Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהטסו שרמנט 83, קניתי לפני שנה וממש מרוצה, עכשיו במסגרת "איפולי המנע" אני לא יודע אם להחליף שמן גיר(לא יודע גם מתי החליפו לאחרונה). בתכל'ס הגיר משלב הילוכים בצורה כל כך חלקה כמו בפאררי( כן עם הנקישות ..), האם צריך להחליף? ואם כן איך?

דבר שני..

פלטינות, במסגרת טיפול 10,000 איך אדע אם צריך להחליף, והאם מחליפים כל 10,000

אודה למומחים בינכם שיעזרו.

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

פורסם

טוב, קודם כל סחתיין שנהגת בפרארי ובחרת בסוף בדיהטסו שרמנט. חוץ מההילוכים יש עוד מאפיינים דומים?

ולעניין שאלותיך -אני מניח שאתה מדבר על תיבה ידנית והתשובה בהתאם: שמן גיר הוא לא דבר יקר ולא משתמשים בכמות גדולה (לא יודע בדיוק כמה לגבי הדיהטסו). לא נראה לי שיזיק להשקיע את הכמה עשרות שקלים וחצי שעה על זה. בעקרון אמור להיות בגיר בורג ריקון למטה ובורג או מדיד למעלה. פותחים את התחתון והעליון, מרוקנים לכלי, סוגרים תחתון ממלאים וזהו. בתקווה שדיהטסו עשו את זה כך.

אה, כן. מן הסתם תצטרך איזה משפך עם פיה צרה מאוד.

לעניין הפלטינות - עד כמה שאני זוכר מהתקופה שהיה לי רכב עם פלטינות (חיפושית) - בעקרון לא היה סיפור יקר, לא יודע כמה זה היום.

אפשר לפתוח ולראות עד כמה הן שחוקות ואז להחליט, אבל אם כבר פתחת אולי שווה להחליף וזהו. תלוי במחיר שלהן. אני לא יודע אם זו עבודה ל-DIY, מעולם לא ניסיתי, עד כמה שאני יודע זו צריכה להיות עבודה מדוייקת, ושווה לפחות בפעם הראשונה לתת למכונאי לעשות את העבודה, להציץ מעבר לכתף שלו וללמוד.

פורסם

אני אחפש את הברגים מתחת לגיר

ואמשיך להעביר הילוכים בפאררי.. סליחה,דייהטסו:)

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

• תוכן חדש...