Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טיוטה יאריס 2014 תחת אחריות החברה

1)נוזלים לי מים קרירים מתחת לאוטו יכול להיות שזה המזגן?

2)האם טיוטה אמורים להחליף לי שמנים ומים לרדיאטור ברגע שזה אמור להיגמר ?

פורסם

1. המים הם מי מזגן.

2. נוזל קרור ושמן לא אמורים "להגמר" במרווח שבין טיפולים אלא רק לרדת במפלס בצורה קלה. אתה זה שאחראי לבדוק את המפלס ואתה זה שאחראי למלא אותו בכדי שיהיה במפלס התקין.

בטיפול יחליפו לך שמנים וימלאו נוזל קרור במידה וחסר אבל זה כמובן בתשלום מלא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואני מוסיף - קיבלת עם האוטו ספר רכב, קרא אותו. מומלץ.

בדרך כלל בטיפול אם נדרש להוסיף נוזל קירור הם מוסיפים, ובטויוטה לא נוהגים לגבות על זה תשלום (כמובן תוספת בגבול הסביר לפצות על אידוי טבעי).

בכל אופן - אתה אל תוסיף דבר. נוזל הקירור של טויוטה הוא ל-10 שנים ואם תערבב אותו עם נוזלים אחרים ולא מזוהים אתה עשוי לגרום נזק.

שמן מנוע - רצוי לעקוב אחת לחודש/1000 ק"מ ובמיוחד בחודשים הראשונים שאז ישנה צריכה מוגברת, עד שהצריכה מתייצבת (או מתאפסת במקרה הטוב ביותר).

אני מאמין שאם ישנה ירידה משמעותית ואתה תודיע על כך למרכז שירות, יציעו לך לבוא והם ימלאו במסגרת האחריות ללא תשלום.

• תוכן חדש...