Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

לאחר שבסיוע הפורום מצאתי רכב לאשתי, הגיע הזמן לעשות חושבים ולחפש תחליף לג'טה 160 המשרתת אותי נאמנה בשנים האחרונות. הרכב עודנו נוסע טוב וגם פנים הרכב מזדקן בצורה טובה, אבל מגרד לי לנסוע על משהו חזק יותר, אך באותה עת לא בולט.

אני מחפש משהו עם 200 כ"ס ומעלה שאיננו מושך את העין. הפרקטיות חשובה - הלקסוס ct200 של אשתי לא ניחנה בתא מטען גדול. תקציב - עד 140 אש"ח.

האפשרויות שעלו לי בראש עד עכשיו -

1) פורד מונדאו טיטניום - מגיעה עם 240 כ"ס, אבל תאוצה לא הרבה יותר טובה ממה שיש לי עכשיו, וממבט בלוחות כולן מליסינג

2) סקודה סופרב v6? יש בכלל סיכוי למצוא את החיה הזאת?

3) ??? אשמח לשמוע הצעות

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש למכירה בפורום פורד פוקוס ST סטיישן, זו כנראה אחת הסליפריות הכי רציניות שאפשר לרכוש במחיר הזה (הוא מבקש מעל התקציב שלך, אבל הרכב הזה לא באמת בר השוואה לרכבים עליהם דיברת מבחינת ביצועים וניהוג).

דיסקליימר: לא קשור למוכר, לא חובב של פורד, לעצמי לא הייתי רוכש אחת בגלל שאיני מתחבר לעיצוב.

אם מעניין אותך, יש כאן ביקורת שלי על אחותה הקטנה - 1.6 אקובוסט.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לצערי אין סיכוי שאמתח את התקציב עד לשם, גם ככה האשה לא מבינה למה אני רוצה להחליף את הרכב הנוכחי

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אציין שעל אף העריכה לעיל אני לאו דווקא מחפש מונדאו או סופרב, אלא כל רכב חזק וסולידי שיכנס בתקציב שצויין בפתיחת הטופיק

פורסם

הייתי חושב על כמה אמריקאיות שנותנות יחסית הרבה כוח וגודל לשקל. אבל לא בטוח עד כמה הן נחשבות סולידיות (מצד אחד רובן לא ספורטיביות או נוצצות למראה - מצד שני, "אמריקה ורסנו" לישראלים יש איזה עין לאמריקאיות).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

היחידה שמושכת אותי מאלה היא הביואיק לקרוס, אבל אני מעדיף את העיצוב של אופל אינסיגניה עליה היא מבוססת (למען האמת זו אופציה)

פורסם

המליבו נוסעת מהר. לדעתי ה- ST לא תימכר במחיר שהוא דורש, אז אם אתה מוכן ידני - תנסה. למה סופרב אם יש פאסאט? ה- 1.8T לא מספק אותך? ניתן לשפר אותו די בקלות ואז נוצר פער משמעותי מה- 160 שלך. אולי תמצא איזו VRS? היו כבר כמה למכירה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מאליבו טורבו 2013 נכנס בלי בעיה לתקציב.

יש לנו במשפחה כזה מהמשלוח הראשון שהגיע לארץ.

זה עונה בדיוק על ההגדרה של "

אני מחפש משהו עם 200 כ"ס ומעלה שאיננו מושך את העין."

פשוט וזולה לאחזקה. מהירה מאוד. לטעמי נראית כמו משפחתית ולא כמו רכבשמושך מבטים. בטח אחת בלבן.

רכב נעים מאוד בפנים.

A3

A4

פורסם

נהגתי מספיק על כל הרכבים שדוברו פה ואלו המסקנות שלי-

אינסיגניה 2000 רכב מצוין ומהנה, מציע הרבה כוח ומרגישים את זה יפה מאוד על הכביש. אבל הוא לא מאובזר מספיק והדשבורד שלו זול ומשעמם.

הסופרב היא המוצלחת מכולן מבחינתי. המושבים האחוריים מספקים המווווון מקום ותחושת הנהיגה שלה פשוט מעולה. מנוע ה2.0 מציע 200 כוח סוס שמביאים אותך לא פחות מהר מה-220 כוח של האינסיגניה אל יעדך המבוקש, ובתוספת פינוק שאין באינסיגניה.

המונדאו טיטניום תהיה בחירה מצוינת, היא מאוד מרווחת גם בתא המטען וגם במושבים מאחורה, ונוחות הנסיעה טובה, אך לטעמי לא כמו של הסופרב. פה יש יותר תחרות והייתי ממליץ לך לבדוק יותר לעומק.

המאליבו מבחינתי היא כישלון, לא מרווחת, אומנם חזקה אבל משהו שם לא באמת משאיר אותך עם תחושה של וואו כמה כוח..

בלה קרוס נהגתי רק בדגם המפלצתי עם ה-303 כוח סוס, זהו רכב גדול אבל הפנים שלו צפוף יחסית, נוחות הנסיעה טובה, אך הדשבורד די זול... בסהכ די מפתיע לטובה. אבל כל החסרונות מתגמדים כשלוחצים אותה עד הסוף. פשוט חיה!

בהצלחה בבחירה.

פורסם
נהגתי מספיק על כל הרכבים שדוברו פה ואלו המסקנות שלי-

המאליבו מבחינתי היא כישלון, לא מרווחת, אומנם חזקה אבל משהו שם לא באמת משאיר אותך עם תחושה של וואו כמה כוח..

אני לא מנסה לשכנע את פותח השרשור למאליבו, אבל אין ספק שאין לך מושג על הרכב.

מספיק לראות את הנתונים היבשים של הרכב בשביל להבין שאתה טועה ומטעה

A3

A4

• תוכן חדש...