Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קראתי בפורום הזה שזה קשור ל " תערובת עשירה " שפוגעת בהספק של המנוע ולירידה בכח

ציטוט :

תיבדוק למה יש לך פיח .יכול להיות שהתערובת עשירה מדי. זה גורם לירידה בהספק ,ליכלוך ,זיהום אויר ,ונזקים למנוע של הרכב.

איך אפשר לדעת אם התערובת עשירה מדי ?

לקחתי את הרכב למוסכניק לפני כמה חודשים והוא אמר לי שהמנוע תקין אבל שהוא לחץ על הגז הוא אמר לי שהגזים לא עוברים חלק ...בתחושה שלו יכול להיות שהפיח השחור קשור לזה ?

עשיתי בדיקה של מזהמים כמה פעמים וזה עבר חלק בטסט .

עריכה אחרונה על ידי Moss Travel
  • תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי,

בענף שאני עובד בו ישנה חברה מאוד גדולה ומפורסמת שמפרסמת שהיא מייצרת את מוצריה בישראל.

אני יודע שהם מייצרים את מוצריהם בשטחים באיכות ירודה ולכן המחירים שלהם נמוכים בהתאם- הטריק שלהם הוא שהם הקימו מחסן גדול עם מכונה אחת של המוצר ומספרים שהם מייצרים שם.

אותו דבר הצמיג הזה- אמריקאי- הוא לא.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כזה צמיד עוד לא ראיתי נתונים מרשימים מאוד :

http://www.tireclub.co.il/catalog/195/65R15-91V.html

אחיזת כביש A , צריכת דלק B ודציבלים נמוכים 68 !!!!

רשום : דאנלופ ? זה אנגלי ? חברה טובה ?

ממש אהבתי את הנתונים - רשום SPORT חיי הצמיג יהיו קצרים יותר ?

פורסם
בוא נאמר שזה לא המקום שצריך להכניס אליו אצבעות

האגזוז זה מקור ללכלוך כיוון שמשם יוצא כל הפיח, זהו החלק היחיד שמעיף את כל השריפה שמתבצעת במנוע.

כשאתה שוטף את הרכב, אתה יכול להעביר שם מטלית / ספוגית ולנקות מסביב.

ציניות חבר :)

אגזוז זה לא פי הטבעת של תינוק ואין צורך להעביר מטלית או מגבונים לחיים של סנו.

או שהתחלת לעשות סקס עם האגזוז של הפיאט :oops:

איזה כייף לי :)

פורסם

4 צמיגים ב-600 ש"ח זה אכן מחשיד ואני יכול להבין את הדעות הקדומות מהם סובלים הצמיגים הסיניים יחד עם זאת מישהו בדק את הצמיגים הספציפיים ? למישהו יש ניסיון איתם ? אולי מרוב שתקעו לנו חזק את הצינור של יוקר המחיה אנחנו לא מבינים שזה באמת צריך להיות המחיר של צמיג סטנדרטי לרכב משפחתי ?

אני לא מנדב אף אחד להיות שפן ניסיונות רק אומר בואו לא נקפוץ למסקנות לפני שבדקנו איך הצמיגים הללו מתנהגים באמת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

^אה, אוקי, אחלה רעיון - ואיך אתה בדיוק בודק שהצמיגים הללו מתנהגים באמת?

הדעות על צמיגים סיניים הם לא קדומות. להיפך הם מתקדמות ככל שהזמן עובר.

פורסם
ומנגד:

בשביל 5 ימי גשם בשנה שווה להוסיף את ה400₪ האלה?

כן.

בהחלט שווה.

כשההבדל בין כמעט תאונה לבין תאונה הוא 400₪ לאורך 3-4 שנים זה בהחלט שווה.

חוץ מזה, אני יותר שקט כשאני קונה צמיג של מותג ולא איזה צמיג עלום שם שגם האחיזה שלהם בהתאם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חוץ משם החברה לא צויין דגם ומידת הצמיג שאפשר יהיה לחפש עליו ביקורות

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מצטרף להמלצות - לא הייתי נוגע. בשביל משהו כל כך קריטי שילווה אותך בשנתיים שלוש הבאות הייתי משקיע יותר באיזה חברה מוכרת שיש עליה כבר המלצות.

פורסם

גם אם ההבדל בהלימת חרום יבשה הוא 3 מטר, כמה פעמים קרה שבלמת חזק ועצרת כמעט בתחת של הרכב ?

אז תחשוב שעם צמיג נחות זה היה בתוך הרכב.

פורסם
4 צמיגים ב-600 ש"ח זה אכן מחשיד ואני יכול להבין את הדעות הקדומות מהם סובלים הצמיגים הסיניים יחד עם זאת מישהו בדק את הצמיגים הספציפיים ? למישהו יש ניסיון איתם ? אולי מרוב שתקעו לנו חזק את הצינור של יוקר המחיה אנחנו לא מבינים שזה באמת צריך להיות המחיר של צמיג סטנדרטי לרכב משפחתי ?

אני לא מנדב אף אחד להיות שפן ניסיונות רק אומר בואו לא נקפוץ למסקנות לפני שבדקנו איך הצמיגים הללו מתנהגים באמת.

אין קשר בין הדברים. זה שצמיגים איכותיים יקרים פה לא אומר שצמיגים שלכאורה עולים סכום סביר שווים משהו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אגזוז זה לא פי הטבעת של תינוק ואין צורך להעביר מטלית או מגבונים לחיים של סנו.

או שהתחלת לעשות סקס עם האגזוז של הפיאט :oops:

ברור לי אבל אם מר פות"ש רוצה שזה יהיה נקי אז בכיף, אגב המון דיטיילרים כן מנקים את האגזוז מהפיח, זה חוזר כמובן מהר אתה יודע טוב יותר ממני :)

אם מדובר בסופית אגזוז מיוחדת מניקל או רכב ספורט וכו' אז כן אפשר לנקות מסביב.

אישית מעולם לא ניקיתי את האגזוז, לא מצאתי סיבה.

נ.ב בלימת חירום עם צמיג איכותי לעומת סיני שווה זהב, אין להשוות בכלל

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

עשיתי בדיקה על הצמיגים " הפרימיום " והפחות מוכרים LOW MED END ומסתבר שלא כל הפרימיום הם באמת פרימיום בפועל , הרבה גלגלים של מישלין , גודייר , קונטיננטל וכו' , שאמורים להיות ציון 8 ומעלה בפועל הם לא כאלה ... מקבלים ציונים בינוניים ברשת ...

שמתי לב גם שהדגמים של החברות פרימיום בארץ הם דיי בינוניים לא להיט בכלל לדוגמא : גודייר אקסלנס מקבל ציון בינוני כמו צמיג סיני

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Excellence.htm

צמיג קלבר שאמור להיות צמיג איכותי - מקבל ציון ממש בינוני ומטה ראיתי סינים ברמה שלו

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kleber/Dynaxer-HP-3.htm

צמיג כמו מישלין ENERGY SAVER מקבל בחלק מהקטגוריות ציונים בינוני כמו צמיג סיני

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Michelin/Energy-Saver-Plus.htm

דווקא הצמיג הסיני GT RADIAL מקבל ציונים לא כל כך רעים - צמיג של 300 שקל

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/GT-Radial/Champiro-HPY.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/GT-Radial/Champiro-228.htm

הצמיג שיש לי ברכב - SUNITRAC FOCUS 4000 הסיני משתמשים בו בארה"ב על רכבים BMW

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Sunitrac/Focus-4000.htm

הציון ברטוב גרוע אבל בהנחה שאין הרבה גשמים בארץ כל השאר בינוני 60-70

פורסם

הרגת אותנו מר מוס.

בוא נתחיל בזה שאם יש לך שאלות על אגזוזים, יש פורום טכני, אל תערבב פה גדי בחלב אימו.

לגבי הצמיגים, תסביר לנו בבקשה מה מטרת השרשור? המלצה לצמיג איכותי במידה שלך? סקירה של מותגי הצמיגים השונים? אקלים ארצישראלי?

המליצו לך פה על צמיגים טובים לשימושך. אני יכול להבין את הרצון לצבור ידע ולא ללכת 'כצאן ל..'

אבל זה דורש פתיחות, אז מישהו בארה"ב הרכיב את הצמיג הזה על הבמוו שלו, ומישהו בארץ שמרוויח כסף מתיקון מכונות כביסה לקח מצית ושרף ללקוח שלו את הכרטיס, זה מישהו וזה מישהו.

אתייחס גם לשאר השאלות שלך: אתה מחפש את הצמיג הכי אוחז? את ההכי שקט? או פשרה טובה בין כל התכונות בשילוב מחיר טוב? אם האחרון - אז הציעו לך אופציות, וזה שכתובה באיזה אתר ביקורת שנכתבה ע"י אנשים שאתה לא יודע מה הרפרנס שלהם לא אומר כלום.

אם אתן לך סיבוב בבמוו 330 את תחשוב שזה האוטו הכי טוב בעולם, עד שאתן לך סיבוב במזארטי גיבלי, ואז היא תהפוך לטובה ביותר בעולם.. זה אינסופי.

בקיצור - אתה יכול לשמוע להמלצות או שאתה יכול לקנות GT RADIAL שלדעתך מקבל ביקורות 'לא כל כך רעות' אני מקווה שלא תצטרך לבדוק מי צדק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

אני מחפש את הצמיג הכי טוב בצריכת דלק ויעלה כמה שיעלה , צריכת דלק A ואחיזת כביש A אני לא מוצא

מצאתי משהו KUMHO KH-27 אבל יש עליו ביקורות לא משהו בארה"ב וב YOUTUBE בסירטונים שם הוא נודע לשמצה

יש מישלין צריכה דלק B אבל בבדיקות ברשת הוא קיבל ציון בינוני

אין לי בעיה לשלם כמה שיעלה אבל אני צריך שהצמיג יהיה A באחיזה ו A בדלק מישהו נתקל בכזה צניג ?

הצמיג הכי מומלץ שראיתי ברשת הוא בריגסטון B390 אבל אין מידע עליו לגבי צריכת דלק אחיזת כביש כלום רק כותבים שהוא מעולה בלה בלה בלה ...

עוד משהו יש מכשיר כזה שבודקים איתו את הצמיד " ממ" כמה נשאר 8 או 3 עולה בארה"ב דולר , אני מנסה למצוא בזאפ או בכל מקום ברשת חנות לקנות את זה אני לא מוצא

http://www.ebay.com/itm/Tyre-Tread-Depth-Gauge-Metric-Standard-Measures-Tester-32nds-25mm-Car-Bike-Motor-/291438141427?hash=item43db111ff3

מישהו יכול לכוון אותי לחנות שמוכרת דבר כזה ?

תודה על הסבלנות מ A עד G הייתי נותן לכם תקן C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...