Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש דיטיילייר ייכה לעבודת דיטיילינג אצלי ברכב.

מדובר ברכב מסוג מרצדס s class מודל 2007.

המלצות מלקוחות / הצעות מדיטיילירים / או סתם אם אתם מכירים מישהו אשמח לשמוע..

כמובן חשוב עניין המחיר. אשמח לתת לכאלה שרוצים לעבוד ולהתפרנס את הפרנסה ולא לאלה שמנסים להתעשר על חשבון הלקוח סטייל ״זבנג וגמרנו״.

אם אהיה מרוצה אחזור כל כמה חודשים ואביא איתי את חבריי.

תודה מראש אסף.

0542287181

הנדסאי רכב

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יעקב אלטר / Swissvax Israel

יעקוב ממש לא. הוא ירד מהפרק כבר בדייטיילינג הקודם של שנה שעברה.

סוויס ווקס ישראל?. ספר לי קצת עליהם.. יש לך נסיון איתם או שהמלצת משמועות ותמונות אינטרנט ?..

תודה רבה

הנדסאי רכב

פורסם
לאיזה איזור אתה מכוון?

אני מאזור אשדוד, עם זאת אין לי בעיה להגיע למרכז עבור מישהו ששווה.

על כל וכל יש אפשרות גם אצלי באשדוד יש אחלה מקום עבודה.

הנדסאי רכב

פורסם
יעקוב ממש לא. הוא ירד מהפרק כבר בדייטיילינג הקודם של שנה שעברה.

סוויס ווקס ישראל?. ספר לי קצת עליהם.. יש לך נסיון איתם או שהמלצת משמועות ותמונות אינטרנט ?..

תודה רבה

לי יש ניסיון טוב עם סוויס ווקס.

הם יתנו לך את העבודה הכי טובה שניתן עם החומרים הכי יוקרתיים שניתן להשיג, אבל המחיר והזמן הוא בהתאם.

תלוי מה מצב הצבע אבל טיפול כולל (פנימי, חיצוני, פוליש דו שלבי וכו) יקח יום שלם, אולי אפילו יותר.

באופן כללי אני ממליץ מאוד, אתה בטוח לא תתאכזב!

פורסם

לדעתי תפנה לאחד מחברי הפורום שעוסק בדייטילנג, התוצאות לא נופלות מהדיטלירים המקצוענים ולפעמים המחיר נמוך בכמעט חצי.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
לדעתי תפנה לאחד מחברי הפורום שעוסק בדייטילנג, התוצאות לא נופלות מהדיטלירים המקצוענים ולפעמים המחיר נמוך בכמעט חצי.

לא פוסל בכלל ואפילו מכוון לשם. יחד עם זאת לא מתפשר על נסיון!. בעבר מהלך כזה לא כל כך תפס

הנדסאי רכב

פורסם

מה קרה בדיטייל הקודם?

נשמע שצולקת.

ממליץ על שלומי אדרת מהפורום, יש לו נסיון רב, מוזמן לראות עבודות שלו (גם על גרמניות).

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...