורסם

לא מובן כל כך, אכן.

אם היה לי חשבון בבנק לאומי וכיום עדיין מחזיק אני באותו חשבון הבנק, לא מגיע לי זיכוי על פי העולה מן האמור, נכון? א. מדוע לעזאזל? במה אני שונה מאלו שסגרו את החשבון?

ב. אולי זה כי אקבל פיצוי אוטומטית?

פורסם

יש שמועות שנוקבות גם בסכום של אלפיים ש"ח.

אך הפיצוי הכולל הוא 35 מיליון, מתוכם הולכים 5 מיליון למי שהגיש את התביעה היצוגית, נשאר 30 מיליון.

אם אני אנקוב במספר של 3 מיליון חשבונות עובר ושב, נשמע הגיוני?

אני אצמצם את המספר ל 1.5 מיליון חשבונות עו"ש... משמעות כל בעל חשבון ייקבל 20 ש"ח.

פורסם
אם אין לי תדפיס חשבון בנק, מאיפה אני משיג חתימה של עו"ד?

בשביל הסכום המדובר לא שווה, אלא אם כן יש לך חבר עו"ד שמוכן לחתום על תצהיר בחינם.

באופן כללי בכל בית משפט שלום צריך להיות "רשם" שזה למעשה עו"ד תורן שחותם על תצהירים במחיר מוזל בסביבות 50 ש"ח. אצל עו"ד באופן פרטי יגבו ממך כ-300 ש"ח על תצהיר כזה.

פורסם

רק אם שמרת לעצמך, לדעתי כל מסמך שיהיה לך יהיה מספק, תבדוק במגירות אולי העברת כסף למישהו או נתת צ'ק ושמרת לך על תדפיס הבנק לצורך הוכחה.

חבל שלא מאפשרים להשתמש לדוגמא בתלוש המשכורת (הרי מצוין שם מספר חשבון הבנק שאליו בוצעה העברה).

פורסם

אישית אני נוהג לשמור את דף החשבון האחרון מכל חשבון שאני סוגר. הוכחה שאין לי יותר התחיבויות לבנק.

הבעיה היא שכאן מדובר בתקופה המתחילה לפני 25 שנים, ומעטים שומרים דפי חשבון יותר ממספר שנים בודדות (דומני שהזמן הרצוי הוא 7 שנים, שמעבר להן אין אפשרות לתבוע אותך, יחכים אותנו ישה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...