Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שלישי השבוע ההורים שלי חזרו מקניות,אבא שלי הראה לי שבדרך,הם נסעו בנתיב שאליו השתלב עוד נתיב.(אבא שלי הימני,סיטרואן ברלינגו בשמאלי) הברלינגו השתלב ולאבא שלי לא היה לאן להתחמק,הוא גם לא יכל לבלום כי היה רכב מאחוריו, בסופו של דבר התוצאה בתמונה:

בגלל ששנה שעברה אני דפקתי את האוטו והמחיר של הביטוח עלה בערך ב600 שח אבא שלי החליט לא לתקן כי הבנאדם שנכנס בו טוען שזה לא אשמתו אלא אשמת ההורים שלי (שנסעו בנתיב שלהם) ומאחר והבנאדם לא מוכן לשלם אבא שלי אומר שכנראה זה יגיע למצב של משפט ולטענתו מכה כזו לא מצדיקה משפט..מה אתם חושבים? האם במקרה של תביעה ייתכן ולא נצא זכאים במקרה כזה?IMG_20150811_191445.jpg

פורסם

בדוק עם עצמך אם עלות התיקון, ההתעסקות, אובדן הזמן עולים יותר מדמי השתתפות עצמית והתייקרות הפרמיה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סליחה? תשובה הזויה.

אבא שלך בהחלט צודק, אישית רק הייתי מחזיר את הטמבון למקומו וממשיך לנסוע, חבל לתקן זאת, ובטח חבל להפעיל על זה ביטוח.

פורסם

מה הזוי?

אם כדאי לו לתקן ואיך - רק הוא יודע.

לי אין מושג מה ההכנסה שלו, מה הסטנדרט שהוא רגיל אליו, וכמה זמן יש לו להתעסק בטיפול.

שיעשה את החשבון בעצמו.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

אתה יכול להעריך את כל הארגומנטים שחסרים לך, וללא קשר להם, להפנות בנאדם לתביעת ביטוח בגלל שריטה בטמבון שיצא מהקליפסים שלו, זה הזוי. מתנצל.

לא לתקן את זה מבזבז פחות זמן...

פורסם

נכון, ואילו היה בעל אמצעים בלתי מוגבלים, היה שואל את השאלה הזו?...

נראה לך ששווה להפעיל ביטוח בגין פגיעה כזו? באמת?

התשובה במקרה הזה ברורה ולא מוטלת בספק - לא שווה.

פורסם

לי בוודאי שלא נראה משתלם.

אין לי מושג מה מצבו הכלכלי. לא פירט.

לכן כתבתי לו:

בדוק עם עצמך אם עלות התיקון, ההתעסקות, אובדן הזמן עולים יותר מדמי השתתפות עצמית והתייקרות הפרמיה.

הוא כנראה יגלה שעדיף לו לתקן לבד.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
לי בוודאי שלא נראה משתלם.

אין לי מושג מה מצבו הכלכלי. לא פירט.

לכן כתבתי לו:

הוא כנראה יגלה שעדיף לו לתקן לבד.

1. אם הייתי יכול להחזיר את הטמבון למקום בצורה שלא בולטת הייתי עושה זאת,אבא שלי אמר שניסה להחזיר והצליח מה שהצליח..(התמונה זה אחרי שהרכב נשטף ואבא שיחק עם הטמבון..)

2. ברור שעדיף לתקן לבד,אבא שלי לא רוצה לשלם השתתפות עצמית (800₪) ושהביטוח יתייקר שנה הבאה.

3. הבעיה היא שהבנאדם אפילו לא מוכן להשתתף חלקית בתשלום ללא עירוב חברות ביטוח! ולכן גם אם התיקון יהיה עצמאי העלות תהיה כולה שלנו. לכן השיקול להפעיל ביטוח..(כדי ללחוץ אותו לקיר,וכדי לתקן בכל זאת..אם כבר נשלם על חלק מהנזק,שיישא גם הוא בתוצאות).

בנוסף,לאחר צביעה מסתבר שיש חלק שלא ירד בצביעה רגילה.. מה עושים במקרה כזה?? נדפקנו עם טמבון בולט ועם מריחה בצבע שחור עד הרכב הבא בעזרת ה'?

פורסם

תראה, אם הוא אשם, הוא מחויב לשאת בעלות התיקון ללא קשר לביטוח.

אם אתה חושב שהביטוח יצליח לחייבו לשלם, אתה טועה.

אין כל קשר בין הדברים.

לדעתי הצנועה, החזרה של הטמבון כך שישב חזרה, לא אמור לעלות יותר מכמה שקלים בודדים, יתכן ונשברו שם הקליפסים, פחח יכול בקלות להחזירו למקום ולסדר שם בורג אחד או שניים, ובא לציון גואל.

לא הייתי מתאמץ יותר מזה - לא הייתי צובע.

אם ברצונף לתבוע, אתה יכול להביא הערכת שמאי, או קבלה של התיקון, ולתבוע בתביעות קטנות, או שתזכה, או שלא. מה שהיה קורה גם בתביעת ביטוח.

אתה מספר את הגרסה שלך, הוא את שלו. והשופט פוסק מה שפוסק.

אגב, את עלות התיקון שלך, הוא יכול להשיט על חברת הביטוח שלו במידה והוא ביצע תביעה עצמית, בסכום הזה אין חובה להערכת שמאי בלאו הכי.

פורסם

הנתיב של מי מהם נגמר?

על פניו, סביר שהנתיב של אביך (הימני) הצטמצם לתוך הנתיב של הברלינגו (תבדוק

ותבהיר מה המצב המדויק).

על מנת שניתן יהיה להבין יותר - תעלה תמונה של הנזק בברלינגו וגם תמונה/ציור של הכביש

על נתיביו, עם סימון מיקום הרכבים.

פורסם

הסימן השחור הוא מריחה של פלסטיק שחור? אם כן, אפשר להוריד אותו בקלות ולתקן רק את הקליפסים שנשברו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...