Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות רכב שישרת אותי בנסיעות עירוניות ובין עירוניות. כיום אני נוהג בגולף 2002 ידנית והייתי רוצה לקנות הפעם רכב יפני או קוריאני חדש (2015) עם גיר אוטומט חסכוני שאפשר לסמוך על האמינות שלו. מבחינת המרחב, חשוב שיהיה מרווח ונוח לשני נוסעים בנסיעות ארוכות. מבחינת תקציב אני חסום בסביבות ה 130-140 אלף ויותר חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני לאורך זמן מבחינת תצרוכת הדלק והתחזוקה שלו.

להלן ההתלבטויות שלי:

יונדאי i20 - נסעתי בו בנסיעת מבחן ולא התלהבתי יותר מדי...

סקודה פאביה - לא יפני/קוריאני אבל ממה שקראתי הוא נחמד... מפחידות אותי הבעיות שהתגלו בגיר הרובוטי של פולקסווגן ואין לי מספיק מידע לגבי האמינות שלו

ניסאן נוט - אין לי מספיק מידע אבל מבחינת מרחב ואבזור הוא נראה לא רע יחסית למחיר. המגדש על (סופרצ'ארג'ר) נשמע כמו משהו לא מוכר ויקר לתיקון....

טויוטה יאריס

מאזדה 3

פורסם

אתה מחפש עוד אופציות חוץ ממה שרשמת? אם כן, אז על הפיקנטו לא עשית נסיעת מבחן?

בכללי- נראה לי שעדיף לך להשלים נסיעות מבחן על כולם ולגבש דעה בעצמך גבי הנוחות

פורסם

קיה סיד - קוריאנית, אוטומטית, נוחה, מרווחת מספיק לשני מבוגרים (ויש גם גרסת סטיישן אם אתה צריך הרבה מקום) ולא יקרה לאחזקה.

מאזדה 3 גם אופציה טובה, אבל לך על גרסת ה-2.0 ליטר. ה-1.5 ליטר הבסיסית קצת חלשה מידי.

טויוטה יאריס קטנה מידי לדעתי. אם כבר לך על הספייס ורסו, שזה יאריס XL, אבל קח בחשבון שהיא מגיע די ערומה מאבזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יונדאי I20- אוטו מרווח יחסית גם מאחורה, אבל שום מזה כלום מיוחד- מנוע 1.4 עם תיבת 4 הילוכים לא מהיר, לא חסכוני, לא מהנה לנהיגה ממש..

סקודה פאביה- לי יש את האוטו הזה (איך שראיתי את הכתבה שהאוטו הגיע, ישר רצתי לסוכנות להזמין). אחלה אוטו! חסכוני (לי עושה 1-15, ואני לא נהג רגוע במיוחד). לאבי יש אוקטביה 1.4 עם הגיר הנ"ל, נסע כבר לא מעט קילומטרים (טפו טפו חמסה חמסה) עובד פיקס. המרווח מאחורה לא משהו לספר עליו הבייתה, מספיק פלוס.

ניסאן נוט- כבר נכנס לקטגוריית המיקרו וואנים- ניסאן נוט, טויוטה ספייס וורסו, C3 פיקאסו.. אני לא ממש אהבתי אותם, אף אחד מהם לא חזק או חסכוני, "סתם" סופר מיני מוגבהת.

מאזדה 3- חברה בפלח המשפחתיות, ועולה יותר (ולא ממש חסכונית). אם כבר הגעת לסוף התקציב (130Kׂ), לדעתי כדאי לך להזמין פלואנס דיזל, רכב חסכוני ומרווח מאחורה (לי היה קצת קלסטרופובי שם, לא שאני נמוך או פוחד ממקומות סגורים/חשוכים, סץם לא ממש אההבתי את המושב, אבל זה עניין אינדיבידואלי- לך תבדוק אותו, או שתשכיר רכב ליום ותעשה נסיעה כזו).

טויוטה יאריס- בין המרווחות בסגמנט הסופר מיני, וזמינה גם בגרסה היברידית חסכונית מאוד (בערך 1-17). הביצועים לא בשמיים, אבל סבירים פלוס. אמינות מעולה (לפי סקרי אמינות הדגמים ההיברידיים של טויוטה אמינים יותר מדגמי הבנזין, וגם אלו כידוע אמינים יחסית). אם תגרד מלמטה את התקציב (136K), תוכל לקנות אוריס הייבריד- טובה יותר, אבל עם מושב אחורי צפוף יחסית. יכול להיות שלך הוא מתאים, לך לסוכנות תבדוק.

פורסם
קיה סיד - קוריאנית, אוטומטית, נוחה, מרווחת מספיק לשני מבוגרים (ויש גם גרסת סטיישן אם אתה צריך הרבה מקום) ולא יקרה לאחזקה.

מאזדה 3 גם אופציה טובה, אבל לך על גרסת ה-2.0 ליטר. ה-1.5 ליטר הבסיסית קצת חלשה מידי.

טויוטה יאריס קטנה מידי לדעתי. אם כבר לך על הספייס ורסו, שזה יאריס XL, אבל קח בחשבון שהיא מגיע די ערומה מאבזור.

מחזק את ההמלצה על הסיד, זה רכב מאד נוח ואמין. אני לא הייתי הולך על גרסת הסטיישן כי אני לא סובל סטיישנים (אבל אולי זה מה שאתה מחפש). תקח אותה לנסיעת מבחן, תראה אם היא מרגישה לך טוב.

• תוכן חדש...