Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבחור התאדה כלא היה. לא עונה לא לטלפון הודעות או פייסבוק.

כמו כן משום מה היוזר שלו בפורום לא פעיל, וכל השרשורים שרק מזכירים את השם COOL CAR נמחקים, גם אני פתחתי אחד ומחקו אותו בין לילה. לא ברור הנושא

פורסם

נשמח לפחות אם אחד המנהלים יסביר לנו מה הולך, מדוע הוא נחסם וכל הנושאים שלו נעלמו, במקום סתם למחוק את כל הטראד.

בכל מקרה נשמע קצת תמוהה שהוא בחול ולרגל כך הוא סגר לעצמו את האתר..

פורסם
נשמח לפחות אם אחד המנהלים יסביר לנו מה הולך, מדוע הוא נחסם וכל הנושאים שלו נעלמו, במקום סתם למחוק את כל הטראד.

בכל מקרה נשמע קצת תמוהה שהוא בחול ולרגל כך הוא סגר לעצמו את האתר..

יש לכם את זה ביותר קונספירטיבי?

הבחור סגר את העסק ולכן הספונסר פורום שלו באתר נסגר. ביחד עם סגירת הספונסר נמחק גם שרשור ההכרות שפתח כיוון שברגע שאין עסק - אין את מי להכיר. זה מאוד ברור וזה קורה עם כל ספונסר פורום שמפסיק את פעילותו באתר.

השרשור של m.l לא נמחק בגלל שהזכיר את הביטוי cool car אלא מסיבות אחרות לגמרי.

חבל לי על בעל מקצוע עם המון רצון טוב שסוגר את העסק, בוודאי בשלב מוקדם כל כך ולאור ההתלהבות הרבה כל כך שלכם, אבל להנהלת קארספורום אין שום קשר למיסתורין הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קונספירטיבי!?, יום בהיר אחד אנחנו קולטים שהבנאדם נעלם/נחסם כל הנושאים שלו כאן בפורום נעלמו וכשפתחו אשכול עם השאלה מה קרה לו, תוך 12 שעות האשכול נעלם.. נראה לי שיש סיבה לחשוב על קונספירציות חח, אם היית עונה ככה בנושא הקודם זה היה עונה על הכל, הרי זה לא סוד לא?.

בכל מקרה תודה על התשובה המפורטת!.

באמת חבל לפחות עלי העסק שלו והוא עשו רושם מעולה וחבל.

פורסם

רביב סגר את העסק?

לפני שבועיים קבעתי איתו לצביעה של הג'אנטים, רביב אמר לי כמה ימים לפני שהצבע כבר הגיע והכל מוכן, אבל ערב לפני המועד הוא שלח לי הודעה שהוא לא מרגיש טוב ושהוא נאלץ לדחות את הפגישה שלנו.

מאז הוא לא עונה ולא מגיב.. :/

• תוכן חדש...