Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לאלטרנטור איך אפשר לדעת מה איתו מה מו מי כדי להחליף ומה עם מצבר והכבל למצבר תאמת האור מתעמעם עם הבאסים ! טיבעי ?

אני יש לי פיוניר 5 ויי 400 וואט - הם מורכבים בגולף. אני לא יודע מה יהיה

יש לי מגבר של רוקפורד 600 לסאב 2 יציאות. ומגבר 640 לוג'יק מחוברים בבריג' לרמקולים - וזה נשמע חזק רק מאחורה

כאילו אתה עומד 5 מטר ליד האוטו אתה לא שומע שיש מערכת כאילו סתם רמקולים דלוקים

והם מכוונים למקסימום שלהם - מה זה יכול להיות - הרמקולים צועקים אבל מקדימה שומעים סביר כאילו יש רמקולים 180 ואט או 200 למראת שהם 400 ועלו לי 700 ומשהו שקל

מה עושים

יש בדלתות מקדימה קומפוננטם חלשים אבל איכותים (לא שומעים אותם ביחד לרמקולים מאחורה)

מה מה מה עושים שישמע טוב קלאסה ...

תודה חבר'ה 0 אחלה פורום

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

תאזן את השמיעה שהיא תתאים מהמערכת !

תן יותר עוצמה לקדימה ופחות לאחורה ( הגיוני לא ? ) :-P

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

ממש לא הגיוני

אני מנצל את המקסימום של הקדמיים והמקסימום של האחוריים

אני יכול להחליש את האחוריים וכך אשמע את הקדמיים - אבל מה זה שווה אני אוריד מהווליום של המערכת !!!

ושמעתי פה שהגיין לא צריך להיות עד הסוף... למה

הגיין אצמלי בשני המגברים עד הסוף והכיוון מהקרוס !!!

פורסם

בגלל העיוות אני חושב שלא מגבירים עד הסוף ! ככל שאתה מגביר יותר היחס עיוות עולה !

וכן

אתה צריך להוריד מהעוצמה של הקידמיים כדי לקבל איזון !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

חושב או בטוח

אני רוצ הלדעת

הרי אם אני מגביר עד הסוף במגבר אבל אני מחליש בקרוס זה בדיוק אותו דברים להחליש במגבר ולהגביר בקרוס !!!

לאע ?

פורסם

איפה עושים מפגשים !!! אני רוצה לבוא בגולף להשמיע לכם תגידו לי מה מו מי

ומה כדאי לשנות !!!!

תגידי לי איפה המפגש הבא אשמח לבוא חברים !!!

פורסם

כרגע אין שום מפגש שעומד להתבצע.

בדר"כ כאשר יש מפגשים, זה בנושא "דביק" בראש הפורום.

אתה מוזמן להתעדכן דרך שם.

• תוכן חדש...